20 Aralık 2017 iddaa tahminleri

Genel anlamda iddaa bülteninde bugün çok fazla maç gözükse de, dikkatli iddaa tahminleri yapmaya çalıştım. Umarım gelir, iddaa kuponlarında da yakalayabiliriz. Bol kazanan kuponlu bir akşam olması dileğiyle…

478 Real Sociedad – Sevilla = 2,5 gol üstü    1,40
Yorum=La Liga’da ligin orta sıralarında mücadele eden R.Sociedad takımı evinde 5.sıradaki rakibi Sevilla’yı konuk edecek.Ev sahibi Real Sociedad takımında bir düşüş söz konusu. Ligde 5 maçtır galip gelemiyorlar.Son maçta da Atletic Bilbao deplasmanından 1 puan ile döndüler.Baştan sona üstün oynadıkları maçı kazanamadılar.Vela’nın karşılaşmada 11’de forma giymesini bekliyorum.Ayrıca durumu belirsiz olan Kevin Rodrigez’in de oynayacağını düşünüyorum.Artık kazanmalılar.Sevilla takımı ise son maçta evinde Levante ile golsüz berabere kalarak büyük bir sürprize imza attı.Genel anlamda iyi oynadılar fakat sonuca gidemediler.Karşılaşma öncesinde defansın önemli ismi Lenglet forma giyemeyecek. Bu karşılaşmada iki ekibinde kazanma çabası içerinde olacağı bol pozisyonlu bir karşılaşma bekliyor, taraf bahsini riskli buluyorum.Kg-Var ve 2,5 üst tercihleri ideal gözüküyor. Kg-Var’ın oranını çok düşük bulduğumdan dolayı 2,5 üst seçeneği de mantıklı.

464 Amiens – Nantes = 1-0 (ç)    1,28
Yorum=Fransa Lig 1’de 13.basamakta bulunan Amiens takımı evinde Nantes’i konuk edecek.Ev sahibi Amiens takımı ligde 3 maçtır kaybediyor.Son maçlarında hafta sonu Troyes deplasmanından da eli boş döndüler.78.dakikada Darbion’un attığı gole engel olamadılar. Ancak artık takımın toparlanması gerekiyor.Daha zor maç fikstürüne girecekleri ortada. Nantes takımı ise son lig maçında evinde Angers’i 1-0 ile geçtiler.Ancak takımın 10 numarası Bammou kırmızı kart gördü ve bu maçta oynamayacak. Sonuç itibari ile beraberliğin ön planda geçeceği bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum.Tercihim ev sahibinin yenilmeyeceğinden yana olacak.

465 Angers – Dijon = 1     1,90
Yorum=Hızlı girecek olursak düşme hattında bulunan Angers ile orta sıralarda mücadele eden Dijon takımı karşı karşıya gelecek.Evet hızlı girdim.Çünkü Angers son maçını Nantes ile oynamıştı.Ne kadar rakibi 65den sonra 10 kişi kalsa da iyi mücadele ettikleri inancındayım.Sadece golü bulamadılar.Dijon takımı ise hatırlayacağımız üzere evinde Lille’yi 3-0 ile geçmeyi başardı.Daha çok evlerinde daha iyiler. Deplasmanda bu başarıyı sürdüremiyorlar.Sonuç olarak bu maçtaki tahminim daha fazla puanlara ihtiyacı olan ev sahibinin saha ve seyirci avantajını da kullanarak sonuca gideceğidir.

473 Toulouse – Lyon = 2    1,60
Yorum=Fransa’dan son maçımda bu karşılaşma olacak.17.sırada bulunan Toulouse takımı evinde kafaya oynayan Lyon’u konuk edecek.Ev sahibi Toulouse son lig maçında Strazburg deplasmanından yenilgi ile ayrılmıştı. Ortada bir maç olarak gözükse de 1 puanı kaçırdılar. Gelelim Lyon’a…Evet 3 noktadan da anlaşılacağı gibi söylenecek çok söz var.Lille kazasını saymassak ki harika oynayıp kaybettikleri maç, 12 haftadır çok iyi bir performans ortaya koyuyorlar.Genel anlamda iyi oynuyorlar.Mücadele gücü yüksek ve bu sezon beklentilerinde üzerinde bir Lyon seyrediyoruz.Son derbi karşılaşmasında evlerinde Marsilya’yı da 2-0 ile geçtiler.Her neyse o maçın anlam kazanması adına Lyon’un bu deplasmandan galibiyetle döneceği inancındayım.Oranlar değişmeden oynamak gerek.

 432 Atalanta – Sassuolo = Var   1,50
Yorum=İtalya Kupasında son 16 turunda Atalanta evinde Sassuolo’yu konuk ediyor.Ev sahibi Atalanta takımı hafta sonu hatırlayacağımız üzere Lazio ile 3-3 berebere kalmıştı.Nefis bir maç izlemiştik.2 kez öne geçmelerine rağmen skoru bir türlü koruyamadılar.Sassuolo takımı da ligde son 2 maçını kazanarak biraz toparlandı.Ligin aşağılarında bulunuyorlar.Ancak tabii ki bu kupadan bir şey beklemiyorlar anlamına gelmez.Atalanta ne kadar formda gözükse de Sassuolo da tehlikeli bir takım.İki ekibinde kazanmak için elinden geleni yapacağı karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

451 Benfica – Portimonense = 1/1    1,45

Yorum=Portekiz Lig Kupası A grubunda Benfica evinde Portimonense’yi ağırlıyor.Ev sahibi Benfica ligde iyi toparlandı.Ancak kupada ilk maçta aldığı beraberlikle şansını zora soktu.Bu karşılaşmayı kazanması gerekiyor ki, son maçta Setubal karşısında daha sağlam oynasın. Kupon tamamlama adına mbs4 olduğundan 1/1 tercihi ideal duruyor.Ayrıca farklı da kazanmalarını bekliyorum.

0 Yorum "20 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate