29 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                          Tahmin
139 Villereal – Malaga = 1     1,35
Yorum=İspanya La Liga’da 4.sırada bulunan Villereal evinde 14.sırada bulunan rakibi Malaga’yı konuk ediyor.Ev sahibi Villereal geçtiğimiz hafta sonu Levante deplasmanında hatırlayacağımız gibi farklı kazanmayı başarmıştı.Futbol olarak 10.dakikada rakiplerinin de 10 kişi kalması ile mücadeleyi baştan sona üstün götürdüler.Malaga takımı ise pazartesi günü evinde oynadığı kapanış mücadelesinde Atletic Bilbao’ya mağlup olmuş ve mücadele olarak rakibinin altında bir performans sergilemişti.Zor bir deplasmana çıkacaklarını belirtmek isterim.Takımda da önemli 3 eksik bulunuyor.Bu karşılaşmada ev sahibi Villereal’in kazanacağını düşünüyorum.Oran yükseltmek isteyenler handikaplı Villereal seçeneğine de yönelebilir.

135 Marsilya – Montpellier = 1    1,60
Yorum=Geçtiğimiz hafta da Fransa’da açılış müsabakasına çıkan Marsilya bu hafta’da evinde Montpellier’i konuk edecek.Marsilya takımı ligde iyi bir toparlanma evresi geçirdi.Son 3 karşılaşmada da yenilmediler.Geçtiğimiz haftada Ajaccio’yu deplasmanda iyi futbol ile 3-1 yenmeyi başardılar.Montpellier takımı da ligde 3 haftadır berabere kalıyor.Nantes maçı dışında son 2 karşılaşmada o kadarda iyi oynamadıklarını söylemeliyim.Tabii ki ev sahibi Marsilya hafta arası Arsenal karşısına çıkarak yorgun görünse de takımda özellikle orta alanda rotasyona gidildi.Sonuçta Avrupa’da bir hedefleri kalmamıştı.Bu karşılaşmada ev sahibi Marsilya’nın kazanıp ligdeki çıkışını sürdüreceğini düşünüyorum.

136 Wolfsburg – Hamburg = Var   1,40
Yorum=Almanya Bundesliga açılış karşılaşmasında üst sıraları zorlayan Wolfsburg evinde 11.sırada bulunan rakibi Hamburg’u ağırlıyor.Wolfsburg ligde gayet formda bir dönem geçiriyor.Oynadıkları son 5 maçın 4’ünü kazanarak iyi iş çıkardılar.Geçtiğimiz hafta deplasmanda Nürnberg ile berabere kaldılar.Ancak genel anlamda rakiplerinde çok çok üstün oynadılar.Bir türlü atamadıkları 2.gol yüzünden 1 puana razı olmak zorunda kaldılar. Karşılaşma öncesi Diego’nu cezalı olması ofansif yönde takımı etkileyecek gibi görünse de seyirci avantajını sonuna kadar kullanacaklardır.Hamburg takımı da geçen sezona göre gol problemini çözmüş gözüküyor.Herta Berlinden transfer edilen satrafor Lasogga takıma önemli katkı yapıyor.Ancak defanstaki zaaflar sıkıtı yaratıyor.Karşılaşma öncesi Van der Vaart’ın oynamayacak olması da önemli bir eksik olarak göze çarpıyor.Ancak bu karşılaşmada iki takımında gol yollarında zorlanmadığını düşünerek skor üreteceklerine inanıyorum.Karşılıklı gol var seçeneği mantıklı duruyor.

115 Elazığspor – Bursaspor = 1-0 (ç)    1,87
Yorum=Türkiye süper liginde son sırada bulunan Elazığ evinde 11.sırada bulunan rakibi Bursaspor’u konuk ediyor.Ev sahibi Elazığ ligde oynadığı 8 maçı da kaybetti.Son oynadıkları Gaziantep deplasmanında da  futbol olarak bir varlık gösteremediler.Zor bir karşılaşmada bu maç olacak.Artık bir an önce toparlanmaları gerekiyor.Devre arasına girmeden önce ligi iyi bir konumda veya bir puanda bitirmeleri takım içinde de belirleyici olacaktır.Ayrıca başkanın özel olarak halkı maça çekmek için bilet fiyatlarını da en alt seviyeye indirmesi de gelen haberler arasında.Bursa cephesinde ise Batalla şoku takımdan ayrılmasıyla son buldu.Şimdilik kesinleşen bir karar yok ancak yarınki karşılaşmada Batalla’nın oynamayacak olması takımda ciddi bir eksik görüntüsü veriyor.Son oynadıkları Kasımpaşa karşılaşmasında da evlerinde 1 puan almayı başardılar.Ancak rakiplerine oranla iyi oynamadıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada Elazığspor’un kazanmak için elinden geleni yapıp en kötü 1 puan alacağına inanıyorum.

111 Fortune Düsseldorf – Karsuher = 1    1,85
Yorum=Almanya 2.Bundesliga’da 14.sırada bulunan Fortune Düsseldorf evinde 6.sıradaki rakibi Karsuher’i konuk ediyor.Fortune Dusseldorf takımı geçtiğimiz hafta Aue deplasmanında farklı kaybetti.Bunda 35.dakikada kaleci Geifer’in takımını 10 kişi bırakması da etkili olmuştu.Karsuher takımı ise son haftalarda formda bir görüntü sergiliyor.Evinde oynadığı Dresden maçını farklı kazandılar.Beklenmeyen sonuçların çıktığı Bundesliga 2’de ev sahibi Fortune Düsseldorf’u zorlansa da galibiyete yakın görüyorum.

143 Nottingham Forest – Reading = 1     1,90
Yorum=İngiltere Championship de 5.sırada bulunan Nottingham Forest evinde 8.sıradaki rakibi Reading’i konuk ediyor.Ev sahibi Nottingham geçtiğimiz hafta evinde lider Burnley’e adeta kök söktürmüştü.Berabere kalmalarına rağmen galibiyeti hak eden taraf onlardı.Ancak futbolda birazda şansın yanında olması gerekiyor.Reading takımı ise son 2 haftayı beraberlik ile geçti.Son maçında Blackburn Rovers deplasmanında beraberlik elde ettiler.Ancak kazanma adına oyun olarak çok fazla bir şey vermediklerini düşünüyorum.Karşılaşma öncesi ev sahibinde eksikler olmasına karşı yinede Nottingham’ın saha ve seyirci avantajıyla maçı kazanabileceğini düşünüyorum.

126 Troyes – Tours = 1     1,60

Yorum=Fransa 2.liginde 4.sırada bulunan Troyes evinde 2 basamak altındaki rakibi Tours’u ağırlıyor.Troyes takımı son oynadığı karşılaşmada Creteil deplasmanında 3 puanı 3 golle almıştı.Tours takımı ise 3 maçtır kazanamıyor.Geçtiğimiz hafta evlerinde ligin vasat takımlarından Le Havre ile berabere kaldılar.Zor bir karşılaşma olacak.Ancak ev sahibi Troyes’i rakibi karşısında avantajlı görüyorum.

1 Yorum "29 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate