17 Aralık 2017 iddaa tahminleri

466 West Bromwich – Manchester United = 2     1,40
Yorum=İngiltere Premier Liginde düşme hattında bulunan West Bromwich takımı evinde 2.sırada bulunan rakibi Manchester’i konuk ediyor.Ev sahibi West Bromwich de teknik direktör krizi devam ediyor.Ligde 15 maçtır galip gelemiyorlar.Takımın üzerinde bir sorun olduğunu düşünüyorum açıkçası.Özellikle de bu yönetimsel kriz takımı aşırı derecede yıprattı.Manchester takımını ise son maçında evinde Bournemout takımını 1-0 ile geçmeyi başardı.Bour’un genel olarak daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.Ancak en azından City yenilgisini unutturdular.Fellaini ve Rojo’nun dönmesi bekleniyor.Bu karşılaşma da Morinho’nun öğrencilerini bir adım önde görüyor tercihimi United’den yana kullanıyorum.

128 Celta Vigo – Villareal = Var    1,45
Yorum=İspanya La Liga’da 12.sırada bulunan Celta Vigo evinde 6.sıradaki rakibi Villareal’i konuk edecek.Günün güzel maçlarından olacağa benziyor.Ev sahibi Celta Vigo takımı son maçta Valencia deplasmanından 81.dakikada penaltıdan yediği gol ile mağlubiyetle ayrıldı. Genel anlamda 3 puanı hak ettiğini düşünüyorum.Fakat şansslık yada hakem kararları diyelim.Her neyse Villareal takımı ise 3 maçtır kaybediyor.Son maçta Barcelona’ya kaybetmişlerdi.Takımı toplayacak isim kaptan Bacca’nın karşılaşmada ilk 11’de görev almasını bekliyorum.Açık futbol oynayan iki ekibin maçında karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

132 Las Palmas – Espanyol = 1-0 (ç)    1,27
Yorum=Yine La Liga’dan bir başka tercihte bu karşılaşma olacak.Ev sahibi Las Palmas düşme hattında bulunuyor.Yine altlarda bulunan Espanyol takımını konuk edecekler.Ev sahibi Las Palmas’ta teknik direktör değişikliği yaşanmıştı.İlk karşılaşmasına Betis’i yenmeyi başardı.Ancak son maçında Alaves deplasmında kaybettiler.Yine de 2 maçta da genel itibari ile iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum.Espanyol takımı ise 2 haftadır yeniliyor.Son maçta Girona karşısında da etkili olamadılar.Takımda kopukluk var.Genel anlamda mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyor ev sahibi Las Palmas’ın saha ve seyirci avantajını da kullanarak yenilmeyeceğine inanıyorum.

467 Hannover 96 – Leverkuzen = 3,5 Altı   1,30
Yorum=Bundesliga’da zor maç.10.sırada bulunan Hannover takımı evinde 6.sıradaki rakibi Leverkuzen’i ağırlıyor.Ev sahibi Hannover takımı son maçta Berlin deplasmanın da 3-1 mağlup olmuştu.Çok kötü oynadıklarını söyleyemem ama çokta iyi değillerdi.Genel anlamda bakacak olursak takım inişli çıkışlı bir periyot çiziyor.Fikstür açısından kondüsyonda önemli tabii ki.Bu seferki rakipleri daha güçlü.Leverkuzen takımı ise ligde 11 maçtır kaybetmiyorlar. Son maçta da Werder Bremen’i 1-0 ile geçmeyi başardılar.Karşılaşma öncesinde iki ekipte de sakatlıklar olduğunu belirtmekte fayda var.Pozisyon anlamında değil de mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyorum.Leverkuzen ne kadar büyük maçlara iyi çıksa da taraf bahsinden ziyade karşılaşmanın 3 gol altında kalacağı yönündeyim.

126 Fiorentina – Genoa = 1    1,40
Yorum=İtalya Seri A’da 10.sırada bulunan Fiorentina evinde 16.basamakta olan rakibi Genoa’yı konuk ediyor.Ev sahibi Fiorentina takımı geçtiğimiz hafta bir süprize imza atarak Napoli deplasmanından 1 puan ile dönmeyi başarmıştı.Maçı iyi kitlediler.Genoa takımı ise ertelenen maçta Atalanta’yı ağırlamış ve 2-1 kaybetmişti.Öne geçtiler.Ancak kotrolü ellerinde tutamayınca maçı kaybettiler.Ev sahibi Fiorentina adına çıkış yakalamak için bundan daha iyi bir fırsat görmüyorum.Fiorentina takımının zorlansa da galibiyete ulaşacağına inanıyorum.

135 Lyon – Marsilya = 1    1,80
Yorum=Fransa Lig 1’de dev maç.Üst sıraların mücadelesinde Lyon evinde Marsilya’yı konuk edecek.Ev sahibi Lyon takımı Lille kazasından sonra son 2 deplasman maçını da kazanmayı başardı ve üst sıralara tırmanma ısrarını sürdürdü.Marsilya’da ligde uzun süredir maç kaybetmiyor.Son maçta evlerinde St.Etienne’yi farklı yenmeyi başardılar.Fakat bu onlar için gerçekten de zor bir deplasman olacak.Derbi niteliği taşıyan maçta ev sahibi Lyon’un saha ve seyirci avantajını da kullanarak rakibini yeneceği inancındayım.


Herkese mutlu pazarlar iyi bir hafta sonu dileğiyle..

0 Yorum "17 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate