26 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                                       Tahmin
511 Şili U20 – İngiltere U20 = Var   1,40
Yorum=E grubunda Lider Şili ile grupta 1 puanı bulunan İngiltere karşı karşıya geliyor.Şili ilk maçta Mısır’ı ilk dakikalarda yenen gole rağmen 2-1’lik bir skor ile mağlup etmeyi başarmıştı.Golden sonra Şili adına iyi bir futbol oynandığı açık bir şekilde görülmüştü. İngiltere ise rakibi Irak’ı küçümsemesinin cezasını yediği son dakika golü ile ödemiş oldu.
O sebepten dolayı İngiltere adına bu maç hayati önem taşımakta.Eğer kaybederlerse işleri mucizelere kalabilir.Şili’nin de grup liderliğini düşünerek maça asılacağını düşünüyorum.
Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

512 Yeni Zelanda U20 – Uruguay U20 = 2 (h)   1,50
Yorum=F grubunda iki puansız takım karşı karşıya geliyor.Yeni Zelanda ilk maçta Özbekistan’a karşı pek bir varlık gösteremedi.Grubunda en zayıf halkası olarak gözüküyor. Uruguay ise Hırvatlara karşı fena futbol oynamadığını düşünüyorum.Yenilmelerine rağmen rakiplerinden üstün oynadılar.Ancak bazen futbolda olmadı mı olmaz.Bu karşılaşmada grupta iyi bir konuma gelme adına saldıracaklarını ve farklı kazanacaklarını düşünüyorum.

518 Brezilya – Uruguay = 1 (h)   1,80
Yorum=Konfederasyon kupasında yarı final mücadelesinde Brezilya ile Uruguay karşılaşacak.Brezilya hatırlayacağımız üzere grupta 3’te 3 yaparak İspanya’ya göz dağı vermişti.Bu seferde karşısında Uruguay var.Uruguay ise İspanya’nın bulunduğu grubu 2.sırada tamamlamıştı.Neymar’ın üstün performansı dikkat çekiyor.Ayrıca David Luiz ve Paulinho’nun da oynayacak durumda olması Brezilya adına iyi bir haber.Bu karşılaşmada Brezilya’nın handikaplı kazanacağını düşünüyorum.

711 İspanya – Çek Cumhuriyeti = 1   1,70
Yorum=EuroBasket de çeyrek final mücadelesinde İspanya ile Çekler karşılaşıyor.İspanya turnuvada henüz maç kaybetmedi.Bizi de yenmeyi başardılar.Turnuvanın da ciddi favorisiler. Bizi de yenmeleri onlar adına ekstra motivasyon olduğunu düşünüyorum.Çek Cumhuriyeti ise orta seviyeli bir takımdan oluşuyor.Bu karşılaşmada da İspanya’nın kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "26 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate