432 Burnley vs Stoke City = 22:45

Premier Lig’de 7.sırada bulunan Burnley evinde 15.sırada bulunan Stoke’yi ağılıyor. Ev sahibi geçtiğimiz hafta Watford’u evinde yenmeyi başarmıştı.Tabii ki rakipleri 39.dakikadan sonra 10 kişi kaldılar ve işleri biraz daha kolaylaşmıştı.Ancak genel anlamda Watford takımı ne kadar 10 kişi kalsa da iyi oynadı ve fazlasıyla pozisyona girdi.Ayrıca bu maçta sakatlık geçiren orta alanın kafa oyuncusu Robbie Brady sakatlandı ve oynayamayacak.Ayrıca teknik direktör Sean Dyche’nin sakatlıktan yeni çıkan oyuncularını
kondisyonel olarak hazır olmayacakları için yedek oturtmasını da bekliyorum.Stoke City cephesinin ise hafta sonu farklı kaybedilen Tottenham maçının acısını unutturma adına daha iyi ve hırslı bir performans bekliyorum.Onlarda da defanstan Bruno Martins bu karşılaşmada oynayamayacak.Santrafor Jese’nin de yine yedek olması olası gözüküyor.Sonuç olarak denk gördüğüm iki takımında çok fazla skor üretemeyeceğini düşünüyor ve maçın kısır geçeceğine inanıyorum.Tercihim 2,5 Alt olacak.Alternatif olarak ilk yarı 0 seçeneği de olabilir.

T4hmin=2,5 altı     1,40

0 Yorum "432 Burnley vs Stoke City = 22:45"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate