16 Aralık 2017 iddaa tahminleri

299 Çaykur Rizespor – Ümraniyespor = Var     1,50
Yorum=TFF 1.Lig’de üst sıraların mücadelesinde Rizespor evinde Ümraniye’yi konuk edecek.Ev sahibi Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta Giresun deplasmanından puansız dönmüştü.Maçta baştan sona iyi olmadıklarını söyleyebiliriz.Sonlara doğru toparlamaya çalışsalar da başaramadılar.Ümraniye takımı ise 2 haftada liderliğini kaybetti.Önce Ankara yenilgisi ardından da Balıkesir ile sahasında berabere kalması bir anda onları 2 puan geriye attı.Ancak yukarıda güzel çekişmeli bir mücadele yaşanıyor.Rizespor da bu mücadeleye ortak olmaya çalışmak adına bu maçı kazanması gerekiyor.Pozisyonu yüksek bir karşılaşma olacağına inanarak karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

331 Chelsea – Southampton = 1    1,20
Yorum=Premier Ligde 3.sırada bulunan Chelsea evinde 11.sırada bulunan rakibi Southampton’u konuk ediyor.Ev sahibi Chelsea son oynadığı maçta deplasmanda Huddersfield’i 3-1 mağlup etmişti.Genel olarak bakıldığında West Ham maçı dışında iyi bir fikstür çıkardıkları ortada.David Luiz’in sakatlığı devam ederken Morata’nın da oynayıp oynamayacağı maç saatinde netlik kazanacak.Southampton takımı ise evinde Arsenal’a karşı açık futbol oynayarak 1 puan almıştı.Ancak son maçta Leicester’e karşı aynı oynamaya çalışınca cezayı ağır kestiler (4-1).Bu karşılaşmada daha defansif bir oyun sergileyeceklerini düşünüyorum.Ancak Chelsea deplasmanı her zaman zordur.Chelsea takımının evinde bu maçı bırakmayacağını düşünüyor ve kazanacağına inanıyorum.Oran olarak az bulanlar olabilir.Alternatif ise 2-3 gol seçeneği olacak.

324 E.Frankfurt – Schalke 04 = Var    1,55
Yorum=Almanya Bundesliga’da 7.sırada bulunan Frankfurt evinde 2.sıradaki rakibi Schalke’yi ağırlıyor.Ev sahibi Frankfurt son maçta Hamburg deplasmanından 3 puanla ayrılmayı başarmıştı.Yenik duruma düştükleri maçı çevirdiler ve iyi kapanarak kazanmayı başardılar.Schalke takımı ise evinde Augsburg’u zorda olsa devirmeyi başardı.3-2 aldılar maçı ama baya zorlandıklarını belirtmekte fayda var.10 maçtır yenilmiyorlar.Sanırım uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar iyi bir sezon geçiriyorlar.Uzun süreli sakatlar dışında orta alandan Alessandro Schopf’un durumu maç saatinde belli olacak.Son 5 maçın istatiski boyutuna baktım.Hepsi kg-yok olmuş.Ancak bu karşılaşmada sezon geneline baktığımızda Var olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu düşünüyorum.Tercihim Kg-Var’dan yana olacak.

115 Troyes – Amiens = 1     2,00
Yorum=Fransa Lig 1’de 17.sırada bulunan Troyes evinde 11.sırada bulunan rakibi Amiens’i konuk ediyor.Troyes takımı geçtiğimiz hafta oynadığı maçta Monaco deplasmanından yenilgi ile ayrılmıştı.Son dakikalara önde girmelerine rağmen yedikleri gollerle maçı verdiler. Takımda uzun süreli sakatlığı bulunan orta alan ismi Dingone dışında bir eksik bulunmuyor. Amiens takımı ise son lig maçında evinde Lyon’a kaybetti.Hafta arası da kupa maçı oynayan Amiens Tours takımını yenmeyi başardı.Genel anlamda rotasyon kadro ile çıktı.Ancak as kadrodan da oyuncular oynadığını belirtmekte fayda var.Uzun süreli sakatlar dışında eksik bulunmuyor.Bu karşılaşmada 3 puana daha çok ihtiyacı olan,kendi saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Troyes’in kazanacağını düşünüyorum.

426 Roda – VVV-Venlo = 1-0 (ç)    1,30
Yorum=Hollanda Eredivisie’de son sırada bulunan Roda evinde 13.sıradaki rakibi Venlo’yu konuk ediyor.Evet Roda’ya tam toparladılar,artık başlayacaklar diyoruz.Ama bir türlü başlayamıyorlar.2 haftadır maalesef ki kuponlarımızı yakıyorlar.Son maçta Den Haag deplasmanında da aldıkları maçı rakibe verdiler.Bir de defanstan cezalı verdiler.Venlo takımının ise durumuna diyecek bulamıyorum.Genel anlamda bakarsak onlarda uzun süredir maç kazanamıyorlar.Son maçta evlerinde Utrech’e kaybettiler.Golü yedikten sonra toparlamaya çalıştılar ama olmadı.Her neyse sonuç olarak puana daha çok ihtiyacı olan taraf ev sahibi.Saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak en kötü ihtimalle yenilmez diye düşünüyorum.

311 Al Jazira – Pachuca = Var    1,60

Yorum=Fifa Dünya Kulüpler kupası 3.lük mücadelesinde Birleşik Emirlikler temsilcisi Al Jazira ile Meksika temsilcisi Pachuca kapışacak.Al Jazira takımı son maçta R.Madrid ile oynamış ve 2-1 kaybetmişti.Skor daha da farklı biterdi.Ancak Real’in beceriksizliği maçı o sayıda tuttu.Pachuca takımı da Gremio’ya 1-0 ile kaybetti.Sonuç itibari ile 2 ekip 3.lük şansı için karşı karşıya geliyor.Bu tarz takımlar için 3.lük önemlidir.Sonuçta Dünya 3.lüğünde bahsediyoruz.Buralara kadar gel 3.ol başarıdır onlar adına.Genel olarak baktığımızda istatistik anlamında da incelediğimizde iki ekibinde maçı isteyeceğini gol ve gollerin olabileceği bir karşılaşma bekliyor tercihimi kg-var’dan yana kullanıyorum.

0 Yorum "16 Aralık 2017 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate