26 Kasım 2013 iddaa yorumları

578 Basel – Chelsea = 2     1,60
Yorum=İsviçre temsilcisi Basel evinde İngiltere temsilcisi Chelsea’yı konuk ediyor.Hafta sonu Basel evinde Thun’u farklı yendi.Futbol olarak baştan sona iyi bir performans sergilediler.Ancak gruptaki son oynadıkları Steau Bükreş’i yenememeleri tur için işleri iyice zora sokmuş durumda.Chelsea takımı ise grupta liderliğini garantileyip lige bakmak istiyor. Morinho’nun öğrencileri hafta sonu da West Ham deplasmanından 3 puanı 3 golle aldılar.Lampard’ın yıldızlaştığı karşılaşmada güzel oyun sergilendi.Bu karşılaşmada Chelsea’nın rakibini deplasmanda da olsa devireceğini ve liderliğini garantileyeceğini düşünüyorum.

577 Arsenal – Marsilya = 1 (h)    1,55
Yorum=Ölüm grubunda Arsenal evinde Fransız temsilcisi Marsilya’yı konuk ediyor.Ev sahibi Arsenal’da ligde işler yolunda gidiyor.Bu sezon iyide bir çıkış yakaladılar.Ligin favori şampiyonluk adaylarındanlar.Şampiyonlar liginde de zor bir gruptalar.Giden avantajı Dordmund’u deplasmanda yenerek telafi ettiklerini düşünüyorum.Marsilya’nın mantıken grupta bir hedefi yok.Bu karşılaşmada ev sahibi Arsenal’ın kazanıp tur için kendini sağlama almasını bekliyorum.Ayrıca Arsenal handikabı aşacaktır.

580 Dordmund – Napoli = Var    1,45

Yorum=Ölüm grubunun bir diğer maçında da Dordmund evinde Napoli’yi ağırlıyor.Ev sahibi Dordmund da sakatlık krizi sürüyor.Defanstan 4 oyuncusu bu karşılaşmada da forma giyemeyecek.Hafta sonu da evlerinde Münih’e farklı kaybettiler.Napoli takımı da hafta sonunda evinde Parma’ya kaybederek kafaların tamamen bu karşılaşmada olduğunu gösterdi. İki takım açısından da zor bir karşılaşma olacak.Dodmund açısından puan kaybetmeleri beklide turu geçememelerine neden olabilir.Bu karşılaşmada Dordmund’un önemli zaaflarını düşünerek iki takımında skora katkıda bulunacağına inanıyorum.

0 Yorum "26 Kasım 2013 iddaa yorumları"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate