31 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


140 Brondby – Randers = Var   1,40
İddaa yorum: Danimarka Avrupa Ligi playy-off final karşılaşmasında Brondby ile Randers karşı karşıya geliyor. Brondby takımı, şampiyonluk turu müsabakalarına kötü bir başlangıç yapıp, son 3 karşılaşmasını kazanarak şampiyonluk grubunu 4.sırada tamamlamıştı. İyi bir reaksiyon gösterdiklerini belirtmek gerekiyor. Ayrıca kupa final karşılaşmasında Midtjyylland’a 120 dakika sonunda iyi mücadele örneği göstermiş ancak maalesef penaltılarla yenilmiş, finali kaybetmişlerdi. Randers takımı ise küme düşme turunu lider tamamlayıp sırasıyla SonderjskE takımını ve Aarhus’u elemişti. Her iki ekibinde Avrupa’yı ne olursa olsun istediğini düşünerek bol pozisyonlu ve gollü bir 90 dakika bekliyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

138 Suudi Arabistan U20 – Panama U20 = 2,5 üstü  1,45
İddaa yorum: U20 Dünya Kupası E grubu müsabakasında puanı bulunmayan Suudi Arabistan ile 1 puan ile 3.sırada bulunan Panama karşı karşıya gelecek. Suudi Arabistan takımı ilk karşılaşmada Fransa’ya karşı iyi oynamış, ancak 10 kişi kaldıktan sonra karşılaşmayı 2-0 kaybetmişti. Ardından Mali karşısında 2 kere öne geçmelerine rağmen son dakikalarda yedikleri golle kaybetmişlerdi. Panama takımı ise ilk maçta Mali ile 1-1 berabere kaldı. Sonrasında Fransa karşısında 2-0’lık skorla yenildiler. Gol yollarında zorlanmayan iki tarafında muhtemel üst tur niteliği taşıyan 3.lük adına elinden geleni fazlasıyla yapacağını düşündüğüm karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

150 Galway United – Cabinteely = Var   1,50
İddaa yorum: İrlanda 1.Lig müsabakasında 7.sırada bulunan Galway United takımı evinde, 4.sıradaki rakibi Cabinteely’i konuk ediyor. Ev sahibi Galway takımının genel olarak kötü bir gidişata sahip olduğunu görüyoruz. Son müsabakalarda sırasıyla Bray Wanderas ve Drogheda deplasmanlarından yenilgiyle ayrıldılar. Cabinteely takımı da lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen evlerinde Drogheda’ya farklı yenildi. Ardından da Limerick deplasmanından mağlubiyet ile döndüler. Her iki tarafında çıkış aradığını çok net görüyoruz. Bu karşılaşmada karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

139 Sibenik – Istra 1961 = 1,5 üstü   1,15
İddaa yorum: Hırvatistan yükselme/düşme playy off karşılaşmasında 2.Ligi 2.sırada tamamlayan Sibenik ile 1.ligi 9.sırada bitiren Istra 1961 eşleşti. 2 ayaklı müsabaka oynanacak müsabakaların ilk ayağı oynanıyor. Ev sahibi Sibenik takımı 2.ligde iyi mücadele ederek buralara geldi. Özellikle evlerinde iyi sonuçlar aldıkları ortada. Istra takımı ise genel olarak kötü bir sezon yaşadı ve ligde 25 puan toplayabildiler. Her iki tarafında ilk müsabakadan avantajlı skor alma çabası içerisinde olacağı karşılaşmada 1,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum. Tamamlama adına günün kuponuna bu müsabakayı koyuyorum.

134 Rops – HJK Helsinki = 2    1,60
İddaa yorum: Finlandiya 1.Ligi mücadelesinde 9.basamakta bulunan Rops takımı evinde 5.sıradaki rakibi Helsinki’yi konuk ediyor. Ev sahibi Rops takımı geçtiğimiz hafta SJK ile 1-1 berabere kaldı. Genel anlamda evlerinde oynamalarına rağmen iyi bir maç çıkaramadıklarını düşünüyorum. Zaten golü de bulamasalardı yenilmekten kurtulamayacaklardı. Helsinki takımı lige iyi bir başlangıç yapamadı. Son karşılaşmada teknik direktör değişikliği ile birlikte takımda bir kıpırdama oldu. Evlerinde ağırladıkları Kokkola ekibini 3-1 ile geçtiler. Yine bu karşılaşmada da zorlansalar da Rops’u yeneceklerine inanıyorum. Tercihim Helsinki’den yana olacak.

133 İnter Turku – İlves Tampere = Var  1,80
İddaa yorum: Yine Finlandiya liginden bir diğer iddaa müsabakamızda lider İnter Turku ile 3.sırada bulunan İlves arasında oynanacak. Ev sahibi İnter Turku takımı lige iyi bir başlangıç yapamasa da son karşılaşmalarında galibiyet serileri ile lider konuma geldiler. Genel olarak takımda geçen sezona göre ciddi bir toparlanma söz konusu. İlves Tampere ekibi de iyi bir başlangıç yaptı. Ancak son haftalarda alınan beraberlik ve mağlubiyet bir nebze olsun takımın çıkışını engelledi. Sonuç olarak iki tarafında ofans hattını iyi buluyor, karşılıklı olarak gol veya goller bekliyorum.

147 St. Patrick’s – Cork City = ilkyarı 0   1,65
İddaa yorum: İrlanda Premier Lig müsabakasında orta sıralarda bulunan St.Patrick’s takımı evinde alt basamaklarda bulunan Cork City’i konuk edecek. Ev sahibi St Patrick’s takımı son lig müsabakasında Dundalk’a deplasmanda son dakikalarda yedikleri golle boyun eğmek zorunda kaldılar. Genel olarak inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyuyorlar. Cork takımı ise geçtiğimiz sezondan uzak bir performans ile bu sezon karşımıza çıkıyor. Aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle tüm otoriteleri şaşırtıp, şampiyonluktan epey uzaklaştılar. Takımın biran önce toparlanması gerekiyor. İki takım açısından da puan ve puanlar anlamında önem derecesi yüksek bir karşılaşma olduğunu düşündüğüm maçta ilk yarıda tabelanın bozulmayacağı yönündeyim.

148 Athlone Town – Limerick = 2    1,65
İddaa yorum: İrlanda 1.Lig de 9.basamakta bulunan Athlone Town evinde, 6.basamaktaki rakibi Limerick’i ağırlıyor. Ev sahibi Athlone takımı lige iyi bir başlangıç yaptıktan sonra ciddi bir performans kaybı yaşadı. Alınan farklı yenilgiler takımı oldukça olumsuz etkilemiş gözüküyor. Limerick takımı genel anlamda her ne kadar dengesiz sonuçlar alsa da kolay kolay kopmalar yaşamayan bir ekip. Sonuç olarak son 2 müsabakasını kazanan ve rakibine oranla daha hazır bulduğum Limerick’in zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "31 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate