19 Aralık 2017 iddaa tahminleri

412 Leicester City – Manchester City = Var    1,45
Yorum=Evet İngiltere de kupada günün kale maçlarından birindeyiz.Leicester City evinde Manchester City’i konuk edecek.Bu arada kupa maçı olduğundan şöyle bir hatırlatma yapmakta fayda var.Bugün oynanacak kupa maçlarında sadece Yunanistan ligindeki maç çift maçlı elemasyon sistemine göre uygulanacak.Diğer karşılaşmalar tek maçlı elemasyon olacak.Ev sahibi Leicester City hatırlayacağımız üzere hafta sonu Crystal Palace takımına evinde 3-0 kaybetmiş, büyük sürpriz yaşatmıştı.Genel anlamda etkili olmadıkları bir oyun ortaya koydular.Tabii hakemde takımı 61.dakikada 10 kişi bırakınca durumlar iyice çıkılmaz hale geldi.Bu maçta savunma hattından Ndidi kart cezalısı.Defansta işleri kolay olmayacak. Manhester City takımı ise son maçta evinde Tottenham’ı da farklı yenip en büyük benim demeye devam ediyor.Gerçekten mükemmel bir sezon geçiriyorlar.Takım çok iyi durumda. Karşılaşma öncesinde onlarda da Silva kişisel sorunları sebebiyle maç kadrosuna dahil edilmedi.Sakatlıktan yeni çıkan Kompany’nin de riske atılmayacağını düşünüyorum.Sonuç olarak gerek Leicester gerekse Manchester’in rotasyonlu bir 11 ile çıkacağını düşünüyor iki tarafında gol ve goller bulacağına inanıyorum.

413 Nürberg – Wolfsburg = Var    1,45
Yorum=Almanya DFB Kupası 3.tur maçında 2.ligde mücadele eden Nürberg evinde Wolfsburg takımını ağırlıyor.Nürnberg takımı 2.ligde 3.sırada bulunuyor.Son karşılaşmalarında ligin son sıradaki ekibi Kaiserslautern takımı ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar.Öne geçmelerine rağmen kazanmaya çalıştılar ama başaramadılar.Genel anlamda ligde iyi olduklarını söylebiliriz.Wolfsburg takımıda Bundesliga’da 12.sırada bulunuyor. Dengesiz bir sezon geçirdikleri ortada.Son maçta Köln deplasmanından mağlubiyet ile ayrıldılar.Tur adına iki ekibinde kıyasıya mücadele edeceğini düşünüyorum.Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

402 Paderborn – İngolstadt = Var    1,45
Yorum=Yine Almanya kupasında 3.lig takımı Paderborn evinde 2.lig takımı İngolstadt’ı ağırlıyor.Ev sahibi Paderborn takımı 3.lig’de kafaya oynayan bir ekip.Kötü geçen 3 sezonun ardından takıma destek verilmiş ve bu sezon bir üst lige çıkılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kupada da üst liglerden zorlu rakipleri bir bir saf dışı bıraktığını görüyoruz.İyi bir takım olma yolunda bu lige zaten fazlalar.İngölstand takımı da son maçta Union deplasmanında kazanarak oldukça iyi bir moral depoladı.Genel olarak iyiler.Onlarda liglerinde kafaya oynuyor.Çıkma mücadelesi içerisindeler.Kupa da onlar da yollarına devam etmek isteyeceklerdir.Ateşli bir taraftar grubuna sahip Paderborn’un rakibini sürekli zorlayacağı bir karşılaşma bekliyor iki ekibinde gol bulacağına inanıyorum.Alternatif olarak da ev sahibi yenilmez diyorum.

0 Yorum "19 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate