29 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                                       Tahmin
129 Stromgodset – Tromsö = 1    1,50
Yorum=Norveç’te lider Stromgotset evinde orta sıralarda bulunan Tromsö’yü konuk edecek. Stromgodset geçen hafta Rosenborg’a kaybederek ligin 2.yarısına iyi başlayamadı.Puan farkı bir anda 2’ye düştü.Tromsö ise evinde üstün oynayarak Lilleström’u yenmeyi başardı.Ancak takımda sakatlar bulunuyor.5 futbolcusu bu deplasmanda forma giyemeyecek olması Stromgodset’i bir adım öne çıkarıyor.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

123 Angelholms – Falkenbergs = 2   2,20
Yorum=İsveç 2.liginde alt sıralarda bulunan Angelholms evinde 2.sıradaki güçlü Falkenbergs’i ağırlıyor.Angelholms 2 haftadır kazanamıyor.Ligde de iç açıcı bir performans sergileyemiyorlar.Falkenbergs ise geçen hafta Degerfors’a sahasında kaybederek büyük sürpriz yaptı.Onlarda üst sıralardan kopmak istemiyorlar.Bu karşılaşmada zorlanmasına rağmen Falkenbergs’in kazanacağı inancındayım.

124 Jönkopings – Gais = Var   1,40
Yorum=13.sırada bulunan Jönkopings evinde 5.sıradaki rakibi Gais’i ağırlıyor.Ev sahibi geçen hafta Landskona deplasmanından mağlubiyetle döndü.Alt sıralardan kurtulmak için bir an önce toparlanmak istiyorlar.Gais’in ise ligde iyi bir çıkış yakaladığını söyleyebiliriz.Üst sıralara tırmanma açısından gayet başarılı bir grafik çiziyorlar.Özellikle son deplasmanlarda alınan galibiyetler takımı olumlu yönde motive etmiş gözüküyor.Geçen haftada evinde lider Örebro’ya kaybetmediler.Form durumu açısından bakıldığında Gais’in bir adım önde olacağı karşılaşmada karşılıklı filelerin sallanacağını düşünüyorum.

134 Limerick – Dundalk = 0-2 (ç)  1,30
Yorum=İrlanda’da 7.sırada bulunan Limerick sahasında 4.sıradaki Dundalk’ı konuk edecek. Ev sahibi Limerick ligde 5 haftadır kazanamıyor.Son oynadığı Shamrock deplasmanından da eli boş döndüler.Bir an önce toparlanmak istiyorlar.Dundalk ise tam bir deplasman takımı. Deplasmanda oynadıkları 8 maçın 7’sini kazanmayı başardılar.Özellikle büyük takımları yenmeleri deplasmanda ne kadar iyi bir takım olduğunun göstergesi.Ancak tabiî ki futbol bu rakibi Limerick’e karşı son yıllarda şanslarının tutmadığını ve en son 2008 yılında kazandığını belirtmekte fayda var.Zaten o yüzden oranlar böyle çıkmış.Bu karşılaşmada Dundalk’ın kaybetmeyeceğine inanıyorum.

131 Mısır U20 – İngiltere U20 = 2  1,75
Yorum=E grubunda son maçlar oynanıyor.Mısır ile İngiltere karşı karşıya geliyor.Grupta tek puanı olmayan takım Mısır olarak göze çarpıyor.En iyi 3.ler arasına girmesi de zor gözüküyor.Oynadığı son Irak maçında puan alamamaları onlar açısından işleri zora sokmuş durumda.İngiltere açısından da kazanmaları gerekiyor.Eğer kazanırlarsa doğrudan gruptan çıkacaklar.İngiltere’nin bu karşılaşmada kazanıp işi şansa bırakmayacağını düşünüyorum.

127 Hırvatistan U20 – Yeni Zelanda U20 = 1 (h)  1,45
Yorum=F grubunda Hırvatistan ile Yeni Zelanda karşı karşıya geliyor.Hırvatlar için grubu lider bitirme şansı yüksek derecede bulunuyor.Bu karşılaşmayı kazandığı taktirde Özbekistan puan kaybederse Hırvatistan gruptan lider çıkacak.Yeni Zelanda’nın da bir amacı olmadığı ortada.Grubunda en zayıf halkası konumundalar.Hırvatistan’ın maçı önemseyip handikap yapacağına inanıyorum.

136 Velez – Newell Old Boys = 0-2 (ç)   1,31
Yorum=Arjantin’de açılış ve kapanış şampiyonları şampiyonluk için karşı karşıya geliyor. Velez açılış liginde şampiyon olmuştu.Ancak ligin 2.yarısında pek bekleneni veremediler ve ligin 2.yarısını da Newell Old Boys takımı şampiyon kapatmıştı.Tarafsız sahada oynanacak maç süper şampiyonu belirleyecek.Newell Old Boys’un ligin 2.yarısını şampiyon kapatması moral açısından iyi bir avantaj olacağı kanaatindeyim.Bu karşılaşmada Newell’ın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Macera olarak da Newell galibiyeti denenebilir.Oran cazip.

0 Yorum "29 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate