28 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
647 Swensea – Valencia = 1    1,90
Yorum=Avrupa Ligi A grubunda İngiltere temsilcisi Swensea City evinde İspanyol temsilcisi Valencia’yı konuk ediyor.Ev sahibi Swensea takımı grupta 8 puan ile 2.sırada bulunuyor. Liglere verilen aranın ardından geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları Fulham deplasmanından 3 puan almayı başardılar.Futbol olarak da gayet iyi mücadele ettiklerini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Normalde grupta lider durumdalardı.Fakat son oynadıkları Kuban ile oynadıkları iki karşılaşmada da puan kaybedince 2.sıraya düştüler.Valencia ise kötü başladığı turnuvada turu son 3 karşılaşmasını kazanarak garantiledi.Bu karşılaşmayı liderliği korumak için oynayacaklar.Geçtiğimiz haftada ligde Elche deplasmanında beklenmedik bir yenilgi yaşadılar.Zor bir karşılaşma olacak.Ancak saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan ev sahibi Swensea’yı bu karşılaşmada bir adım önde görüyorum.

645 Ludogorets – Psv = 1-0 (ç)    1,55
Yorum=B grubunda lider durumda olan Bulgar temsilcisi Ludogorets takımı evinde Hollanda temsilcisi Psv Eindhoven’ı konuk edecek.Ev sahibi Ludogorets takımı turnuva boyunca geride kalan 4 maçta iyi işler çıkararak 10 puan toplamıştı.Tur içinde önemli bir avantaj yakaladıklarını düşünüyorum.Oyun olarak da iyi durumdalar.Ligde de aynı şekilde liderler.6 puanda fark var.Psv Eindhoven Dinamo Zagreb galibiyetinden sonra yine ligde işleri yoluna koyamadı.Geçen sezonu 2.sırada tamamlayan takım bu sezon son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi.Bu deplasmanda da formda rakipleri karşısında işlerinin zor olacağını düşünüyorum.Tur atlamayı sonuna kadar hak eden Ludogorets takımının bu karşılaşmada kaybetmeyeceğine inanıyorum.

640 Bordeaux – E.Frankfurt = 0-2 (ç)   1,30
Yorum=Avrupa Ligi F grubu mücadelesinde son sırada bulunan Fransız temsilcisi Bordeaux evinde grubun lideri Frankfurt’u ağırlıyor.Ev sahibi Bordeaux son oynadığı Apoel deplasmanında kaybedince grupta tur ümitlerini iyice azalttı.Ligde de son 2 karşılaşmasını kazanamadılar.Mücadele olarak geçen yıllara oranla takımda düşüş var.Frankfurt takımı ise son oynadıkları Maccabi Tel Aviv deplasmanında ilk yarıda adeta sahada yoklardı.2.yarı oyun kontrolünü almalarına rağmen skor olarak rakiplerini yakalayamadılar ve kaybettiler.Ligde oynadıkları maçta da Schalke ile 3-3 berabere kaldı.En azından yenilmediler.Ligde puan tablosu olarak iyi durumda olmasalar da Avrupa da daha iyi mücadele eden bir takım olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada Frankfurt’un kaybetmeyeceğine inanıyorum.

627 Genk – Dinamo Kiew = Var    1,55
Yorum=G grubunda 8 puan ile lider durumdaki Belçika temsilcisi Genk evinde 7 puan ile 2.sırada olan Dinamo Kiew’i konuk ediyor.İki takım açısından da çok önemli bir liderlik mücadelesi olacak.Ev sahibi Genk takımı gruba 2 de 2 yaparak iyi bir başlangıç yapmıştı.Fakat son 2 karşılaşmada Rapid Wien ile berabere kalınca eline geçen fırsatı tepmiş oldu.Geçtiğimiz hafta sonu da Oostende deplasmanında farklı kaybettiler ve büyük sürpriz yaşattılar.Bir an önce toparlanmaları gerekiyor.Dinamo Kiev takımı da son maçlarında gayet formda görünüyor.Ligde de son maçını kazanarak moral depoladılar.Bu karşılaşmada iki takımında liderlik için saldıracağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

629 Sloven Liberec – Freiburg = 1    1,85
Yorum=H grubunda 2.sırada bulunan Sloven Liberec takımı evinde Freiburg’u konuk ediyor Ev sahibi Liberec takımı iki karşılaşmada da Sevilla’ya karşı kaybetmeyerek tur adına önemli beraberlikler aldı.Ligde iyi gitmiyorlar.Ancak Avrupa arenasında daha iyi oynuyorlar. Fraiburg’da son 2 karşılaşmasında Estoril ile berabere kalmıştı.Almanya Bundesliga’da geçen sezona oranla lige kötü başlangıç yaptılar.Geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Braunshweig’e karşı çok kötü oynayarak galip geldiler.Bu karşılaşmada Avrupa’da rakibine oranla daha iyi oynayan Liberec’in zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

628 Legia Warszawa – Lazio = 2    1,70
Yorum=Oran açısından belki de fikstürde en şaşırtıcı maçta bu olsa gerek.Polonya temsilcisi Legia evinde İtalyan temsilcisi Lazio’yu konuk edecek.Ev sahibi Legia takımının grupta bir amacı bulunmuyor.Tamamen prestij maçına çıkacaklar.Grupta son oynadıkları karşılaşmada hatırlayacağımız gibi temsilcimiz Trabzonspor’laydı.İzlediğim kadarı ile topa sahip olmayı seven bir görüntüleri var.Fakat son vuruşlardaki yetersizlikler ve yapılan bariz hatalar onlar için pahalıya patladı.Üstelik bu karşılaşma öncesi önemli 5 oyuncusu kadroda bulunmuyor. Yani her şey ibreyi Lazio kanadına çeviriyor.Lazio ise grupta lider olabilmek için çıktığı bu karşılaşmada fazlasıyla kazanmak için mücadele edecektir.Ligde orta sıradalar.Son 4 haftadır kazanamıyorlar.Ancak çokta kötü oynamadıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada Lazio’nun galip geleceğine inanıyorum.

0 Yorum "28 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate