23 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                               Tahmin
306 West Ham – Chelsea = 2    1,45
Yorum=İngiltere Premier Ligde 16.sırada bulunan WestHam evinde 4.sıradaki Chelsea’yı konuk ediyor.Ev sahibi West Ham takımı ligde son 4 maçını kazanamadı.Son oynadıkları Norwich deplasmanında da maça iyi başlamalarına karşı 2.yarıda oyun kontrolünü rakibine vermeleri tüm iyi gidişatı değiştirdi ve kaybettiler.Chelsea takımı ise ligde son 2 maçından sadece 1 puan çıkararak zirvenin 4 puan gerisinde kaldı.Bu karşılaşmalarda özellikle son maçta West Bromwich’e karşı iyi oynadıklarını düşünüyorum.İyi kapanan West Bromwich den son dakikada atılan penaltı golü ile 1 puanı kurtarmışlardı.Bu karşılaşmada Chelsea’nın deplasmanda da olsa rakibine üstünlük sağlayacağına inanıyorum.

208 Herta Berlin – Leverkuzen = Var   1,40
Yorum=Almanya Bundesliga’da 7.sırada bulunan Herta Berlin evinde 3.sıradaki rakibi Leverkusen’i ağırlıyor.Herta Berlin takımı son oynadığı karşılaşmada deplasmanda Hoffenheim’i 3-2 mağlup etmeyi başardı.Kötü oynadıklarını söylemek zor.Leverkusen takımı da 5-3 biten karşılaşmada evinde Hamburg’u yenmeyi başardı.Deplasmanlarda zaman zaman bocalayan Leverkusen’in galibiyeti yerine zorlu geçmeye aday olacak bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

307 Dordmund – Bayern Münih = 2      1,80
Yorum=Almanya’da Dordmund evinde lider Münih’i konuk edecek.Ev sahibi Dordmund hakkında önemli gelişmeler bulunuyor.Savunmada Piszczek ve Suboviç’in yanı sıra milli takımlarından sakat dönen Hummels ve Schmelzer’in bu karşılaşmada oynayamayacak olması uzun sürelide tedavilerinin sürecek olması ciddi sıkıntılar doğurabilir.Yani sonuç olarak as takımda oynayan 4 as defans oyuncusu yok.Ayrıca İlkay Gündoğan’da bu karşılaşmada forma giyemeyecek.Gelelim Bayern Münih takımına…Münih’in de defansif olmasa da en önemli ofansif oyuncularından biri olan Ribery bu karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.Ayrıca son lig maçında forma giymeseler de Shaqiri,Pizarro ve Schweinsteiger’de yok.Milli takımda sakatlanan Robben’in ise iyileştiği ve oynayacağı söyleniyor.Bayern Münih takımının rakibi Dordmund’a oranla daha geniş çaplı kadrosu olduğunu düşünerek galibiyete ulaşacağına inanıyorum.Oran cazip geliyor.

352 Atletico Madrid – Getafe = 1 (h)    1,55
Yorum=İspanya La Liga’da kafaya oynayan Atletico Madrid evinde 6.sırada bulunan rakibi Getafe’yi konuk ediyor.Ev sahibi Atletico Madrid takımı son oynadığı deplasman maçında Villereal ile 1-1 berabere kalmıştı ve ligdeki 2.puan kaybını yaşadılar.Oyun anlamında savunmayı açmakta zorlandıklarını gördük.Ancak rakiplerini de küçümsememek gerekiyor. Formda bir takımla oynamışlardı.Getafe takımı ise evinde Elche ile berabere kaldı.Kazanma anlamında pek bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.Bu karşılaşmada şampiyonlar liginde de kafası rahat olan Atletico Madrid’in tamamen bu karşılaşmaya odaklanıp farklı kazanacağına inanıyorum.

319 Benfica – Braga = Var   1,50
Yorum=Portekiz liginde 2.sırada bulunan Benfica 9.sıradaki rakibi Braga’yı ağırlıyor. Benfica takımı son oynadığı karşılaşmada kupa maçında Sporting Lizbon’u normal süresi 3-3 biten maçta uzatmalarda bulduğu golle yenerek elemeyi başarmıştı.Ligde de son 3 karşılaşmasını kazanmayı başardılar.Ancak hafta arasında önemli bir şampiyonlar ligi maçı oynayacaklarını unutmamak gerekiyor.Braga takımı ise kupada Olhanense’yi deplasmanda 3-1 yenerek eledi. Ligde geçen sezona göre iyi durumda değiller.Ligde son 4 maçını kaybettiler.Buna rağmen kupada ciddi moral bulduklarını düşünüyorum.Benfica’nın da hafta arasında oynayacağı kritik maçı düşünerek bu zorlu maçta iki takımında gol bulacağına inanıyorum.

324 Basel – Thun = 1    1,40
Yorum=İsviçre’de lider Basel evinde orta sıralarda mücadele eden Thun takımını konuk ediyor.Ev sahibi Basel ligde son 2 karşılaşmasında da deplasmanda berabere kalarak puan kayıpları yaşadı.Şampiyonlar liginde de Steau Bükreş’i yenememeleri gruptan çıkma şanslarını zora sokmuş gözüküyor.Thun takımı da ligdeki son karşılaşmasında Zurich’i evinde yenmişti.Son 10 dakikaya mağlup girdikleri maçı çevirmeyi başardılar.Bu karşılaşmada Basel’in saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanıp puan farkını koruyacağına inanıyorum.

344 Paysandu – Bragantino = 1   1,70

Yorum=Brezilya Seri B’de ateş hattında bulunan Paysandu evinde kendisinden 2 basamak yukarda olan Bragantino takımını konuk ediyor.Ligin bitimine 2 hafta olduğunu hatırlatalım. Ev sahibi Paysandu için gerçekten çok kritik bir karşılaşma.Çünkü son hafta da üst lige çıkma mücadelesi veren Recife gibi zor bir deplasmana konuk olacaklar.Bragantino takımı da 43 punla ligde 14.sırada.Onlarda son hafta Figueirense’yi konuk edecekler.Paysandu adına ölüm kalım maçı olarak gördüğüm bu maçta ev sahibinin kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağını düşünüyorum.

0 Yorum "23 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate