22 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                               Tahmin
121 Japonya- Meksika = 1-0 (ç)  1,34
Yorum=Konfederasyon kupasında A grubunda son maçlar oynanıyor. İki takımında grupta bir amacı bulunmuyor. Japonya son maçta İtalya gibi güçlü bir rakibe karşı inanılmaz derecede iyi bir top oynadı. Ancak şanssızlıklar ve kaçan net pozisyonlara rağmen yenilmekten kurtulamadı.Meksika ise Brezilya’ya karşı mağlup oldu. Onlarda Brezilya’nın skor koruma çabası içinde olduğundan maçta daha ön plana çıktılar. Bu karşılaşmada Japonya’nın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Oran yükseltmek isteyenler direkt Japonya galibiyeti de denenebilir.

116 Rosenborg – Stromsgodset = Var  1,40
Yorum=Norveç’te 2.sırada bulunan Rosenborg evinde Stromgodset’i ağırlıyor.Puanlamada Stromgodset rakibinin 5 puan önünde bulunuyor.Rosenborg adına kupada alınan galibiyet takıma moral getirmiş durumda.Bu maçta da kazanıp ligin 2.yarısında liderle puan farkını 2’ye indirmek için mücadele edecekler.Ne kadar Rosenborg bir adım önde gözükse de tercihim karşılıklı golden yana olacak.

114 Kolombiya U20 – Avustralya U20 = 1  1,50
Yorum=U20 şampiyonasında bizim grubumuzdaki karşılaşmada Kolombiya ile Avustralya karşı karşıya geliyor.Kolombiya’nın bizimle birlikte grubun favorisi olduğunu söylememiz mümkün.Tek zaafları duran toplar olarak göze çarpıyor.Avustralya adına ise yapılan açıklamada gençlere büyük yatırımlar yapıldığı söylendi.Ancak bu sahada belli olur.Doğru düzgün bir hazırlık dönemi geçirmediklerini görüyoruz.Kolombiya’nın ise rakibine göre iyi bir hazırlık kampı geçirdiğini düşünüyorum.Yani takım olma yolunda daha iyi olduğunu düşündüğüm Kolombiya’nın bu karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum.

119 Türkiye U20 – El Salvador U20 = 1 (h)  1,65
Yorum=Trabzon’da başlayacağımız turnuvada gruptan çıkma adına iyi bir grupta olduğumuzu düşünüyorum.İlk rakibimizin de El Salvador gibi zayıf bir takım olması bizim için bir avantaj.Tabii ki futbol bu bazen ne olacağı belli olmuyor.Rakibimizi küçümsemeden oynarsak bu maçı handikaplı bir şekilde kazanacağımıza inanıyorum.

118 Paraguay U20 – Mali U20 = 1  1,45
Yorum=D grubunda mücadele edecek iki takımın maçında Paraguay ile Mali karşı karşıya gelecek.Paraguay’ın gruptan çıkma adına favori olduğunu düşünüyorum.Hazılık karşılaşmasında bizi de yenmeyi başardılar.Mali’nin ise rakibine göre daha tutuk olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada Paraguay’ın kazanıp galibiyetle başlayacağına inanıyorum.

125 Colon – İndependiente = 1   1,75
Yorum=Arjentin liginde futbol tarihi boyunca hiç küme düşmeyen İndependiente takımının geçen hafta aldığı yenilgiyle küme düşmesi kesinleşti.Hafta arasıda yapılan açıklamada da 13 futbolcunun takımdan ayrıldığı belirtildi.Yani moral olarak ve eksik bir kadroyla bu karşılaşmaya çıkacaklar.Ev sahibi konumundaki Colon’un da ligde bir amacı bulunmuyor. Ancak rakibini bu kadar kötü bir durumda yakalamışken affetmeyeceklerini düşünüyorum.

752 Türkiye – İsveç = 1   1,70
Yorum=Eurobasket kadınlarda grupta Türkiye ile İsveç karşı karşıya geliyor.Bu turnuvada da iyi olduğumuzu A grubunda 3te 3 yaparak gösterdik.Bu mücadelede de İsveç’e karşı 9 sayı handikabını aşıp kazanacağımızı düşünüyorum.

0 Yorum "22 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate