30 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                       Tahmin
158 Honka – Jaro = 1   1,50
Yorum=Finlandiya’da 2.sırada bulunan Honka evinde 6.sıradaki rakibi Jaro’yu ağırlıyor. Hafta arası ev sahibi Honka deplasmanda kötü oynamasına rağmen son dakikada atılan golle Rops’u mağlup etmeyi başardı.Ayrıca birde kırmızı kart cezalısı verdiler.Son maçlarda oldukça form durumu açısından oldukça çıkışta gözüküyorlar.Jaro ise hafta arasında evinde oynadığı maçta Mypa’yı devirdi.Maça bakacak olursak ortada geçtiğini söylemek gerekiyor. Yani çok yüksek bir performans gösteremediler.Bu karşılaşmada evinde iyi sonuçlar alan Honka’nın kazanacağını düşünüyorum.

160 Jyvaskyla – Rops = 1   1,95
Yorum=Finlandiya’da 10 puanla son sırada bulunan ev sahibi Jyvaskyla bu haftada 9.sıradaki Rops’u konuk edecek.Jyvaskyla takımı son sırada bulunmasına rağmen son haftalarda şanssız yenilgiler alıyor.Özellikle geçen hafta Vps’ye karşı kafa kafaya oynamasına rağmen 1-0’lık skorla sahadan yenilgiyle ayrıldı.İyi mücadele ettiler.Rops ise sahasında Honka ile oynadı onlarda şanssız bir yenilgi aldılar.Deplasmanda oynadıkları 8 karşılaşmada henüz kazanamadılar.Jyvaskyla takımı açısından Lahti ile puan farkının daha fazla açılmaması için bu karşılaşmada galip geleceklerini düşünüyorum.

168 Odds Bk – Haugesund = 1  1,85
Yorum=Norveç’te alt sıralarda bulunan Odds evinde 6.sırada bulunan Haugesund takımını ağırlıyor.Odds geçen hafta Honefoss deplasmanında üstün oynamasına rağmen 1 puanla yetindi.Haugesund ise evinde Brann’ı ortada geçen maçta 2-1 ile yenmeyi başardı.Odds alt sıralardan kurtulma adına kazanmak zorunda.Bu karşılaşmada rakibine üstünlük kurup kazanacakları yönündeyim.

178 Viking – Rosenborg = 2   2,20
Yorum=Ligde 5.sırada bulunan ev sahibi Viking, 2.sıradaki güçlü rakibi Rosenborg’u ağırlıyor.Geçen hafta Viking deplasmanda Aalesund’a boyun eğerek lige iyi bir başlangıç yapamamıştı. Rosenborg ise evinde baştan sona üstün götürdüğü maçta lider Stromgotset’i yenmeyi başarmıştı.Şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek açısından Stromgodset’in de kazandığını düşünürsek Rosenborg’un kazanması gerekiyor.Bu karşılaşmada Rosenborg’un zorlanmasına rağmen kazanacağını düşünüyorum.

166 Djurgardens – Östers = 1   1,55
Yorum=İsveç’te alt sıralarda bulunan iki takımın maçında Djurgardens evinde Östers’i konuk edecek.Djurgardens takımı son haftalarda özellikle büyük takımlardan aldıkları puanlarla iyi bir grafik çizmiş durumda.Son iki haftada berabere kalmalarına rağmen iyi oynadıklarını düşünüyorum.Östers ise geçen hafta evinde Norrkoping’e kaybetti.Tekrar kötü gidişat başlayabilir.Bu karşılaşmada ev sahibi Djurgarden’in kazanacağını düşünüyorum.

182 Valur – Hafnarfjördur = 2   1,90
Yorum=İzlanda’da 5.sırada bulunan Valur evinde 2.sıradaki Hafnarfjördur takımını konuk ediyor.Valur geçen hafta deplasmanda ilk yenilgisini Breidablik takımından aldı. Hafnarfjördur ise evinde ligin alt sıralarında bulunan Fylkir takımını yenmeyi başardı.Bu karşılaşmada deplasmanda Hafnarfjördur’un kazanacağına inanıyorum.

156 Elfsborg – Syrianska = 1 (h)   1,65
Yorum=İsveç’te 4.sırada bulunan Elfsborg evinde son sıradaki Syrianska’yı ağırlıyor.Ligin 2.yarısına istediği başlangıcı yapamayan Elfsborg geçen hafta Malmö deplasmanından eli boş dönmüştü.Yenilmelerine rağmen fena oynamadıklarını düşünüyorum.Syrianska takımı ise ortada götürdüğü Atvidaberg maçından yenilgiyle ayrıldı.Bu sezon ligde kalma adına da işleri epey zor gözüküyor.Bu karşılaşmada da 2 oyuncuları kart cezalısı,1 oyuncuları da sakat olduğundan forma giyemeyecek.Ev sahibinin rakibini bu kadar zayıf yakalamışken farklı kazanıp moral depolayacağını düşünüyorum.

0 Yorum "30 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate