10 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                                  Tahmin
386 Tottenham – Newcastle Unided = Var   1,65
Yorum=İngiltere Premier Ligde 6.sırada bulunan Tottenham evinde 11.sıradaki Newcastle’yi konuk ediyor.Ev sahibi Tottenham’da hafta arası dinlendiren oyuncuların tekrar ilk 11’de oynaması bekleniyor.Geçtiğimiz hafta Tottenham Everton deplasmanında rakibine oranla çok çok üstün oynamasına rağmen beraberlikle yetinmek zorunda kalmıştı.Newcastle Unided ise evinde Chelsea’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar.Genel anlamda etkili oynadıklarını düşünüyorum.Dişe diş bir mücadele örneği gösterdiler.Newcastle takımının geçen sezona göre futbol açısından geçirdiğimiz 10 hafta boyunca daha iyi olduğuna inanıyorum.Bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

435 Manchester United – Arsenal = Var   1,40
Yorum=İngiltere’de günün maçında Manchester Unided evinde lider Arsenal’ı ağırlıyor. Manchester United takımında 1 aydır sakat olan Wellbeck dışında eksik bulunmuyor. Arsenal’da ise orta sahanın önemli oyuncularından Wilshere ve Flamini’nin durumu maç saatinde belli olacak.Ev sahibi geçen sezonun şampiyonu Manchester Unided takımı son maçlarda alınan galibiyetlerle biraz olsun toparlanmış gözüküyor.Ancak kendi sahalarında bile rakiplerine oldukça pozisyon vermeleri önemli bir dezavantaj.Hafta arasıda Real Sociedad deplasmanında özellikle 2.yarıda iyi oynamalarına karşı kazanamadılar.Arsenal takımı ise lige kötü bir başlangıç yaptıktan hemen sonra 9 maçta alınan 8 galibiyet bir anda onları şampiyonluk adaylarından biri yaptı.Yapılan Mesut Özil transferi de gerçekten tam bir nokta atışı olmuş gözüküyor.Hafta arası iyi oynamamalarına rağmen Dordmund deplasmanından istedikleri 3 puanı almayı başardılar ve avantaj yakaladılar.Bu karşılaşmada iki takımında golcülerinin sahnede olacağına inanıyorum.Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

415 Mainz – E.Frankfurt = 0-2 (ç)   1,34
Yorum=Almanya Bundesliga’da lige istediği gibi başlayamayan iki takımın maçında Mainz evinde E.Frankfurt’u konuk edecek.Ev sahibi Mainz’da bu derbi öncesi kaleci sıkıntısı yaşanıyor.Ayrıca en golcü oyuncuları Ncolai Müller(12maç-6gol) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.Son oynadıkları Augsburg deplasmanında da çok fazla pozisyon verdiklerini söyleyebilirim.Frankfurt takımı ise Avrupa’da iyi mücadele etmesine rağmen ligde iyi işler çıkaramıyor.2 önemli eksikleri bulunuyor.Hafta arasıda Maccabi Tel Aviv deplasmından mağlubiyetle dönmüşlerdi.Beraberliğin ön planda olacağı bu karşılaşmada Frankfurt’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

469 Villereal – Atl.Madrid = 1-0 (ç)    1,52
Yorum=İspanya La Liga’da üst sıraların mücadelesinde Villereal evinde Atletico Madrid’i konuk ediyor.Villereal takımı geçtiğimiz hafta Elche’yi deplasmanda devirmeyi başardı.Lig genelinde de evlerinde iyi karşılaşmalar çıkardıklarını söyleyebiliriz.Atletico Madrid ise gayet formda gözüküyor.Sakatlığını atlatan Arda Turan’ın ilk 11’de başlaması bekleniyor. Defansın önemli isimlerinden Godin, Gimenez ve orta sahadan Rodriguez milli takımda.Sol bek Filipe Luiz cezalı.Ayrıca Mario Suarez’in de sakat olduğunu belirtmek gerekiyor.Son olarak da takımın en golcü oyuncusu olan Diego Costa’nın oynamama ihtimali söz konusu.Zaten Diego Costa da oynamazsa bu zorlu deplasmanda ciddi sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum.Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Villereal’in kaybetmeyeceğine inanıyorum.

409 Roma – Sassuolo = 1 (h)    1,55
Yorum=Geçen hafta ilk puan kaybını yaşayan lider Roma evinde 19.sıradaki rakibi Sassuolo takımını konuk edecek.Ev sahibi Roma’da sakatlığı geçen golcü Gervinho kadroya alındı. Geçtiğimiz hafta Torino ile berabere kaldılar.Genel anlamda bu sezon şampiyonluk adaylarından oldukları ortada.Özellikle 11 maçta kalelerinde 2 gol görmeleri savunmada ne kadar doğru işlerin yapıldığını gösteriyor.Ligin yeni ekiplerinden Sassuolo ise geçtiğimiz hafta Sampdoria deplasmanında gol düellosunda kazanarak ligde 2.galibiyetini aldı. Savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Sassuolo’da 2 önemli isminde bu karşılaşmada oynayamayacak olması büyük sıkıntı yaratacak gözüküyor.Bu karşılaşmada Roma’nın evinde farklı galip geleceğine inanıyorum.

400 Breda – Psv = 2    1,50
Yorum=Hollada liginde 12.sırada bulunan Brada evinde 6.sıradaki rakibi Psv’yi konuk ediyor.Psv Eindhoven takımında ligde işler yolunda gitmiyor.3 haftadır galip gelemiyorlar. Deplasmanlarda da ayrıca bir şanssızlık yaşadıklarını düşünüyorum.Genel anlamda iyi mücadele ettiklerini ve kazanamadıklarını görüyorum.Bir çıkış yakalamaları gerekiyor.Hafta arası Avrupa kupasında Dinamo Zagreb’i mağlup etmeleri onlar adına büyük moral oldu. Breda takımı da evinde sürpriz sonuçlar alabiliyor.Ancak futbol olarak o kadarda büyütmemek gerektiğini düşünüyorum.Kısacası bu karşılaşmada artık Psv’nin kazanıp üst sıralara doğru ilerlemesini bekliyorum.

454 Fenerbahçe – Galatasaray = 0   3,30
Yorum=Spor Toto süper ligde haftanın maçında Fenerbahçe evinde Galatasaray’ı konuk ediyor.Ev sahibi Fenerbahçe takımında Alper Potuk cezalı.Galatasaray’da ise Muslera ve Sneijder sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.Hakan Balta’nın durumu ise belirsizliğini koruyor.Fenerbahçe takımı ligde lider konumda.Son 9 karşılaşmanın 8’ini kazandılar.Futbol anlamında da geçen sezona göre daha iyi olduklarını düşünüyorum.Galatasaray ise ligde son 3 karşılaşmasını kazandı.Hafta arası Kopenhag deplasmanında 1-0’lık mağlubiyet takımı demoralize etse de derbi maçlarının havası farklı oluyor.Teknik direktör Mancininin kafasında defansif bir kurgu var.Bunu Kopenhag maçında da gördük.İki takım açısından da zor bir karşılaşma bekliyorum.İki takımda da belirleyici isimler var.Bu karşılaşmada beraberliğin çıkacağını düşünüyorum.Ayrıca özel etkinlik oyunlarından kırmızı kart olur seçeneği mantıklı duruyor.

442 Brann – Tromsö = 2     2,10
Yorum=Norveç liginde son hafta oynanıyor.Ligde bir amacı bulunmayan Brann takımı evinde playy outlara kalma mücadelesi veren Tromsö’yü konuk ediyor.Ev sahibi Brann son 7 maçında da galip gelemedi.Ne yapmak istedikleri ortada..Tromsö takımı ise kadro yetersizliğinden Avrupa liginde gruplara kaldığına pişman olmalı.Geçtiğimiz hafta evinde lider Stromgodset’den puan almaları birazcık olsun umut vericiydi.Bu karşılaşmada da mutlak ve mutlak kazanmaları gerekiyor.Sonrada Sarpsburg’un puan kaybetmelerini bekleyecekler. Tromsö’nün kazanacağı yönündeyim.

401 Nijmegen – Ajax = 2    1,40
Yorum=Hollanda liginde son sırada bulunan Nijmegen evinde ligde 7.sırada bulunan Ajax’ı konuk ediyor.Ev sahibi Nijmegen’in futbol açısından iyi oynamadıklarını ve kazanılan puanlarında şans eseri olduğunu düşünüyorum.Geçen hafta Twente deplasmanından iyi sıyırdılar ve 1 puan aldılar.Önceki haftalarda da aynı şekilde puanlar topladılar.Ajax takımı da ligde deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadı.O yüzden oranlar yüksek olarak gözümüze çarpıyor.Hafta arasıda evinde Celtic’i mağlup etmeyi başaran Ajax’ın artık ligde de çıkışa geçmesini bekliyorum.

0 Yorum "10 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate