18 Aralık 2017 iddaa tahminleri

137 Göztepe – Konyaspor = Var   1,40
Yorum=Süper Ligde düşme hattında bulunan Konyaspor, üst sıralar mücadelesi içerisinde olan Göztepe’ye konuk oluyor. Ev sahibi Göztepe ligde iyi bir çıkış yakaladı. Son 3 maçını kazanmayı başardılar. Son maçta Yeni Malatya deplasmanından da 3 puan ile dönmeyi başardı. Genel anlamda zor bir maçtı. Fakat yine de kazandılar. Genel anlamda takıma bakıldığında yediğinden çok atması ön plana çıkıyor. Yani, hücum hattı iyi, güzel. Ancak savunmada yaşanan problemler var. Atiker Konyaspor ise ligde oynadığı son maçta Karabükspor’u 2 golle geçmeyi başardı. Hafta arasında oynadığı Batman Petrol maçını da aynı skorla (2-0) geçtiler. Rotasyon kadro ile geçtiler. Yani as oyuncular dinlendi. İki ekipte de uzun süreli sakatlıklar dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Genel anlamda iki takımında bol pozisyon bulacağı bir karşılaşma bekliyor. Her iki kalenin de sarsılacağına inanıyorum. Tercihim Kg-Var’dan yana olacak.

512 Adanaspor – İstanbulspor = Var   1,55
Yorum=TFF 1.Liginde orta sıraların mücadelesinde Adanaspor evinde İstanbulspor’u ağırlıyor. Ev sahibi Adanaspor’a ilk Bursa maçından sonra oynamamaya kendi kendime söz vermiştim. Ancak bültenin darlığı ve karşılaşmanın aklıma yatması bunu değiştirmeme sebep oldu. Adanaspor da teknik direktör değişikliği yaşandı. Kemal Kılıç yerine Erzurumspor’u çalıştıran Osman Özköylü teknik direktörlüğe getirildi. Her neyse son karşılaşma da Türkiye kupasında Bursa’ya kaybettiler. Rotasyon bir kadro ile oynadılar. Ligde de Elazığ ile 2-2 berabere kalmışlardı.2 kez öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadılar. İstanbulspor’a gelecek olursak, ligde 3 maçtır kaybetmiyor. Son lig maçında evinde Bolu’yu zorlansalar da yenmeyi başardılar. Hafta içi de Kupa maçında Karabükspor’u 1-0 ile devirip yoluna devam ettiler. Bu takıma oldukça moral kattı. İki ekip içinde önem derecesi yüksek olan karşılaşmada taraf bahsinden ziyade karşılıklı gol seçeneğini daha mantıklı buluyorum.

138 Malaga – Real Betis = 1     1,90
Yorum=La Liga’da düşme hattında bulunan Malaga biraz üzerinde olan rakibi Real Betis’i konuk edecek. Ev sahibi Malaga takımı son maçta Sociedad deplasmanında iyi oynamasa da kapanarak direnerek 3 puan çıkardı. Şansının da yaver gittiğini söylemekte fayda var. Skora aldanmamak gerek. Ancak oldukça moral bulduklarını düşünüyorum. Betis takımında ise genel anlamda bir düşüş söz konusu.6 maçtır kötüler. Guardado’nun karşılaşmada oynamayacak olması ve forvette de Sanabria’nın durumunun belirsiz olması teknik direktör Q.Setien’i düşündürüyor. Uzun lafın kısası karşılaşmada daha fazla puana ihtiyacı olan Malaga’nın kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak zorda olsa galibiyet alacağına inanıyorum.

0 Yorum "18 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate