5 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


153 Huesca – Valencia = 2    1,85
Yorum: İspanya La Ligada mantıksal olarak küme düşmesi kesinleşen Huesca evinde 6.basamaktaki rakibi Valencia’yı konuk edecek. Ev sahibi Huesca takımı son haftalara girilirken ligden düşmesi kesin gözüyle bakılmasına rağmen, oldukça şaşırtıcı sonuçlar alıyor. Ancak müsabakaları incelediğimizde çok açık ara üstün diyemeyeceğimiz bir oyun ortaya çıkıyor. Özellikle Levante karşılaşmasından itibaren duran top organizasyonlarını iyi yapıyorlar. Ancak her ne kadar şansları yanlarında da olsa bu takım bir yerde yenilecek. Valencia cephesinde ise son 2 hafta alınan mağlubiyetler takımın morallerini bozmuş durumda. Hafta arasında da Arsenal’a kaybettiler. Bir an önce toparlanmaları gerekiyor. Aksi halde işler iyi yerlere gitmeyecek. Bu müsabakanın onlar gözünde çok net 6 puanlık bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak; Uefa kupasının da bu saatten sonra umurlarında olmayacağı tamamen lige odaklanacaklarına inanarak, zorlansalar da bu deplasmandan galibiyet ile döneceklerini düşünüyorum. Oran cazip görünüyor.

544 Kopenhag – Brondby = 1     1,40
Yorum: Danimarka şampiyonluk turunda 6’da 6 yapan Kopenhag evinde Brondby’i ağırlıyor. Ev sahibi Kopenhag’ın son 3 maçta gol yemediğini de unutmamak gerek. Çok iyi oynadılar, mücadele ettiler ve şampiyonluğu hak ettiler. Her ne kadar mantıksal olarak şuanda şampiyon olamasalar da bu maçın sonunda olacaklarını ve kutlamaya erkenden başlayacaklarını öngörüyorum. Kadro ve kalite anlamında ligin üzerinde olan Kopenhag saha ve seyirci desteğiyle kazanır ve şampiyonluk turunu atar.

151 Valladolid – Atletic Bilbao = 1,5 üstü   1,25
Yorum: Günün kuponunu tamamlama adına tekrardan La Ligada bulunan iki takımın mücadelesini izleyeceğiz. Küme düşme hattında bulunan Valladolid evinde, Avrupa Ligine katılma çabası içerisinde olan Atletic Bilbao’yu konuk ediyor. İki takım adına da kritik bir karşılaşma olacak. Ev sahibi Valladolid’in mutlaka kazanması gereken bir karşılaşma. Beraberlik halinde işler epey zor gözüküyor. Yani gol bulma adına ellerinden gelenin çok daha fazlasını yapmalılar. Atletic Bilbao adına da Avrupa yolunda önemli bir karşılaşma olacak. Onlarda oynayan takımlara karşı gol bulmakta zorlanmıyorlar. Sonuç olarak 1,5 gol barajının aşılacağını düşünmekteyim. Alternatif ve oran yükseltme adına Kg-Var ve 2,5 üstü tercihleri de yazılabilir.

595 Gençlerbirliği – Denizlispor = 0    2,55
Yorum: Spor Toto 1.Lig’de lider Gençlerbirliği, 2.basamakta bulunan Denizlispor’u konuk edecek. Ev sahibi Gençlerbirliği takımı ligde 10 maçtır kaybetmiyor. İyi bir hava yakaladılar. Zaten artık süper lig’de garanti. Denizlispor takımı ise, son maçlara girilirken biraz bocalar gibi oldu, fakat yine de yenilmemeleri onları yüksek ihtimalle süper lige çıkaracak. Bu karşılaşmada iki ekibi de aynı seviyede görüyor beraberliğin ön planda olacağına inanıyorum. Tercihim beraberlikten yana olacak.

149 Genoa – Roma = 2    1,75
Yorum: İtalya Seri A’da 16.sırada bulunan Genoa evinde, 5.sıradaki rakibi Roma’yı ağırlıyor. Ev sahibi Genoa takımı son haftalara bakıldığında oldukça kötü sonuçlar alıyor. Genel anlamda iyi değiller. Ancak küme düşeceklerine de ihtimal vermiyorum. Her ne kadar matematiksel olarak yerleri garanti olmasa da fikstür olarak son  2 maçta işi bitirebilirler. Roma açısından bakacak olursak; Son haftaların iyi geçtiği ortada. Ancak şampiyonlar ligine katılabilmek için bu tip müsabakaları kazanmaları gerekiyor. Bu karşılaşmada rakibinin zor maça çıkacağını da düşünerek, Roma’nın zorlansa da 3 puana ulaşacağına inanıyorum.

138 Toulouse – Rennes = 1    2,00
Yorum: Fransa Lig 1’de düşme hattının biraz üzerinde bulunan Toulouse evinde yine orta sıralarda bulunan rakibi Rennes’i konuk ediyor. Ev sahibi Toulouse takımı bu ligde oldukça enteresan maçlar çıkarıyor. Genel anlamda inişli-çıkışlı bir performans ortaya koydular. Son müsabakada da St.Etienne deplasmanından 2-0’lık yenilgiyle ayrıldılar. Rennes takımı ise 7 haftadır ligde galip gelemiyor. Ancak aldıkları Fransa Kupası sayesinde Avrupa’ya bu sezonda katılabilecekler. Son maçta ağırladıkları Monaco’yu 2-0 öne geçmelerine rağmen yenemediler (2-2).Sonuç olarak baktığımızda ev sahibi Toulouse takımının bundan sonraki fikstürde daha zor müsabakalara çıkacağını göz önüne alarak, saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanacağını umuyorum.

0 Yorum "5 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate