16 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
188 Honka – Helsinki = Var    1,60
Yorum=Finlandiya’da 3.sırada bulunan Honka lide Helsinki’yi ağırlıyor.Öncelikle Honka’dan başlamak istiyorum.Hafta içi Turku deplasmanında 2-0 mağlup oldular.Ancak maça bakacak olursak gol kaçırma rekoru kırmış bulunuyorlar.Deplasmanda da olsa maça tamamen hakim olmuşlardı.Ancak birazda şansın yaver gitmesi gerekiyor.Helsinki’ye bakacak olursak hafta içi İnter Turku’ya karşı farklı bir galibiyet aldılar ve moral buldular.Toparlanmış gözüküyorlar.Bu maçta da favori onlar ama ben yinede Honka’nın kolay teslim olacağını düşünmüyorum ve karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

192 Lahti – Rops = 1   1,80
Yorum=Ligde 8 maçtır galip gelemeyen Lahti evinde son 2 maçını deplasmanda oynayıp kaybeden Rops’u ağırlıyor.Lahti aslında bolca gol pozisyonuna giren bir takım.Ancak forvetlerin beceriksizlikleri yüzünden sürekli maç kaybediyorlar.Rops takımı da daha çok evinde seyircisi önünde iyi futbol sergileyebiliyor.Bu hafta Lahti’nin dişine göre bir rakip ile oynayacaklarını düşünüp şanssızlıklarını kırıp kazanacaklarına inanıyorum.

203 Almeria – Las Palmas = 1   1,70
Yorum=İspanya playy off’da rövanş maçları oynanacak.Almeria evinde Las Palmas’ı konuk edecek.İlk maç 1-1 sona ermişti.Bu karşılaşmada ligde de sonuna kadar 2.sırayı kovalayan Almeria’nın kazanacağı yönündeyim.

196 Ranheim – HamKam = 1  1,75
Yorum=Norveç 2.liginde lider durumda bulunan Ranheim evinde 5.sırada bulunan rakibi HamKam’ı konuk ediyor.Geçen hafta Ranheim deplasmanda Stabaek takımına farklı bir şekilde mağlup olmuştu.Hamkam ise 2 haftadır galip geliyor.Bu karşılaşmada Ranheim’in sahasında kazanıp geçen haftayı unutturacağına inanıyorum.

111 Meksika – İtalya = 2   2,00
Yorum=Brezilya’da Konfederasyon kupası başlamış bulunuyor.Ev sahibi Brezilya grupta ilk maçını dün Japonya’ya karşı kazandı.İtalya’nın da turnuvaya iyi başlayacağını düşünüyorum.

182 Etiyopya – Güney Afrika = 2  1,80
Yorum=Dünya kupası’na katılma adına dönüm maçı olarak göze çarpıyor.Güney Afrika’nın Dünya kupası’na katılması için kazanmaktan başka şansının olmadığını düşünüyorum. Etiyopya’da grubun sürpriz yapan ülkesi durumunda.Ancak bu karşılaşmada Güney Afrika’nın kazanıp liderlik koltuğuna oturacağına inanıyorum.

185 Ruanda – Cezayir = 2   1,50
Yorum=Grupta son sırada bulunan Ruanda lider durumda olan Cezayir’i konuk ediyor. Cezayir’in kazanıp Dünya kupası’na katılmayı büyük ölçüde garantileyeceklerini düşünüyorum.

0 Yorum "16 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate