10 Aralık 2017 iddaa tahminleri

153 Kayseri – Beşiktaş = 2    1,50
Yorum=Spor Toto Süper Ligde üst sıraların mücadelesinde Kayserispor,Beşiktaş’ı konuk edecek.Ev sahibi Kayserispor takımı ligde 6 maçtır kaybetmiyor.İyi oynadıklarını düşünüyorum.Son maçta Alanya deplasmanından da son dakikada attığı gol ile önemli bir 3 puan çıkarmayı başardılar. Yalnız bu sefer ki rakibi ligin iyi top oynayan takımlarından Beşiktaş.Onlar da ligde 6 maçtır yenilgi yüzü görmediler.Geçtiğimiz haftada Galatasaray karşısında çok iyi oynadıklarını söyleyebilirim.Genel anlamda takıma baktığımızda iyi işler çıkarıyorlar.Bu karşılaşmada da önemli bir eksiği olmayan daha iyi durumda olan Beşiktaş’ın kazanıp üst gruba daha da yaklaşacağı inancındayım.

537 Ajax – Psv = Var    1,40
Yorum=Hollanda liginde dev derbi.Ligde 3.sırada bulunan Ajax lider Psv’yi konuk ediyor.Ev sahibi Ajax takımı geçtiğimiz hafta Twente deplasmanında son dakikalarda yediği gol ile 1 puan alabildi.Bu karşılaşma onlar açısından ayrı bir önem taşıyor.Psv arayı baya açtı. Aralarında 10 puan fark bulunuyor.Psv takımı da uzun süredir maç kaybetmiyor.Bu karşılaşmadan da en azından 1 puan almak için maçı bırakmayacaklarını düşünüyorum. Zor bir karşılaşma olacak.Taraf bahsini riskli buluyor,tercihimi karşılıklı golden yana kullanıyorum.

546 Anderlecht – Charleroi = Var    1,60
Yorum=Belçika Ligin’de üst sıraların mücadelesinde Anderlecht evinde Charleroi takımını ağırlıyor.Ev sahibi Anderlecht takımı geçtiğimiz hafta zorda olsa Lokeren deplasmanından 3 puanı almayı başardı.Hafta arasında da Şampiyonlar Liginde Celtic deplasmanında kazandı ama Avrupa Ligi için ikili averajı kurtarmadı.Takım formda gözüküyor.Fakat karşılarında da azımsanacak bir rakip yok diye düşünüyorum.Charleroi takımı ise sezona genel olarak bakarsak iyi bir performans ortaya koydu.İki formda takımın maçında, iki ekibinde gol ve goller atacağını düşünüyorum.

152 M.United – M.City = 1-0 (ç)   1,52
Yorum=İngiltere Premier Ligde derbi maçı.Ev sahibi Manchester United takımı ligde 2.konumda.Morinho’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta zor bir derbi maçından çıkmış ve Arsenal gibi zor bir deplasmandan 3 puan ile ayrılmıştı.4 haftadır ligde kazanıyorlar.Genel anlamda iyi de oynadıklarını söylebilirim.Morinho’nun her zaman bu tip maçlara farklı çıktığını biliyoruz.Onlar açısından gerçekten de çok önemli bir karşılaşma olacak.Ligde bazı dengeleri değiştirmeleri gerekiyor.8 puanlık bir fark söz konusu.City takımı da harika bir sezon geçiriyor.15 maçta 14 galibiyet tesadüf değildir.Gerçekten iyi mücadele ediyorlar ve iyi oynuyorlar.Bu zor müsabakada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan ev sahibi Manchester United’in kaybetmeyeceğine inanıyorum.

501 Manisaspor – Altınordu = 1    2,05
Yorum=TFF 1.Liginde alt sıralardan kurtulma çabası içerisinde olan Manisaspor evinde 12.sırada bulunan Altınordu takımını ağırlıyor.Ev sahibi Manisaspor geçtiğimiz hafta Erzurum ile deplasmanda berabere kalarak 1 puan almayı başardı.Takımda bir çıkış olduğu ortada.3 maçtır kaybetmiyorlar.Ayrıca iyi olduklarını söyleyebilirim.Küme düşmeme adına şiddetle puana ihtiyaçları var.Proje takımı Altınordu’da ise ciddi bir düşüş söz konusu.7 maçtır kazanamıyorlar.Kolay değil tabi yabancı oyuncu olmadan oynamak.Bu karşılaşmada da bir sürpriz çıkmayıp ev sahibi Manisaspor’un 3 puan alacağını çıkışına devam edeceğini düşünüyorum.

150 Real Betis – Atletico Madrid = 2,5 Altı   1,60

Yorum= La Ligada 11.sırada bulunan Betis evinde 4.sıradaki rakibi Atletico Madrid’i konuk edecek.Ev sahibi Real Betis takımı geçtiğimiz hafta Las Palmas’a kaybetmişti.Baştan sona iyi olmadıklarını çok net söyleyebilirim.Sezona iyi bir giriş yapmışlardı.Ancak çok net gözüküyor ki takımda ciddi bir düşüş var.Bu maçta da defanstaki önemli oyuncuları Amat kart cezalısı oynayamayacak.Atletico Madrid’de de Griezmann oynamayacak.Bu da onlar için önemli bir eksik tabii ki.Ligde henüz yenilgiyle tanışmadılar.Geçtiğimiz haftada Real Sociedad’ı 2-1 ile geçtiler.Hafta arasında da oynadıkları Chelsea maçında iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum.Her neyse genel anlamda bakılırsa hafta arasındaki yorgunluğu da düşünürsek ayrıca bana göre takımın en iyi skorerinin(Griezmann) olmayışını göz önünde bulundurursak kısır bir karşılaşma olacağını bekliyorum.Tercihim 2,5 gol altından yana olacak.

0 Yorum "10 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate