24 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                            Tahmin
426 Manchester City – Tottenham = 1   1,50
Yorum=İngiltere Premier Liginde 9.sırada bulunan Manchester City evinde 7.sıradaki Tottenham’ı konuk edecek.Ev sahibi City takımı bu sezon özellikle deplasmanda iyi sonuçlar alamadığı için puanlamada biraz aşağıda kalmış durumda.Son oynadıkları Sunderland deplasmanında da rakibine inanılmaz üstünlük kurmalarına karşı erken yedikleri golle mağlup olmuşlardı.Şampiyonlar liginde de gruptan çıkmayı garantilediler.Özellikle kendi sahalarında çok iyi maçlar çıkarıyorlar.Tottenham takımı ise gol yollarında zorlanıyor.Ligde geride kalan 11 haftada sadece 9 gol atabildiler.Ligde 7.sırada tutunabilmeleri kalelerinde az gol görmelerinden kaynaklanıyor.Son oynadıkları Newcastle maçını kaybettiler.Hakkını vermek gerekirse neredeyse tek kale oynamalarına karşı erken yedikleri gole yanıt veremediler.Ancak bu kez rakibin daha güçlü olduğunu ve zor bir deplasmana gideceklerini unutmayalım.Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını iyi kullanan City’nin hata yapmayacağını düşünüyorum.

373 Levante – Villereal = 2    1,90
Yorum=İspanya La Liga’da 9.sırada mücadele eden Levante evinde 4.sıradaki Villereal’i ağırlıyor.Genel anlamada bakarsak lige son maçları da içine katarsak Levante’nin yerini hak etmediği apaçık ortada.Zaten bu son 3 karşılaşmada patlamaya başladı.Şans eseri kazanılan 3 puanlar yerini son 3 maçta 1 puana indirmiş durumda.Evet bunları Levante adına söylüyorum. Villereal takımı ise bu sezon futbol anlamında iyi bir periyot çiziyor.Son oynadıkları Atletico Madrid karşısında da sonuna kadar iyi mücadele ettiler.Aldıkları 1 puanı tamamen hak ettiklerine inanıyorum.Bu karşılaşmada da Villereal’in kazanmak adına elinden geleni yapacağını düşünerek çıkışını sürdüreceklerine inanıyorum.

435 Udinese – Fiorentina = Var   1,55
Yorum=İtalya Seri A’da 12.sırada bulunan Udinese evinde üst sıralara oynayan Fiorentina’yı konuk ediyor.Ev sahibi Udinese takımı Sassuola galibiyeti sonrası art arda gelen İnter ve Catania mağlubiyetleriyle düşüşe geçmişti.Son maçta Catania deplasmanında oyunu tamamen kontrol etmelerine rağmen son vuruşlarda acemilikler çektiler.Tabii ki takımın 10 numarası olan Di Natale’nin yokluğunu aradılar.Fiorentina takımının ise iyi bir grafik yakaladığını söylemek gerekiyor.Son 2 karşılaşmasını da kazandılar.Gol yollarında pek zorlanmıyorlar. Karşılaşma öncesi iki ekipte de önemli eksik bulunmuyor.Kadro kalite açısından bol pozisyonlu geçeceğini düşündüğüm bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

423 Lille – Toulouse = 1    1,45
Yorum=Fransa Liginde geçen sezona oranla iyi başlayan ve üst sıralarda bulunan Lille evinde 14.sıradaki rakibi Toulouse’yi ağırlıyor.Lille takımı ligde 8 maçtır yenilmiyor.Bu 8 maçın 6’sını kazandılar.Futbol anlamında da sezon başında takımdan ayrılan isimlere rağmen iyi durumda olduklarını söylemek gerekiyor.Avrupa da olmamaları da lige daha çok önem vermelerini sağlıyor.Toulouse takımı ise en son Ajaccio ile evinde berabere kaldı.İyi oynadıkları söylenebilir ancak bir türlü galibiyet golünü bulamadılar.Karşılaşma öncesi Toulouse takımında defansın as ismi Spajic cezalı durumda.Lille’de de as forvet oyuncusu Roux cezalı olduğu için forma giyemeyecek.Bu karşılaşmada ev sahibi Lille’nin Roux’un cezalı olmasına rağmen galibiyete ulaşacağına inanıyorum.

482 Atletico Paranense – Nautico = 1 (h)   1,50
Yorum=Brezilya Seri A’da Libertadores’e direkt katılma mücadelesi veren Atletico Paranense takımı evinde küme düşmesi kesinleşen Nautico’yu konuk edecek.Seri A da ligin sonuna yaklaşırken artık ince hesaplar yapılıyor.Ev sahibi Paranense takımı son 2 maçını da deplasmanda kaybetti.Artık toparlanmaları gerekiyor.Nautico’nun ise ligde bir iddiası bulunmuyor.Ayrıca kurallar gereği önce puanların eşit olması halinde önce galibiyet sayısına ardından averaj üstünlüğü puanlamayı belirleyecek.Yani uzun lafın kısası bu karşılaşmada Paranense güçsüz rakibine ne kadar gol atarsa o kadar averajını da düzeltmiş olacak.Bu yüzden ev sahibi Atletico Paranense takımının handikapı zorlamak için elinden geleni yapacağını düşünerek farklı kazanacağı yönündeyim.

439 Anzhi – Volga = 1     2,00
Yorum=Rusya Liginde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Anzhi takımı inanılması güç bir durumla karşı karşıya gözüküyor.Herhalde sezon başında bana kim sorsa Anzhi’yi bu kadar kötü durumda olacağını tahmin bile edemezdim.Ama futbol bu işte.Aynı Brezilya’daki Sao Paulo örneği gibi onlarında başına geldi.Sao Paulo’da bir süre kazanamamıştı.Anzhi takımı da bir türlü ligde geride kalan 16 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi.Artık yeter! Kazanmaları gerekiyor.Yoksa işler iyice sarpa saracak.Volga takımı da sezona beklendiği gibi alt tarafta başlayarak otoriteleri yanıltmadı.Onlarda son 3 karşılaşmasında galip gelemediler. Anzhi adına bu karşılaşma dahil artık her maçın öneminin iki kat daha fazla olduğunu düşünerek kazanacaklarına inanıyorum.

420 Aarau – Grasshoppers = 2    2,00

Yorum=İsviçre’de 8.sırada bulunan Aarau takımı evinde 3.sırada bulunan Grasshoppers’i konuk edecek.Ev sahibi Aarau takımı son oynadığı kupa maçında St Gallen’e farklı yenildi.Ligde de sahasında Basel’den puan alarak sürpriz yaptı.Defansif anlamda iyi olmasalar da gol yollarında zorluk çekmiyorlar.Grasshoppers takımı da dün Basel’in kazanmasıyla zirveden 5 puan geriye düştü.Onlarda ligde oynadıkları son maçta Young Boys’a evlerinde kaybettiler.Futbol olarak rakiplerinden çok daha iyi oynamalarına karşı puan alamadılar.Bu karşılaşmada Grasshoppers’in zorlanmasına rağmen kazanacağını düşünüyorum.Ayrıca alternatif tercih olarak da Var seçeneği mantıklı geliyor.

0 Yorum "24 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate