30 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                    Tahmin
290 Fenerbahçe – Beşiktaş = Var    1,45
Yorum=Spor toto süper ligde lider Fenerbahçe evinde 3.sırada bulunan ve aralarında 7 puanlık bir fark olan ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek.Fenerbahçe ligde gayet formda bir dönem geçiriyor.Son 11 karşılaşmada 10 galibiyet aldılar.Son oynadıkları Antalya karşısında da ne kadar gol son anlarda da gelse de kazanmayı başardılar.Futbol olarak da iyi olduklarını düşünüyorum.Bu karşılaşma öncesi tek dezavantajları Emre’nin sakat olduğu için oynayamayacak olması.Beşiktaş takımı ise son 2 karşılaşmasını kazandı.Geçen hafta oynadıkları Konyaspor’a karşıda iyi oynadılar.Belki biraz fazla pozisyon verdiler ama genel anlamda iyilerdi.Fenerbahçe form grafiğinin verdiği avantajla maça ne kadar favori çıksa da derbilerin havası farklı olur diyerek aynı orandan karşılıklı gol olur seçeneğini daha mantıklı buluyorum.

211 Everton – Stoke = 1     1,40
Yorum=İngiltere Premier Ligde 7.sırada bulunan Everton 14.sıradaki rakibi Stoke’yi konuk ediyor.Ev sahibi Everton takımı hatırlayacağımız üzere geçen hafta derbide Liverpool ile 3-3 berabere kalmıştı.İlk yarıyı yenik kapatmalarına rağmen 2.yarı iyi bir futbol oynayarak öne geçtiler fakat şans birazda Liverpool’dan yana idi.89.dakikada yenilen gole engel olamadılar. Ancak genel anlamda futbollarını beğendim.Stoke takımı da 2 haftalık beraberliğin ardından geçen hafta ligin vasat ekiplerinden Sunderland’ı yenmeyi başardı.Everton’un saha ve seyirci avantajını da kullanıp galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

280 Newcastle United – West Bromwich = Var     1,55
Yorum=Premier Ligde orta sıraların mücadelesinde Newcastle evinde West Bromwich’i konuk ediyor.Newcastle takımı son 3 maçını da kazanarak iyi bir grafik yakaladı.Yukarıya doğruda tırmanışa geçtiler.Chelsea gibi Tottenham gibi takımları yenmek kolay değil. Son karşılaşmalarında da evlerinde Norwich City’i güzel bir oyunla 2-1 yenmeyi başardılar. Bu kez de karşılarında açık futbol oynamayı seven bir takım var.West Bromwich takımı da geçtiğimiz hafta başında evinde Aston Villa ile berabere kaldı.Futbol olarak bol pozisyonlu bir karşılaşma izledik.İki takımında kazanmak adına saldıracağı bu karşılaşmada da karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

202 Leverkusen – Nürnberg = 1 (h)   1,90
Yorum=Almanya Bundesliga’da 2.sırada bulunan Bayer Leverkusen evinde 17.sıradaki rakibi Nürnberg’i konuk edecek.Ev sahibi Leverkusen’de hafta arasında alınan farklı yenilgiden dolayı moraller bozuk.Ancak biran önce toparlanmaları gerekiyor.Geçtiğimiz hafta sonu da Herta Berlin’i deplasmanda devirmeyi başarmışlardı.Nürnberg takımı ise Wolfsburg’a karşı iyi direnerek evinde 1 puanı aldı.Nürnberg’in ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.Bu karşılaşmada ev sahibi Leverkusen’in morale ihtiyacı olduğunu düşünerek farklı kazanacağına inanıyorum.

203 Mainz – Dordmund = 2    1,35
Yorum=Bundesliga da bir diğer karşılaşmada 7.sıradaki Mainz ile 3.sıradaki Dordmund arasında olacak.Mainz takımı son 2 maçını kazandı.Formda gözüküyorlar.Ancak karşılarında bu sefer Dordmund gibi güçlü bir ekip olacak.Geçtiğimiz haftada Werder Bremen’i yenmişlerdi.Fakat şanslarının da yanlarında olduğunu itiraf etmem gerekiyor.Dordmund takımı da sakatlıklarla boğuşuyor.Özellikle defansta sıkıntı yaşıyorlar.Son oynadıkları şampiyonlar ligi maçında Napoli’ye karşı bunu fazla hissetmediklerini düşünüyorum.Her şeye rağmen artık lige dönüp ligde de galibiyetlerine devam etmeleri gerekiyor.Dordmund’un zorlansa da bu deplasmandan 3 puan ile döneceği yönündeyim.

313 Real Madrid – Valladolid (2h) = 1    1,60
Yorum=İspanya La Liga’da Real Madrid evinde Valladolid’i ağırlıyor.Ev sahibi Madrid ekibinde Ronaldo ve Arbeloa forma giyemeyecek.Ancak onlar olmadan da iyi maçlar çıkardıklarını düşünüyorum.Ligde son 4 karşılaşmada 20 gol kaydettiler.Çok formda bir dönem geçirdikleri ortada.Bale’nin de takımdaki uyumu gerçekten göze çarpıyor.Farkını ortaya koydu diyebiliriz.Valladolid takımı da geçtiğimiz hafta evinde Osasuna’ya kaybetti. Genel anlamda topa sahip olsalar da pozisyon yaratmakta güçlük çektiler.Bu karşılaşmada da Madrid’e karşı fazla direneceklerini düşünmüyorum.Ev sahibi Real Madrid seyirci avantajını da kullanıp farka gidecektir.

310 Valenciennes – Lille = 2    1,85
Yorum=Fransa Liginde 18.sırada bulunan Valenciennes evinde 2.sırada bulunan rakibi Lille’yi konuk ediyor.Ev sahibi Valenciennes takımı geçtiğimiz hafta Lyon ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.İyi oynamadıkları karşılaşmada 66.dakikada attıkları golle 1 puanı kurtardılar.Lille ise dolu dizgin yoluna devam ediyor.Son haftalarda oldukça iyi bir reaksiyon gösterdiler.Geçtiğimiz haftada Roux’un olmadığı karşılaşmada evinde Toulouse takımını yenmeyi başardılar.Bu maçta etkili forvetleri Roux geri dönüyor.Büyük ihtimalle ilk 11 de olacak.Bu karşılaşmada Lille’nin zorlansa da kazanıp ligdeki çıkışını sürdüreceğini düşünüyorum.Oranda cazip duruyor.

324 Espanyol – Real Sociedad = 0   3,00
Yorum=İspanya La Liga’da üst sıralarda kalma savaşı veren iki takımın maçında Espanyol evinde Sociedad’ı konuk ediyor.Ev sahibi Espanyol takımı geçtiğimiz hafta deplasmanda Valleceno’yu farklı yenerek 4 maçlık galibiyet orucunu bozdu.Moral depoladılar.Real Sociedad takımı da Celta Vigo’yu evinde gol düellosuna dönüşen maçta 4-3 yenmeyi başardı.Hafta arası Shaktar deplasmanında farklı mağlubiyet Avrupa defterini kapatmalarına sebep oldu.Lige döndüler.Üst sıralar için artık daha fazla mücadele etmeleri gerekecek.İki takım açısından da zor bir 90 dakika geçeceğini düşünerek beraberliğin ön planda olacağına inanıyorum.

193 Palermo – Novara = 1    1,45
Yorum=İtalya Seri B’de 3.sırada bulunan Palermo alt sıralarda bulunan rakibi Novara takımını ağırlıyor.Palermo takımı lider Empoli’nin dün takılmasıyla puan farkını 1’e indirme şansını yakaladı.Pazar günü evlerinde oynadıkları maçta Latina’ya kaybederek büyük şok yaşamışlardı.Novara takımı da ligde en çok berabere kalan takımlardan birisi.Onlarda son maçında Pescara ile yenişemediler.Genel anlamda evlerinde daha iyi oynadıkları söylenebilir ancak deplasmanda bu geçerli değil.Evinde daha iyi mücadele eden Palermo’yu galibiyete yakın taraf görüyorum.

292 Atletico Goiense – Guaratingueta = 1     1,55

Yorum=Brezilya Seri B’de düşme potasındaki iki takımın maçında Atletico Goiense evinde Guaratingueta takımını ağırlıyor.Ligde son hafta oynanıyor.Ev sahibi Atletico Goiense takımının ligde kalma adına kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.Son haftalara bakıldığında takımda bir kıpırdanma olduğu ortada.Geçtiğimiz hafta Oeste deplasmanında 4-2 kazanmaları bunu açıkça gösterdi.Ayrıca Atletico Goiense’nin rakibine oranla üst liglerde daha çok yer yapması da onlar açısından avantaj bana göre.Guaratingueta takımı da son 4 maçta 0 çekti. Bu karşılaşmada ev sahibi Atletico Goiense’yi avantajlı görüyorum.

2 Yorumlar "30 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

  1. ilk üç kupon ve alt üst gelmiş kardeşim tebrik ederim yarın ilk işim bu blogtan maçlarına bakıp oynamak olacak, yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyw saolun ben teşekkür ederim umarım bugünde tutturmaya devam ederiz :)

      Sil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate