9 Aralık 2017 iddaa tahminleri

105 Kasımpaşa – Trabzonspor = Var   1,30
Yorum=Spor toto süper ligde 11.sırada bulunan Kasımpaşa evinde 8.sırada bulunan Trabzonspor’u konuk edecek.Ev sahibi Kasımpaşa geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’ye 4-2 kaybetmişti.Ne kadar maça ortak olmaya çalışsalar da kendilerinden daha iyi durumda olan rakibine boyun eğdiler.Çok kötü oynadıklarını düşünmüyorum.Trabzonspor takımı ise son 3 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakaladı. Burak Yılmaz’ın önderliğinde gol problemi yaşamıyorlar. Ancak son maç yanıltmasın,defansları da bir o kadar kötü. Kasımpaşa gibi dikine oynayıp fazlasıyla gol pozisyonuna giren bir takım ile oynayacaklar.Sonuç olarak gol yollarında zorlanmayan iki ekibinde karşılıklı olarak fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

119 Real Madrid – Sevilla = Var    1,35
Yorum=La Ligada üst sıraların mücadelesinde Real Madrid evinde Sevilla’yı ağırlıyor.Ev sahibi Real Madrid Geçtiğimiz hafta sonunda Bilbao deplasmanında kazanamayarak (0-0) herkesi şaşırttı. Hafta arasında da şampiyonlar liginde oynadıkları Dordmund maçını kazanmayı başardılar.Baştan sona üstün oynadılar.Ancak Dordmund’un 2 golünede engel olamadılar.Real de genel anlamda son dönemde defansta sorunlar oluştuğunu düşünüyorum.Zaten bu karşılaşmada da Carvajal ve Ramos kart cezalısı.Varane’nin de oynamama ihtimali var.Eğer o da olmaz ise defans tam bir felaket gözüküyor.Ayrıca orta alandan da Casemiro oynamayacak.Bunlar önemli eksikler.Sevilla takımı ise geçtiğimiz hafta sonu evinde Deportivo takımını 2-0 ile geçmeyi başardı.Hafta arasında da Maribor deplasmanından 1 puan alabildiler.Gerçi alınan 1 puan gruptan çıkmaları için yeterli oldu.Futbol anlamında çok kaçırdılar.Bu karşılaşmada da uzun süreli sakatları dışında önemli eksikleri yok. Yani tam kadro diyebiliriz.Deplasmanda gol atmayı seven Sevilla’nın bu karşılaşmayı boş geçmeyeceği inancındayım. Ayrıca eksiklerin çok olduğu bu karşılaşmada Madrid’e tam anlamı ile güvenemiyorum. Avrupa da oranlar baya artmış durumda. Tercihim Karşılıklı golden yana olacak.

124 M.Glandbach – Schalke 04 = 2,5 üstü    1,55
Yorum=Almanya Bundesliga’da 3.sırada bulunan Schalke bir basamak altında bulunan rakibi M.Glandbach deplasmanına gidiyor.Ev sahibi M.Glandbach takımı geçtiğimiz hafta Wolfsburg deplasmanında 3-0 yenildi.Skor olarak net gözükse de genel olarak maçta iyi oynadılar.Ancak şansları yaver gitmedi diyebiliriz.Schalke takımı ise evinde Köln ile karşılaşmıştı.Maçı baştan sona üstün götürdüler.Ancak 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Bu sezona genel olarak bakıldığında iki ekibinde gol atmakta zorlanmadığını görüyorum.Glandbach evinde iyi bir seyirci kitlesine sahip. Bu karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağı yönündeyim. Oran da cazip duruyor.

280 Gazişehir Gaziantep – Ankaragücü = 0-2 (ç)   1,33
Yorum=TFF 1.Ligde 8.sırada bulunan Gazişehir takımı evinde lider Ankaragücü’nü konuk ediyor.Ev sahibi Gazişehir takımı Hüseyin Kalpar’ın gidişi ve Mert Sözeri’nin direktörlüğe getirilmesi ile birlikte çıktığı 7 lig karşılaşmasında da yenilgi yüzü görmedi.Geçtiğimiz haftada Altınordu takımını deplasmanda mağlup etmeyi başardılar.Ancak şimdiki rakipleri oldukça zor.Ankara temsilcisi de rakipleri kadar formda ve moralli.Onlarda 10’da 9 yaptı.Yenilgi yüzü görmediler.Son maçta izleme fırsatı buldum ve taraftarın takım üzerinde inanılmaz etkisi var.Giden maçı aldılar.Bu karşılaşmada da Ankara seyircisinin deplasmanda da olsa tribünleri dolduracağı inancındayım.Zor bir maç olacak.Ancak genel olarak Ankaragücünün yenilmeyeceğini düşünüyorum.Oran yükseltme açısından Ankaragücü direkt de oynanabilir.

110 B.Dordmund – W.Bremen = Var    1,40
Yorum=Yine Almanya Bundesliga’da 7.sırada bulunan B.Dordmund evinde 17.sırada bulunan rakibi Werder Bremen’i konuk edecek.Dordmund takımında lige baktığımızda bir düşüş olduğu ortaya çıkıyor.Gerçi son 2 karşılaşma onlar açısından fikstür anlamında zordu.Leverkusen karşısında 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmayı 1-1 berabere bitirdiler.Ancak rakipleri 41.dakikadan itibaren 10 kişi oynadı.Sakatlıklarla boğuşan bir Dordmund var.Haliyle ligde de istediklerini yapamayan bir takım ortaya çıkıyor.Götze bu karşılaşmada da oynayamayacak.Werder Bremen takımı da geçtiğimiz hafta Stuttgart’ı yenerek kritik bir galibiyet aldı.Genel anlamda iyi oynadıklarını söyleyebilirim.Yani toparlanmış olduklarını gördüm.Ancak puantaj olarak yine puan ve puanlara ihtiyaçları fazlasıyla var. İki ekibinde kazanmak adına elinden geleni yapacağı bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

412 Twente – Den Haag = 1    1,70
Yorum=Hollanda Liginde düşme potasında bulunan Twente takımı evinde orta sıralarda bulunan rakibi Den Haag’ı ağırlıyor.Ev sahibi Twente takımı bu sezon oldukça kötü bir performans sergiliyor.Ancak son karşılaşmada evlerinde Ajax ile 3-3 berabere kalarak önemli 1 puan almayı başardılar.Bu da takımı oldukça morallendirdi.Son dakikada geldi gol.Den Haag takımı ise 2 haftadır kaybediyor.Önce Vitesse yenilgisi ardından da evlerinde Groningen’e kaybettiler.2 takımında genel anlamda kötü olduğu karşılaşmada ev sahibi Twente’nin saha ve seyirci avantajı ile ve daha çok puana ihtiyacı olduğundan dolayı kazanacağına inanıyorum.

299 Cittadella – Avellino = 1     1,55
Yorum=Son karşılaşmamızda İtalya Seri B’den.Üst sıra mücadelesi içerisinde bulunan Cittadella evinde alt sıralarda bulunan rakibi Avellino’yu konuk ediyor.Ev sahibi Cittadella takımı ligde iyi bir ivme yakaladı.Son 3 karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılmayı başardılar.Avellino takımı ise geçtiğimiz hafta oynadığı Carpi karşılaşmasında yine kazanamadı ve galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.Bana kalırsa bu maç olmayacak diye düşünüyorum.Çünkü rakipleri Cittadella takımı fizik ve kondisyon anlamda gerçekten iyi durumda.Ev sahibi Cittadella’yı bu karşılaşmada avantajlı görüyorum.

0 Yorum "9 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate