19 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
512 Lahti – Jyvaskyla = 1   2,00
Yorum=Finlandiya’da son sıraların mücadelesinde Lahti evinde Jyvaskyla takımını ağırlıyor. Geçen hafta Lahti evinde Rops’a karşı kazanamayarak 1 puanla yetinmek zorunda kalmıştı. Jyvaskyla ise evinde Mariehamn’ı mağlup edip ligde tutunma adına önemli bir galibiyet almıştı.Ancak bu karşılaşmada ev sahibi Lahti’nin uzun bir aradan sonra şanssızlığını kırıp kazanacağını düşünüyorum.

514 Mypa – Helsinki = 2   2,00
Yorum=Ligde 4.sırada bulunan Mypa evinde 2.sırada bulunan güçlü rakibi Helsinki’yi konuk edecek.Ev sahibi son oynadığı İnter Turku deplasmanından 1 puan almayı başarmıştı.Helsinki ise Honka deplasmanında futbol açısından tam manasıyla dibe vurdu.Her şeye rağmen bu maçta Helsinki’nin tecrübesini göstererek maçı kazanacağını düşünüyorum.

515 Turku – Rops = 1   1,45
Yorum=Üst sıraları zorlayan Turku evinde orta sıralarda olan rakibi Rops’u ağırlıyor.Geçen hafta iki takımda deplasmana gidip rakiplerinden 1 puan aldılar.Tabii ki Turku daha dişli bir rakip ile yani VPS ile mücadele etmişti.Bu karşılaşmada evinde sonuca yönelik daha iyi hamleler yapan Turku’nun kazanacağına inanıyorum.

530 Girona – Almeria = 0-2 (ç)  1,38
Yorum=İspanya La Liga’ya çıkma adına playy off ilk maçında Girona evinde Almeria’yı ağırlıyor.Önceki turda Girona Alcorcon’u saf dışı bırakmıştı.Almeria ise zorlanmasına rağmen Las Palmas’ı elemişti.İki takım açısından da zor bir mücadele bekliyorum. Ancak Almeria’yı deplasmanda da olsa bir adım önde görüyorum.

520 Bodo/Glimt – Odd Bk = 1   1,95
Yorum=Norveç 2.liginde lider durumda bulunan Bodo evinde 1.lig takımı Odd Bk’yı kupa mücadelesinde konuk edecek.Son haftalarda Bodo Glimt’in iyi bir reaksiyon gösterdi.Evinde de iyi sonuçlar alıyorlar.Bu karşılaşmada da rakibini kupanın dışına iteceğini düşünüyorum.

522 Mjondalen – Ham Kam = 0-2 (ç)  1,49
Yorum=Norveç 2.liginde mücadele eden 2 takımın maçında Mjondalen evinde güçlü rakibi Ham Kam’ı konuk edecek.Ham Kam ligde 3 haftadır kazanıyor.Mjondalen ise ligde iyi durumda değil.Geçen haftada HamKam güçlü rakibi Ranheim’i deplasmanda farklı bir şekilde mağlup etmişti.Bu karşılaşmaya da as oyuncularını oynatacağı haberini aldım.Yani kupa maçı da olsa rakibini önemsiyorlar.Ham Kam’ın kaybetmeyeceğine inanıyorum.

523 Molde – Ranheim = 0-2 (ç)  2,55
Yorum=1.ligde iyi sonuçlar alamayan ve son sıranın 1 basamak üzerinde bulunan Molde evinde 2.ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla 3.sıraya kadar gerileyen Ranheim’i konuk edecek.Takım bazında arada ciddi bir kalite farkı mevcut.Ancak bu sezon Molde’nin hem kupa hem de lig fikstürünü birlikte götüremeyeceğini düşünerek Ranheim’in bu karşılaşmayı kaybetmeyeceğine inanıyorum.

0 Yorum "19 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate