26 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


422 Fenerbahçe – Antalyaspor = Var   1,35
Yorum: Spor Toto Süper Lig’de 43 puan ile 9.basamakta bulunan Fenerbahçe evinde, 45 puanla 6.sıradaki rakibi Antalya’yı ağırlıyor. Ev sahibi Fenerbahçe’nin Trabzonspor Avrupa’dan men cezası yerse; ligi 6.bitirip Avrupa’ya gitme şansı bulunuyor. Ancak unutmamak gerekir ki Trabzon’un böyle bir ceza yemesi gerekiyor ki Fener gitsin. Antalyaspor ise direkt Avrupa bileti almak için kazanmak zorunda. Ayrıca yerini koruma adına da 1 puan lazım. Her iki taraf adına da önümüzdeki sezona oldukça etki edebilecek bir karşılaşma olarak gördüğüm müsabakada karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

404 Wolfsberger – Sturm Graz = 2,5 üstü   1,55
Yorum: Avusturya Bundesliga şampiyonluk grubunda Avrupa Ligine direkt katılma mücadelesi içerisinde olan Wolfsberger takımı evinde Avrupa’ya playy-off dan katılma mücadelesi veren rakibi Sturm Graz ile oynayacak. Ev sahibi Wolfsberger takımı kazandığı taktirde diğer sonuçlara bakmaksızın Avrupa’ya gidebilecek. Wolfsberger takımı geçtiğimiz maçta hatırlayacağımız üzere deplasmanda Avustria Wien’e yenilmişti (2-0). Bu skor rakibini Avrupa için umutlandırdı. Strum Graz takımı ise sırasıyla evinde Avustria Wien ve Salzburg’a kaybetti. Ancak playy-off karşılaşmalarında gözlemledim ki; Evlerine nazaran deplasmanlarda daha iyiler. Yine onlarında Avrupa’ya playy-offlardan değil de direk ön elemeden katılma şansları bulunuyor. Sonuç olarak bu karşılaşmada; İki takımında hücum hattının iyi olduğunu düşünerek 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

409 Trelleborgs – Östers = Var    1,50
Yorum: İsveç Süperrattan Ligi (2.Lig) 10.sırada bulunan Trelleborgs evinde, küme hattında bulunan rakibi Östers’i konuk edecek. Ev sahibi Trelleborgs takımı geçtiğimiz hafta oynadığı karşılaşmada Örgryte takımını sahasında mağlup etmeyi başarmıştı. Bu galibiyet ile birlikte biraz olsun moral buldular. Östers takımı ise 3 haftadır çıkış arıyor. Ancak istediği oyunu sahaya yansıtamadıkları için bir türlü toparlanamadılar. Her ne kadar saha ve seyirci avantajı ile Trelleborgs ekibi bir adım önde gözükse de Östers’in dişine göre bir rakiple oynadığına inanıyorum. Bu da beni taraf bahsinden ziyade karşılıklı gole itiyor. Tercihim kg-var olacak.

415 Kongsvinger – Nest-Sotra = 1,5 üstü   1,15
Yorum: Norveç alt ligi mücadelesinde orta sıralarda bulunan iki ekibin maçında Kongsvinger evinde Nest-Sotra’yı konuk ediyor. Ev sahibi Kongsvinger takımı geçtiğimiz hafta oynadığı karşılaşmada HamKam deplasmanından mağlubiyet ile dönmüştü (2-0). Her ne kadar skor net gibi gözükse de oyun anlamında etkili oynadıklarını, ancak şanssız bir karşılaşma geçirdiklerini söyleyebilirim. Hafta arasında kupa maçında ise deplasmanda Moss’u elemeyi başardılar ve tur atladılar. Takımda moraller bir nebze olsun düzelmiş gözüküyor. Nest-Sotra takımı ise sırasıyla ligde Songdal’ı yenip, kupada da Fyllingsde takımını elemeyi başardı. Onlarda iyi durumdalar. Gol yollarında zorlanmayan iki ekibin müsabakasında 1,5 üst barajının aşılacağı kanısındayım. Tamamlama adına kuponuma bu karşılaşmayı koyuyorum. Alternatif olarak Var veya 2,5 üst tercihleri de değerlendirilebilir.

116 Fiorentina – Genoa = 0     2,15
Yorum: İtalya Seri A’da son maçlar oynanıyor. 40 puan ile 15.basamakta bulunan Fiorentina takımı evinde 37 puanla küme düşme hattında bulunan Genoa’yı ağırlıyor. Ev sahibi Fiorentina takımına düz mantık olarak 1 puan yetiyor. Ancak şöyle denilebilir ki; Empoli vs İnter deplasmanından yenilgi ile ayrılırsa beraberlik halinde iki takımda kol kola ligde kalacak. Burada averaj hesabı için iki takım arasındaki maçlardaki gol farkına bakılıyor. Bu yukarıda bahsettiğim olay cereyan ederse beraberlik iki takımada yarayacak. Peki iki takımda bunun riskine girecek mi ? girer mi ? Benim kanaatim İnter maçından gelecek skor maçta önemli derecede rol oynayacak ki; İnter’in de şampiyonlar ligi adına kesinlikle kazanması gerekiyor. Bu karşılaşmada tercihim beraberlikten yana olacak. Genoa takımı beraberliği elde edip, kaderine razı olacaktır.

410 Aarhus – Randers = 1      1,85
Yorum: Danimarka Avrupa playy-off yarı final müsabakasında Aarhus evinde, Randes’i konuk ediyor. İlk maçta Aarhus takımı öne geçmesine karşı, skoru koruyamamış 2-1 kaybetmişti. Ev sahibi önceki turda da Aalborg gibi güçlü bir takımı elemeyi başarmıştı. Randers takımı ise bir önceki turda hatırlayacağımız üzere SonderjyskE’yi elemişti. Her iki ekibi de incelediğimde saha ve seyirci desteğini iyi kullanabilen Aarhus’un galibiyete uzanacağını düşünüyorum. Turu geçer veya geçemez, ancak kazanır gibi duruyor. Oran fena değil.

385 Viktoria Plzen – Banik Ostrava = Var   1,65
Yorum: Çek Cumhuriyeti ligi şampiyonluk grubunda son karşılaşmalar oynanacak. Slavia Prag takımı geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan etmişti. (transfermarkt’ın sitesinde şampiyon gözüküyor.) Yani Plzen açısından aslında karşılaşmanın pek önemi gözükmüyor. Ancak bu sezon için taraftarı önüne çıkacağı son karşılaşması olacak ve prestij açıdan da önem taşıyor. Diğer taraftan ise Banik Ostrava açısından önem derecesi yüksek bir karşılaşma olacak. Çek kupasını Slavia Prag kazandığı için Avrupa kupalarına 5.sıradaki takım playy-off oynayarak katılacak. Bu yüzden Banik Ostrava takımı için 5.sıra adına kaybetmemesi gereken bir karşılaşma. Her iki tarafında kazanmak için elinden geleni yapacağını düşündüğüm karşılaşmada karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum.

411 Mjondalen – Haugesund = 1    2,30
Yorum: Norveç Liginde 12.basamakta bulunan Mjondalen takımı evinde orta sıralarda bulunan rakibi Haugesund’u konuk edecek. Ev sahibi Mjondalen lige iyi bir başlangıç yapamadı. Son lig karşılaşmalarında Rosenborg deplasmanında 3-2 kaybettiler. İyi mücadele ettiklerini söyleyebilirim. Hafta arasında da kupada PorsGrenla deplasmanında kazanarak turu geçmeyi başardılar. Haugesund takımı ise son lig müsabakasında evinde Kristiansund ile golsüz berabere kaldı. Onlarda hafta arasında kupada tur atmayı başardılar. Moral anlamında iki ekibinde birbirine yakın olduğuna, lakin çıkışa geçme adına saha ve seyirci avantajı ile Mjondalen’in galibiyete yakın olduğuna inanıyorum. Oran cazip duruyor, denenebilir.

0 Yorum "26 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate