23 Aralık 2017 iddaa tahminleri

110 Sivasspor – Beşiktaş = 2    1,40
Yorum=Süper ligde 9.sırada bulunan Sivasspor evinde 4.basamakta bulunan Beşiktaş’ı konuk edecek.Ev sahibi Sivas takımı hatırlayacağımız üzere son lig maçında Alanya deplasmanına gitmiş ve 1 puan ile dönmüştü. Neredeyse maçı alıyorlardı.Fakat son dakikalarda penaltıdan yedikleri golle 1 puana razı oldular.Genel anlamda iyi oynuyorlar. Son dönemde başarılı sonuçlar çıkardıkları ortada.Beşiktaş takımı da geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Osmanlı’yı farklı geçti. Açık oynayan takımlara karşı çok iyi oynuyorlar. Ancak kapanık takımları açmakta zorlanıyorlar. Başa baş bir mücadele bekliyor, Beşiktaş’ı galibiyet adına bir tık daha önde görüyorum.Alternatif olarak 2,5 üstü seçeneği de değerlendirilebilir.

118 Southampton – Huddersfield = 1   1,40
Yorum=İngiltere Premier Ligde 11 ve 12.sırada bulunan iki ekip karşı karşıya geliyor.Ev sahibi Southampton takımı Arsenal beraberliğinin ardından Leicester ve Chelsea’ya kaybetti. Ancak şimdi dişine göre bir rakip geldi.Yani zamanı geldi, gözüküyor. Huddersfield takımı da geçtiğimiz hafta Watford’u mağlup etmeyi başardı.Fakat dengesiz bir takım olarak göze çarpıyorlar.Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını da kullanacak Southampton’u 1 adım önde görüyorum.

263 Qpr – Bristol City = Var     1,35
Yorum=İngiltere Şampiyona Ligin’de 18.sırada bulunan Qpr takımı evinde kafaya oynayan rakibi Bristol City’i konuk ediyor.Ev sahibi Qpr takımı son maçta Birmingham deplasmanından 3 puan ile dönmüştü.Bu yükselişine devam etmek isteyeceklerdir. Bristol takımı da 4 maçtır kazanıyor.Onlar da ligde baya iddialı bir konuma geldiler. Maçı kazanma adına elinden geleni yapacak olan iki ekibinde karşılıklı olarak fileleri sarsacağını düşünüyorum.

122 Valencia – Villarreal = 2,5 üstü   1,45
Yorum=İspanya La Liga’da üst sıraların mücadelesinde Valencia evinde Villerreal’i konuk edecek.Ev sahibi Valencia’da son haftalara bakıldığında bir durgunluk göze çarpıyor.Çok basit goller yiyorlar.Villerreal takımı da son maçta Celta deplasmanından akıllı bir oyun oynarak 3 puanı söküp aldı.Bacca’da sahadaydı.Sadece oluşu bile takımı ateşlemeye yetiyor.Bu karşılaşmada iki ekibinde gol veya goller atacağı yönündeyim.

127 Leicester City – Manchester United = Var    1,50
Yorum=Premier Lig’de 8.sırada bulunan Leicester takımı üst sıralarda şampiyonluk mücadelesi içerisinde olan Manchester’i ağırlyor.Lig kupasında City’e adeta kök söktürdüler ve penaltılarda elendiler.Genel anlamda iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum.United ise Bristol City deplasmanından yenilgi ile dönerek lig kupasından elenmişti.Pozisyon bakımından yüksek bir karşılaşma bekliyor, karşılıklı filelerin sarsılacağına inanıyorum.

331 Alkmaar – Heerenveen = 1    1,50

Yorum=Hollanda’da üst sıralar mücadelesi içerinde olan Alkmaar takımı evinde 8.sırada bulunan rakibi Heerenveen’i ağırlıyor.Ev sahibi Alkmaar takımı son lig maçında evinde Ajax’a mağlup olmuştu.İyi oynadılar ama güçleri yetmedi.Zor bir fikstüre girdiler.Heerenveen takımı da son lig maçında evinde Breda’yı yenmeyi başardı.İnişli çıkışlı bir sezon yaşıyorlar. Sonuç olarak kendi taraftarı önünde oynayacak olan Alkmaar’ın bu karşılaşmada kazanıp ligde toparlayacağını düşünüyorum.

0 Yorum "23 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate