14 Aralık 2017 iddaa tahminleri

Günün iddaa tahminleri

507 Ajax – Exelsior (h2) = 0-2 (ç)   1,68
            Hollanda Eredivisie’de 3.sırada bulunan Ajax takımı evinde orta sıralarda bulunan rakibi Excelsior’u ağırlıyor.Ajax takımı 4 maçtır kaybetmiyor.Son maçta da iyi oynayarak evinde lider Psv’yi farklı yenmeyi başardı.Genel anlamda takım iyi oynuyor.İyi de bir hava yakaladıkları ortada.Excelsior takımı ise 4 haftadır kaybediyor.En son evlerinde Roda’yı yenmeyi başarmışlardı.Ancak bu karşılaşmada ufak bir detay var.Excelsior takımı büyük takımlara karşı genel anlamda iyi oynuyor.Yani öyle fark yemiyor.En azından bu sezon için net söylenebilir.Bu karşılaşmada da kendilerine 2 handikap çıkmış.Bu karşılaşmada 2 handikaba da güvenerek deplasman takımı Excelsior’un yenilmeyeceği yönündeyim.En azından yenilseler bile 3 fark yemeyeceklerdir.Tercihim 0-2 (ç)’den yana olacak.

508 Lazio – Cittadella = 3,5 gol altı 1,55
            İtalya Kupasında Seri A’da mücadele eden Lazio evinde Seri B temsilcisi Cittadella’yı konuk edecek.Zor bir karşılaşma bekliyorum.Lazio takımı ligde dolu dizgin yoluna devam ediyordu.Ta ki son oynadıkları Torino karşılaşmasına kadar...Tabi karşılaşmada ilk yarının sonunda maç 0-0 giderken 10 kişi kaldıklarını da belirtmekte fayda var.Cittadella takımı ise geçtiğimiz hafta sonu bizi yanılttı ve evinde Avellino ile 2-2 berabere kaldı.Ben yine de onlara güveniyorum.Büyük maçlara daha bir özveri ile çıkan bir takım ve mücadele düzeyi gerçekten iyi. Kondüsyonel anlamda iyi bir takım olduğunu belirtmekte fayda var.Sonuç olarak mücadele gücü yüksek dengeli bir karşılaşma bekliyor.Bu maçta 4 golün çıkmayacağını düşünüyorum.Tercihim 3,5 gol altı seçeneğinden yana olacak.

509 Porto – Guimaraes = 1/1   1,40

            Portekiz kupasında Porto ile Guimaraes karşı karşıya geliyor.Ligde nağmaglup Porto takımı lider durumda.Son maçta deplasmanda Maritimo’ya 5 attılar ve ne kadar formda olduklarını gösterdiler.Guimaraes takımı ise ligde 7.konumda.Onlarda son 3  lig maçını kazandılar.Ancak onlar adına zor bir deplasman olacağı kesin.Hem de çok zor.Ayrıca bu sezon genel olarak bakıldığında büyük maçlarda istediklerini sahaya yansıtamıyorlar. Uzun lafın kısası bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Porto’nun maçı baştan sona üstün götüreceğini ve ilk yarıdan işi bitireceğini düşünüyorum.Tercihim 1/1 olacak.

0 Yorum "14 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate