9 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                   Tahmin
283 Kayserispor – Beşiktaş = 2     1,70
Yorum=Türkiye süper liginde son sırada bulunan Kayseri evinde 6.sırada bulunan Beşiktaş’ı konuk ediyor.Ev sahibi Kayseri 9 maçtır ligde galip gelemiyor.Hafta başı oynadıkları maçta deplasmanda Antalya ile berabere kalmışlardı.Maç genelinde iyi olmamalarına rağmen skor anlamında kazanmaya yakınlardı.Ancak olmadı.Beşiktaş takımı ise 3 haftadır berabere kalıyor.Geçtiğimiz hafta evinde seyircisiz karşılaşmada Karabük ile golsüz berabere kaldılar. Genel anlamda rakiplerine göre daha fazla şut çekmelerine rağmen bir türlü gol bulamadılar. Bu karşılaşmada bazı eksiklere rağmen zorlansa da Beşiktaş’ın kazanacağına inanıyorum. Oran gayet cazip duruyor.

209 Chelsea – West Bromwich = 1 (h)   1,55
Yorum=Premier Ligde 2.sırada bulunan Chelsea evinde 11.sırada bulunan West Bromwich’i ağırlıyor.Ev sahibi Chelsea takımı hafta arası şampiyonlar liginde Schalke’yi farklı yenmişti. Gruptan çıkma adına da önemli bir galibiyet oldu.Ayrıca Torres’in de milli takıma gitmesi Eto’nun form kazanması anlamında etkili oldu.Bu karşılaşmada da Morinho’nun Eto ile başlayacağını düşünüyorum.West Bromwich takımını ise geçen hafta evinde Cristal Palace takımını 2-0 ile geçti.Çokta iyi oynamadılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Chelsea’nın farklı kazanıp ligde tekrar seri yakalayacağını düşünüyorum.

212 Southampton – Hull City = 1   1,40
Yorum=6.sırada bulunan Southampton takımı evinde 10.sıradaki rakibi Hull City’i konuk edecek.Ev sahibi Southampton takımı bu sezon oldukça iyi oynuyor.Ligde 7 maçtır kaybetmiyorlar.Hafta arası İngiltere Kupası maçında Sunderland’a deplasmanda 2-1 kaybetmişlerdi.Bu sayede Premier Lige daha fazla odaklanacaklarını düşünüyorum.Hull City takımı ise geçen hafta evinde lig maçında Sunderland’ı 2-0 yenmişti.Oyun anlamında iyi oynadıkları düşünülebilir ancak rakip ilk yarı sonunda 9 kişi kaldı.Bu karşılaşmada ev sahibinin kazanacağı yönündeyim.

203 Wolfsburg – Dordmund = Var  1,40
Yorum=Almanya Bundesliga’da üst sıraların mücadelesinde Wolfsburg evinde Dordmund’u konuk ediyor.Ev sahibi Wolfsburg takımı 3 haftadır galip geliyor.İyi bir seri yakaladılar.Oyun anlamında da iyi mücadele ediyorlar.Dordmund takımı ise hafta arası şampiyonlar liginde evinde Arsenal’a kaybetti.Üstün oynamalarına rağmen skor üretemediler.Ligde formdalar. Onlarda 3 haftadır kazanıyorlar.Bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunacağına inanıyorum.

280 Getafe – Elche = 1    1,85
Yorum=İspanya La Liga’da 6.sırada bulunan Getafe takımı evinde 13.sırada bulunan Elche’yi ağırlıyor.Ev sahibi Getafe geçtiğimiz hafta evinde Valencia’ya mağlup oldu.Çokta kötü oynamamalarına karşı yenildiler.Özellikle 2.yarıda çok pozisyon yakalamalarına rağmen skor üretemediler.Ligin yeni takımlarından Elche ise 3 haftadır kazanamıyor.Geçtiğimiz haftada evinde Villereal’e 1-0 mağlup oynadılar.Çok kötü oynadıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Getafe’nin kazanacağı yönündeyim.Oran gayet cazip gözüküyor.

321 İnter – Livorno = 1 (h)   1,65
Yorum=İtalya Seri A’da 4.sırada bulunan İnter evinde 14.sıradaki rakibi Livorno’yu konuk ediyor.Ev sahibi İnter geçen sezona göre bu yıl daha iyi oynuyor.Avrupadada olmamaları onları lige odaklandırıyor.Geçen haftada Udinese deplasmanında 3 puanı 3 golle aldılar. Livorno ise 7 maçlık kazanamama serisini geçen hafta evinde Atalanta’yı yenerek bozdular. Maç genelinde rakiplerinden iyi oynadılar ancak 34.dakikadan sonra Atalanta’nın da 10 kişi kaldığını unutmamak gerek.Bu karşılaşma öncesi de önemli eksikleri bulunuyor.As kadrodan 3 cezalı 1 de sakat oyuncu bulunuyor.İnter’in saha ve seyirci avantajını da kullanarak farklı kazanacağına inanıyorum.

305 Bastia – Rennes = 1   2,10
Yorum=Fransa Liginde 14.sırada bulunan Bastia takımı evinde 8.sıradaki Rennes’i ağırlıyor. Ev sahibi Bastia’nın korkusuz bir futbol anlayışı olduğunu biliyoruz.Evlerinde seyircisini de arkasına alarak iyi sonuçlar alıyorlar.Geçtiğimiz hafta deplasmanda Reims’e 4-2 mağlup oldular.Futbol anlamında maç ortadaydı.Rennes takımı ise Marsilya ile evinde 1-1 berabere kaldı.Bu karşılaşmada evinde iyi mücadele eden Bastia takımını galibiyete yakın görüyorum. Tercihim ev sahibinden yana olacak.

168 Union Berlin – Karlsruher = 1   1,70
Yorum=Almanya 2.liginde üst sıraların mücadelesinde Union Berlin takımı evinde Karlsruher’i konuk ediyor.Ev sahibi Union Berlin geçtiğimiz hafta Köln deplasmanında farklı kaybetmişti.Karlsruher ise 2 haftadır evinde kazanıyor.Formda gözüküyorlar.Ancak Berlin’in bu karşılaşmada kazanıp bir seri yakalamasını bekliyorum.

286 Zaragoza – Numancia = 1   1,80
Yorum=İspanya 2.ligde 13.sırada bulunan Zaragoza evinde 9.sırada bulunan rakibi Numancia’yı konuk edecek.Ev sahibi Zaragoza geçtiğimiz hafta Eibar deplasmanında 3-2 kaybetmişti.Numancia ise evinde Barcelona B’yi 1-0 ile geçmeyi başardı.Aynı şekilde Zaragoza’nın da bir çıkış yakalamasını bekliyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

270 Pas Gianna – Ofi = 1    1,70
Yorum=Yunanistan liginde 8.sırada bulunan Pas Gianna takımı evinde 14.sıradaki rakibi Ofi’yi konuk ediyor.Pas Gianna takımı evinde iyi mücadele ediyor.Geçtiğimiz haftada evlerinde Platanias’ı tek golle geçmeyi başardılar.Ofi ise geçtiğimiz hafta evinde Aris’i yenerek 9 maç sonra ilk kez kazandı.Bu karşılaşmada da Pas Gianna takımını galibiyete yakın görüyorum.

0 Yorum "9 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate