14 Kasım 2013 iddaa tahminleri

484 Slovakya U21 – Hollanda U21 = 2    1,75
Yorum=Avrupa U21 3.eleme grubunda 2.sıradaki Slovakya evinde Hollanda’yı konuk ediyor. Ev sahibi Slovakya geride kalan 4 maçta 3 galibiyet çıkarmayı başardı.Hollanda ise grupta 3’te 3 yaparak maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunda oturuyor.Zor bir deplasman olsa da kadro,kalite açısından Hollanda’yı şanslı görüyorum.

490 Fransa U21 – Ermenistan U21 (2h) = 1   1,40
Yorum=10.grupta lider Fransa evinde prestij maçına çıkacak Ermenistan’ı konuk edecek. Ev sahibi Fransa grupta 4’te 4 yaptı.Son oynadıkları İzlanda deplasmanında zorlanmalarına karşı kazanmışlardı.İzlanda ile aynı puana sahipler.Bu karşılaşmayı da kazanıp arayı açacaklarını düşünüyorum ve 2 gol handikabını da geçeceklerdir.

491 İtalya U21 – Kuzey İrlanda U21 = 1    1,05
Yorum=9.grupta mücadele eden ve 2.sırada bulunan İtalya evinde 4 maç sonunda henüz puanla tanışamayan Kuzey İrlanda’yı konuk edecek.İtalya son maçında deplasmanda Belçika’yı mağlup etmeyi başarmıştı.6 puanlık bir fark söz konusu.Ancak bu turnuvada en iyi 4 ikinci takımda playy oflara kalıyor.Yani daha mücadele bitmiş değil.Kuzey İrlanda ise son maçında Sırbistan’a boyun eğmişti.Çıkma şansları zor olsa da Belçika ile oynadıkları karşılaşmaları baz alırsak mücadele etmeyecekleri anlamına gelmez.O yüzden tamamlama maçı olarak kısıtlı bültende oranı beğenmesem de İtalya’nın kazanacağını düşünüyorum.

495 Fluminense – Nautico = 1 (h)    1,65
Yorum=Brezilya Seri A’da 18.sırada bulunan ve haftalardır galibiyet hasreti çeken Fluminense evinde küme düşmesi kesinleşen Nautico’yu ağırlıyor.Ev sahibi Fluminense takımı ligde 9 haftadır galip gelemiyor.Bunun üzerine teknik direktör Luxemburgo’nun görevine son verildi.Yerine Dorival Junior getirildi.Ayrıca evinde oynadıkları son karşılaşmalarda puan kaybetmelerine rağmen iyi oynadıklarını düşünüyorum ve yine son haftalarda farklı kaybetmeye alışmış olan Nautico’nun bu geleneğini bozmayarak devam edeceğine inanıyorum.Tercihim handikaplı Fluminense galibiyeti olacak.

0 Yorum "14 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate