19 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                      Tahmin
501 Romanya – Yunanistan = 0-2 (ç)    1,48
Yorum=Dünya kupası elemelerinde 2.maçlar oynanıyor.İlk maçı evinde 3-1 kazanan Yunanistan,Romanya deplasmanına konuk oluyor.Ev sahibi Romanya ilk karşılaşmada etkili olamamıştı.İki takımı da gruplarda da izleme şansına sahip olduk.Romanya’nın pekte ahım şahım bir futbol yapısı olduğunu söylemek güç.Zaten ilk karşılaşmada da rakiplerine üstünlük kuramadılar.Bu karşılaşmada avantajlı skorunu korumak için elinden geleni yapacak olan Yunanistan’ın kaybetmeyeceğine inanıyorum.Bir diğer tercih de 2,5 gol altı seçeneği olabilir.

503 İsveç – Portekiz = Var    1,55
Yorum=İlk karşılaşmayı Ronaldo’nun golü ile 1-0 kazanmayı başaran Portekiz şimdide İsveç deplasmanına konuk oluyor.İlk karşılaşmayı değerlendirdiğimizde Portekiz’in güzel oynadığını ancak golü geç bulduklarını söyleyebiliriz.Baştan sona maçı üstün götürdüler ve kazanmayı hak ettiler.Yani oyun olarak bir sıkıntı yok.İki ekipte de skoru değiştirebilecek isimler olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada Portekiz’i avantajlı görsem de İsveç’inde sahasında kolay kolay teslim olmayacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

504 Fransa – Ukrayna = 1 (h)    1,85
Yorum=Fransa evinde Ukrayna’yı ağırlıyor.İlk karşılaşmayı Ukrayna 2-0 gibi avantajlı bir skor ile kazanmayı başarmıştı.Oyun anlamında çok iyi olduklarını düşünmüyorum.Yani öyle ahım şahım bir futbol oynayarak kazanmadılar.Ama skor anlamında düşünürsek avantajlı durumdalar.Karşılıklı önemli eksikler bulunuyor.Ev sahibi Fransa’da stoper Koscielny cezalı. Ukrayna’da ise defanstan Kucher ve Fedetskiy kart cezalısı.Böylesine baskılı bir karşılaşmada 2 as defansın oynayamayacak olması Ukrayna açısından büyük dezavantaj olacaktır.Bu karşılaşmada Fransa’nın galip geleceğini düşünüyorum.İddaa’nın zorlayıcı oranından dolayı handikaplı ev sahibi diyorum.

553 Wolverhampton – Oldham = 1   1,50
Yorum=Ligde iyi bir seri yakalayan ve biranda Championship hayalleri kurmaya başlayan lider Wolverhampton evinde yine aynı ligde mücadele eden Oldham’ı Fa kupası maçında konuk ediyor.Ev sahibi Wolverhampton hafta sonu Notts Country deplasmanından 3 puan ile dönmüştü.Oldham’ın ise Milton Keynes maçı ertelenmişti.Ligde iyi durumda değiller.15 puan ile 18.sırada bulunuyorlar.Bu karşılaşmada ev sahibinin saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanacağını düşünüyorum.

531 Moldova U21 – Litvanya U21 = 1    1,85
Yorum=Avrupa U21 Eleme grubunda 10 puan ile 3.sırada bulunan Moldova evinde 7 puan ile 5.sırada bulunan Litvanya’yı konuk edecek.Ev sahibi Moldova takımının en iyi 2.lere girme şansı bulunuyor.O yüzden bu maçı da önemsediklerini düşünüyorum.Zira Litvanya takımında yaşanan önemli gelişmeler mevcut.Geride kalan 6 karşılaşmada mücadele eden ve 7 puanı toplayan takımın neredeyse tamamı değişecek.Yani as takımdan 9 futbolcu kadroda bulunmuyor.Ayrıca Avrupa bahis sitelerinde de 2,10dan açılan Moldova galibiyeti oranı bu gelişmeler karşısında 1,90 lara kadar gerilemiş durumda.Bu karşılaşmada ev sahibi Moldova’nın kazanacağı yönündeyim.Mutemel kuponlarda mutlaka bulunması gereken bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum.

540 Cezayir – Burkina Faso = 1    1,30
Yorum=Dünya Kupası Afrika elemelerinde rövanş maçı oynanıyor.İlk maçı 3-2 kaybeden Cezayir bu kez rakibi Burkina Faso’yu sahasında konuk edecek.Ev sahibi Cezayir grubunu 15 puanla lider tamamlamıştı.Burkina Faso ise grubun favorisi olan Kongo’yu geride bırakarak 12 puan ile lider çıkmayı başarmıştı.Cezayir takımını rakibine oranla kadro ve kalite açısından şanslı görüyorum.Saha ve seyirci avantajını da iyi kullanan Cezayir turu geçecek skoru elde edip Dünya Kupasına gider.

548 Hollanda – Kolombiya = Var   1,40

Yorum=Hollanda ile Kolombiya hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor.Hollanda Japonya ile yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kalarak sürpriz yapmıştı.Kolombiya takımı ise Avrupa eleme gruplarının flaş takımı Belçika’yı yenerek yine sürpriz bir sonuç aldı.Bu karşılaşmada da iki ekibinde ofans yönüne güvenerek karşılıklı gollerin olacağını düşünüyorum.

0 Yorum "19 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate