16 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                   Tahmin
216 Girona – Barcelona B = 0-2 (ç)   1,69
Yorum=İspanya 2.liginde 10.sırada bulunan Girona evinde düşme potasında bulunan Barcelona B takımını konuk edecek.Ev sahibi Girona takımı ligde 4 haftadır kaybetmiyor. Ancak futbol anlamında rakiplerinden çok iyi oynadıkları söylenemez.Sadece sonuç anlamında istediklerini alıyorlar.Barcelona B takımı ise ligde 20.sırada bulunuyor.Geride kalan son 3 maçını kaybetmiş olduğunu görüyoruz.Ancak bu karşılaşmalarda abartılacak kadar kötü bir futbol olmadığını düşünüyorum.Eksikleri olmasına rağmen Barcelona B takımının bu karşılaşmada sürpriz yapıp puan alacağını düşünüyorum.

229 Sabadell – Alcorcon = 1    2,30
Yorum=İspanya’da bir diğer karşılaşmada alt sıralarda bulunan Sabadell ile Alcorcon arasında olacak.Ev sahibi Sabadell takımı geçen hafta deplasmanda Gjon’a son 10 dakikada yediği gollerle 3-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.Ancak iç sahada iyi mücadele ediyorlar. Futbol anlamında da hak ederek kazanıyorlar.Alcorcon takımı 6 maçtır ligde galip gelemiyor. Gol yollarında ciddi sorunlar yaşadıkları ortada.Tabii ki bunda en büyük etken geçen sezonun en golcü ismi olan Riera’nın sezon başında takımdan ayrılmasından kaynaklanıyor.Bu karşılaşmada iddaanın aldatıcı oran verdiğini düşünerek ev sahibinin kazanacağı yönündeyim.

234 Reggina – Palermo = 1-0 (ç)   1,42
Yorum=İtalya Seri B’de 20.sırada bulunan Reggina takımı evinde 3.sıradaki Palermo’yu konuk ediyor.Reggina takımı geçen hafta Padova’yı mağlup ederek 3 maç aradan sonra galip geldi.Palermo takımı ise ligde iyi bir seri yakaladı.Son 7 maçın 5’ini kazanmayı başardılar. Ancak karşılaşma öncesi takımda ciddi eksikler bulunuyor.Palermo’da Dybala sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.Ayrıca Hernandez ile Belotti milli takımda olduklarından dolayı yoklar.Bu 3lü Palermo’nun ligde attığı 21 golün 17’sinde pay sahibi.Reggina’da da defanstan 2 as isim oynayamayacak.Zor bir karşılaşma olacağını ve kısır geçmeye aday bir maç olduğunu düşünerek ev sahibinin kaybetmeyeceğine inanıyorum.Alternatif olarak da 2,5 gol altı seçeneği mantıklı geliyor.

171 Notts County – Wolverhampton = 2    1,50
Yorum=İngiltere 1.liginde son sırada yer alan Notts County evinde 2.sıradaki rakibi Wolverhampton’u ağırlıyor.Ev sahibi Notts County’de kadro açısından ciddi sıkıntılar bulunuyor.Bunlar forvet Haymes milli takımda olan orta sahanın önemli isimlerinden Tempest, Boucaud ve Grealish oynayamayacak.Ayrıca defansın önemli isimlerinden Dambuya ve Leacock yok.İyi bir çıkış yakalayan Wolverhampton’da ise savunmadan Ricketts ile golcü Doyle milli takımda.Orta alandan McDonald’ın ise dönmesi bekleniyor.Bunların yanı sıra ev sahibi Notts County’nin hafta arasında Fa kupası oynadığını ve Oldham’dan fark yediğini unutmamak gerekiyor.Bu karşılaşmada ev sahibinin rakibine oranlar çok daha sıkıntılı olduğunu düşünerek Wolverhampton’u galibiyete yakın görüyorum.

186 York City – Plymouth = 1    1,95
Yorum=İngiltere 2.liginde alt sıraların mücadelesinde York City takımı evinde Plymouth’u konuk ediyor.Ev sahibi York City takımı geçtiğimiz hafta Fak kupasında deplasmanda Bristol City ile 3-3 berabere kalmıştı.Plymouth takımı ise deplasmanda Lincoln ile berabere kaldı.Lig açısından York City takımı son 2 karşılaşmasında 4 puan topladı.Plymouth ise son 2 maçını da tek golle kazanmayı başardı.Zor geçmeye aday olacak bu karşılaşmada sahasında iyi sonuçlar alabilen ve son maçlarında gol yollarında zorlanmayan York City takımının kazanacağını düşünüyorum.

233 Recife – Parana = 1    1,50
Yorum=Brezilya Seri B’de 5.sırada bulunan Recife evinde 10.sıradaki rakibi Parana’yı ağırlıyor.Recife takımının üst lige çıkma şansı devam ediyor.Kazanmaları halinde çok önemli bir avantaj yakalayacaklar.Parana takımı da hafta arası Chapecoens’e takımına kaybedince hedefi kalmadı.Bu karşılaşmada ev sahibi Sport Recife’nin saha ve seyircisini de arkasına alarak Parana’yı farklı yeneceğini düşünüyorum.

231 America Mineiro – Atletico Goianiense = 0-2 (ç)   1,73
Yorum=Ligde 9.sırada bulunan America Mineiro takımı evinde düşme hattında bulunan Atletico Goianiense takımını konuk edecek.Ev sahibi Mineiro’nun matematiksel olarak çıkma üst lige çıkma şansı bulunsa da kalan maçları ve galibiyet sayılarındaki dezavantajlı oluşlarından dolayı onlara şans vermiyorum.Atletico Goianiense takımının ise şiddetle puana ihtiyacı var.Ligde kalmaları adına bu karşılaşmadan puan çıkarmaları onlar için büyük avantaj olacak.Hafta arası da Recife’yi mağlup etmeleri ligde kalma umutlarını yeşertti.Bu karşılaşmada  Atletico Goianiense takımının kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

240 Coritiba – Cricuma = Var   1,65
Yorum=Brezilya Seri A’da alt sıraların mücadelesinde Coritiba evinde Cricuma’yı ağırlıyor. Coritiba takımı hafta arası evinde Corinthians’a kaybetti.Cricuma ise evinde Atletico Paranense’yi mağlup etmeyi başardı.İki ekibinde ligde kalma adına puan ve puanlar alması gerekiyor.Maç genelinde iki takımında karşılıklı bol pozisyona gireceğini düşünerek karşılıklı filelerin sallanacağını düşünüyorum.Oran cazip duruyor.

0 Yorum "16 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate