7 Kasım 2013 iddaa tahminleri

Kod                                    Tahmin
485 Psv – Dinamo Zagreb = 1 (h)   1,90         Güven oyu (8/10)
Yorum=Öncelikle herkese merhabalar.İstekler üzerine tekrardan maç vermeye karar verdim. Umarım elimden geldiğince iyi maçlar bulabiliriz.Hollanda temsilcisi Psv evinde Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb’i konuk edecek.İlk karşılaşmada 0-0’lık eşitlik bozulmamıştı.İlk yarıda Zagreb üstün oynamasına rağmen ikinci yarıda Psv dengeyi kurmuştu.Fakat eşitlik bozulmamıştı.Ev sahibi Psv açısından ligde işler yolunda gitmiyor.O yüzdende bir an önce toparlanmaları gerekiyor.Grupta da 2.sıradalar.Kazanmaları halinde önemli bir avantaj yakalayacakları ortada.Zagreb takımı ise ligde iyi durumda.Fakat avrupa’da bir türlü istenilen sonuçları alamıyorlar.Bu karşılaşmada Psv Eindhoven’in farklı kazanıp bir çıkış yakalayacağına inanıyorum.

482 Maccabi Tel Aviv – E.Frankfurt = Var    1,55     Güven oyu  (8/10)
Yorum=İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv evinde Almanya temsilcisi Frankfurt’u konuk ediyor.Ev sahibi grupta 4 puan ile 2.sırada bulunuyor.Ligde de iyi durumdalar.Son oynadıkları Almanya deplasmanında Frankfurt’a karşı iyi oynamadılar ve 2-0 kaybettiler. Tabii ki Frankfurt da Avrupa ligine çok iyi başladı.9 puan ile lider durumdalar.İyi oynuyorlar. Ancak ligde aynı şeyleri söylemek güç.11 haftası geride kalan Almanya liginde 15.sırada bulunuyorlar.Lige de önem vermeleri gerekiyor.Bu karşılaşmada ev sahibinin de puan yada puanlar için saldıracağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

498 Sevilla – Slovan Liberec = Var   1,65    Güven oyu   (9/10)
Yorum=İspanya temsilcisi Sevilla evinde Çek temsilcisi Liberec takımını ağırlıyor.İlk karşılaşma berabere bitmişti.Sevilla takımı grupta 7 puan ile lider durumda.Ligde de 2 haftadır kaybediyorlar.Slovan Liberec takımı ise grupta 5 puan ile 2.sırada yer alıyor. Grupta oynadıkları 3 karşılaşmada da kırmızı kart gördüler.İlk karşılaşmada kötü oynadıklarını düşünüyorum.Ancak Avrupa maçları genelinde özellikle deplasmanlarda daha iyi bir performans sergilediklerine inanıyorum.Bu karşılaşmada da sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.Ayrıca sürpriz arayanlar için bu karşılaşmada 0-2(ç) seçeneği de mantıklı geliyor.

497 Rijeka – Lyon = 1-0 (ç)    1,52    Güven oyu  (10/10)
Yorum=Hırvatistan temsilcisi Rijeka takımı evinde Fransız temsilcisi Lyon’u ağırlıyor. Ev sahibi Rijeka grupta 1 puan ile son sırada bulunuyor.Lyon ise 5 puanla lider durumda.İlk karşılaşmayı Lyon sahasında 1-0 kazanmıştı.Fakat önemli gelişmeler yaşandı.Lyon da önemli 12 oyuncu kadroda bulunmuyor.Avrupa dada bu maçın bahis oranı Lyon galibiyetine 2,75’e kadar yükselmiş durumda.Peki bu futbolcular geçen maç oynadıklar mı?Evet 8 futbolcu ilk 18’de 6’sıda ilk 11 başlamışlar.Bu gelişmenin takımı doğrudan etkileyeceğini düşünüyorum ve grupta şiddetle puana ihtiyacı olan Rijeka’nın kaybetmeyeceğine inanıyorum.Büyük bir ihtimalle iddaa’dada Rijeka galibiyeti oranı da düşecektir.

494 Legia – Trabzon = 1    2,10     Güven oyu (7/10)
Yorum=Polonya temsilcisi Legia evinde temsilcimiz Trabzonspor’u konuk ediyor.Grupta bakıldığında ev sahibi Legia takımının geride kalan 3 karşılaşmada puan alamadığını gol dahi atamadığını görüyoruz.Ancak futbol anlamında inanılmaz şanssızlıklar yaşadıklarını düşünüyorum.Temsilcimiz Trabzon ise 7 puan ile lider durumda bulunuyor.Ev sahibi Legia ilk karşılaşmada da üstün oynamasına rağmen puan alamadı.Bu karşılaşmada gönlüm Trabzon’dan yana olsa da Legia takımının kazanacağını düşünüyorum.Alternatif olarak 2,5 altı seçeneği ideal duruyor.

500 Tottenham – Sheriff (2h) = 1    1,60     Güven oyu (9/10)
Yorum=Grupta 9 puan ile lider durumda bulunan İngiliz temsilcisi evinde 2 paun ile 3.sırada bulunan Sheriff takımını konuk edecek.Ev sahibi Tottenham adına pek fazla söylenecek söz yok.Defansta önemli işler yapmış gözüküyorlar.Kolay kolay gol yemeyen bir takımın oluştuğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada Tottenham’ın farklı kazanıp liderliği büyük ölçüde garantileyeceğine inanıyorum.


Herkese Bol Kazançlar

0 Yorum "7 Kasım 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate