27 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                                      Tahmin
601 Leverkusen – Manchester United = 0    3,00
Yorum=Şampiyonlar Ligi A grubunda Alman temsilcisi Leverkuzen evinde kırmızı şeytanları ağırlıyor.Ev sahibi Leverkusen grupta 7 puanla 2.sırada bulunuyor.Bu karşılaşmadan alacakları puan tur açısından çok önemli.Hafta sonu oynadıkları Herta Berlin deplasmanından da 3 puan çıkarmayı başardılar.Ligde formda gözüküyorlar.Şampiyonlar liginde de geride kalan 4 karşılaşmada iyi futbol ortaya koyduklarını düşünüyorum.Manchester United ise grupta 8 puanla lider durumda.Hafta sonu Cardiff deplasmanında berabere kalarak puan kaybı yaşadılar.Futbol olarak Cardiff takımı golü son dakikada bulmasına rağmen kesinlikle beraberliği hak etti.Bu karşılaşmada iki takımında baştan sona kontrollü oyun sergileyeceklerini düşünerek beraberliğin çıkacağına inanıyorum.

605 Shaktar Donetsk – Real Sociedad = 1   1,45
Yorum=A grubu diğer karşılaşmasında da Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk evinde İspanya temsilcisi Real Sociedad’ı konuk edecek.Ev sahibi Shaktar Donetsk’in gruptan çıkma şansı bulunuyor.Son maçı Manchester deplasmanında geçirecekleri için onlar adına da kritik bir sınav olacak.Real Sociedad ise 1 puan ile grubun son sırasında yer alıyor.Avrupa’da yoluna devam etmek için şansları oldukça az.Son oynadıkları karşılaşmada ligde adeta gol düellosuna dönüşen maçta evinde Celta Vigo’yu 4-3 yendiler.Bu karşılaşmada yola devam etme adına Shaktar’ın elinden gelenin fazlasını yapacağını ve maçı kazanacağını düşünüyorum.

600 Juventus – Kopenhag = 1 (h)   1,45
Yorum=Temsilcimizin de bulunduğu B grubunda İtalyan temsilcisi Juventus evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı ağırlıyor.Ev sahibi Juventus ligde gayet formda.Pazartesi günü Roma’nın da puan kaybetmesiyle liderlik koltuğunu bırakmadılar.Şampiyonlar liginde lige göre kötü bir başlangıç yaptılar.Üst üste yaşanan puan kayıpları yüzünden 4 maç sonunda henüz galibiyetle tanışamadılar.Ancak gruptan çıkma şansları bizden fazla gözüküyor.Her neyse.Bu zorlu deplasmana konuk olacak olan Kopenhag’da forvet oyuncusu Braaten’den kötü haber geldi.Hatırlayacağımız gibi Galatasaray maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti.Bu karşılaşmada ev sahibi Juventus’un kadro,kalite açısından farkı gösterip handikap yapacağına inanıyorum.

599 Anderlecht – Benfica = 2    1,85
Yorum=C grubunda 1 puan ile son sırada bulunan Belçika temsilcisi Anderlecht evinde grupta hala çıkma şansı bulunan Benfica’yı konuk ediyor.Ev sahibi Anderlecht takımının Uefa’ya gitme şansı bulunuyor.Mantıken gruptan çıkma şansları yok diyebilirim.Takımda ciddi eksikler var.Orta sahadan Kjetan cezalı ve ligde 6 gol 7 asist yapan Suarez’de bu karşılaşmada oynayamayacak.Benfica takımı aslında gruba iyi bir başlangıç yapmıştı.Fakat son 2 karşılaşmada Olimpiyakos’a karşı kaybedilen puanlar işleri zora soktu.Oysa son karşılaşmada deplasmanda rakibinden çok daha iyi oynayıp kaybettiler.Bu karşılaşmada Benfica’nın deplasmanda da olsa kazanıp,Olimpiyakos’un Psg deplasmanında puanlar kaybetmesini bekleyeceklerine inanıyorum.

595 Cska Moskova – Bayern Münih = 2,5 gol altı   2,05
Yorum=D grubunda Rus temsilcisi Cska Moskova evinde güçlü Alman temsilcisi Bayern Münih’i konuk ediyor.Hava şartlarının çok kötü olduğunu belirtmek isterim.Maç saatinde havanın sıfırın altında bir sıcaklıkta olacağı gelen haberler arasında.Ayrıca kar yağışı devam ediyor.Gelelim Cska Moskova’ya.Ev sahibi hafta sonu evinde Spartak Moskova’yı mağlup ederek ligde üst üste 4.galibiyetine ulaştı.Son maçlarda iyi toparlandıklarını görüyoruz.Ancak şampiyonlar liginde sadece Plzen’i mağlup etti.City’nin de puanları toplamasıyla grupta sadece Avrupa Ligine gitme mücadelesi içerisinde olacaklar.Bayern Münih takımı da Almanya Liginde 35 puanla namağlup lider durumda.Son maçta deplasmanda Dordmund’u yenerek ne kadar formda olduklarını da gösterdiler.Gruptan çıkmayı garantiledikleri için bu karşılaşmada golcü oyuncu Manzukiç kadroya alınmadı.Ayrıca Ribery,Schweinsteiger ve Pizarro yok.Yazımın başında da belirttiğim üzere havanın oyunu etkileyeceğini düşünüyor ve kısır bir mücadele bekliyorum.Tercihim 2,5 altı seçeneğinden yana olacak.

611 Flamengo – Atletico Paranense = Var   1,65

Yorum=Brezilya Kupası final karşılaşması rövanş mücadelesinde Flamengo evinde Atletico Paranense’yi ağırlıyor.İlk karşılaşma Atletico Paranense’nin sahasında 1-1 sona ermişti. Rakibine oranla daha etkili görünen Paranense bir türlü istediğini yapıp galibiyet golünü bulamamıştı.Karşılaşmaya favori olarak çıkan Flamengo takımı geçtiğimiz hafta sonu ligde evinde Corinthians’ı 1-0 mağlup etmeyi başararak mantıken ligde kalmayı garantilemiş gözüküyor.Futbol olarak rakibine göre kötü oynadılar.Atletico Paranense takımı ise Libertadores’e gitme adına mücadele verdiği ligde küme düşen rakibi Nautico’ya gol yağdırdı.Zor bir mücadele olacak gibi gözüküyor.Ancak Paranense’nin kolay kolay teslim olmayacağını düşünerek tercihimi karşılıklı golden yana kullanıyorum.

2 Yorumlar "27 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate