473 Schalke vs Augsburg = 22:30

            Almanya Bundesliga’da 3.sırada bulunan Schalke evinde orta sıralarda bulunan rakibi Augsburg’u ağırlıyor.Ev sahibi Schalke 3 haftadır ligde berabere kalıyor.Köln maçını ayrı tutarak diğer maçlarda zor takımlara karşı oynadığını düşünüyorum.Son maçta Glandbach’a karşıda iyi oynadılar.Maçı da alabilirlerdi.
Ancak olmadı.Artık şeytanın bacağı bu maçta olacak gibi.Augsburg takımı da geçtiğimiz hafta sonu evinde Herta Berlin ile berabere kaldı. Genel olarak iyi oynadılar.Fakat son dakikalarda yediği golle 1 puan ile yetinmek zorunda kaldılar.Her neyse karşılaşma öncesinde de defans ve orta olandan 2 tane kilit oyuncusunun bu karşılaşmada olmayacağını belirtmekte fayda var.Sonuç olarak ev sahibi Schalke’nin saha ve seyirci avantajını da kullanarak galip geleceğini düşünüyorum.

T4hmin = 1     1,60

0 Yorum "473 Schalke vs Augsburg = 22:30"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate