13 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                                     Tahmin
571 Helsinki – İnter Turku = 1   1,40
Yorum=Finlandiya’da lider durumda bulunan Helsinki evinde orta sıralardaki rakibi İnter Turku’yu ağırlıyor.Helsinki geçen hafta evinde Kups’a 2-1 mağlup olmuştu.Ancak maça baktığımızda Helsinki’nin rakibine göre üstün oynadığı bir karşılaşma olmuştu.İnter Turku ise geçen hafta evinde Honka’ya mağlup oldu.Ligde dengesiz sonuçlar alıyorlar.Bir türlü istikrar sağlayamadılar.Bu karşılaşmada da şampiyonluk mücadelesinden kopmama adına Helsinki’nin kazanacağı yönündeyim.

572 Jaro – Jyvaskyla = Var   1,55
Yorum=Ligde alt sıralarda bulunan iki ekibin maçında Jaro evinde Jyvaskyla’yı ağırlıyor.Alt sıralar derken deplasmanda olan Jyvaskyla’yı kastettim.Çünkü aralarında 8 puanlık bir fark var. Jyvaskyla takımı geçen hafta Mypa’yı deplasmanda devirerek ligde ilk galibiyetine ulaştı. Maçta fenada oynamadılar.Rakibine göre çok daha iyilerdi.Ev sahibi Jaro ise evinde Rops’u mağlup etti.Onlarında gol yollarında ve kalelerinde gol yemede pek zorlanmadıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunacağına inanıyorum.

576 Turku – Honka = Var    1,65
Yorum=Ligde 5.sırada bulunan Turku evinde 3.sıradaki rakibi Honka’yı konuk ediyor.Turku geçen hafta ligin vasat takımı olan Lahti’yi deplasmanda devirmişti.Honka ise 4 haftadır galip geliyor.İyi bir seri yakaladılar.Bu karşılaşmada da karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

722 San Antonio – Miami = 1   1,70
Yorum=NBA’da serinin 3.maçı oynanacak.San Antonio sette 2-1 önde durumda.Bu karşılaşmada da San Antonio kazanıp avantaj sağlar diye düşünüyorum.

0 Yorum "13 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate