27 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                            Tahmin
534 Lahti – İnter Turku = 1-0 (ç)    1,30
Yorum=Finlandiya’da alt sıraların mücadelesinde 2 haftadır kazanan Lahti evinde formsuz İnter Turku’yu ağırlıyor.Lahti son sıradan kurtulma adına iyi bir reaksiyon gösterdi ve bir üst sıraya çıktı.Takımın moralinin iyi olduğu söylenebilir.Tek eksikleri geçen hafta kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen forvet oyuncuları.İnter Turku ise ligde galip gelememe fobisini devam ettiriyor.6 maçtır kazanamıyorlar.İyi oynadıkları da söylenemez.Eğer böyle devam ederlerse bu yıl kümede kalma adına ciddi sıkıntılar yaşabilirler.Bu karşılaşmada Lahti’yi bir adım önde görmeme rağmen as forvet oyuncusunun cezalı olacağını düşünerek evlerinde kaybetmeyeceklerini düşünüyorum.

535 Mariehamn – Helsinki = 2   1,80
Yorum=Ligde 4.sırada bulunan Mariehamn evinde lider Helsinki’yi konuk ediyor.Ev sahibi geçen hafta deplasmanda vasat İnter Turku’yu yenerek üst sıralar adına önemli bir galibiyet aldı.Karşılaşmada da üstün oynadıklarını düşünüyorum.Ancak bu sefer rakip dişli.Helsinki ise geçen hafta evinde puan farkı yapma şansını değerlendiremedi.Jaro karşısında yüklenmesine rağmen bir türlü istediği golü bulamadı.Bu karşılaşmada geçen haftayı da telafi etmek isteyen Helsinki’nin kazanacağı inancındayım.

537 Turku – Kups = 1   1,60
Yorum=5.sırada bulunan Turku evinde 8.sıradaki rakibi Kups’u ağırlıyor.Turku adına evinde daha iyi sonuçlar aldığı söylenebilir.Ancak futbol anlamında özellikle deplasmanlarda pek etkili olamıyorlar.Bunu geçen haftada yaşadık.Son sıradaki rakibi Jyvaskyla takımıyla oynadığı maçı kötü oynamasına rağmen kazanacak durumdaydı.Fakar ilahi adalet bu olsa gerek kazanamadılar.Kups takımı ise evinde Lahti’yi ağırlamıştı.Maç ortaydı ama Lahti kazanmayı bildi.Bu karşılaşmada da evinde daha iyi oynayan Turku’nun kazanıp üst sıralara tırmanmaya devam edeceğine inanıyorum.

541 Malmö – Hacken = 1  1,50
Yorum=İsveç’te şampiyonluk yolunda ligin 2.yarısı başlamasıyla birlikte tekrar umutlarını yeşerten ev sahibi Malmö ligde orta sıralarda bulunan Hacken’i konuk edecek.Malmö iyi bir başlangıç yaptı.Hafta başında da rakibi Elfsborg’u 2-1’lik skorla geçmeyi başardı.Takımda bir yenilik sezmek mümkün.Yani topla daha çok oynamak istiyorlar ve bunu da başarıyorlar. Hacken ise iyi bir futbolla ligin alt sıralarında bulunan Halmstand’ı deplasmanda devirmeyi başardı.Malmö’nün bu karşılaşmada puan kaybı yaşamayacağını düşünüyorum.

532 Güney Kore U20 – Nijerya U20 = 2   2,10
Yorum=B grubunda son maçlar oynanıyor.Gruptan çıkma adına iki takımında şansı bulunuyor.Güney Kore’yi değerlendirecek olursak eğer Küba ve Portekiz maçlarında futbol şansının yanlarında olduğunu düşünüyorum.İki maçta da zorlanmalarına rağmen puanlar çıkardılar.Nijerya ise Portekiz maçının şokunu Küba karşısında attı.Bu karşılaşmada da Nijerya’yı avantajlı görüyorum.Tercihim Nijerya’dan yana olacak.

546 İspanya – İtalya = 1  1,30
Yorum=Oran açısından ne kadar cazip gelmese de maç tamamlama adına iyi bir karşılaşma gibi göze çarpıyor.Konfederasyon kupasında diğer finalist belli olacak.İspanya ile İtalya karşı karşıya geliyor.İtalya Brezilya’nın grubunu 2.sırada tamamlamıştı.İspanya’da kendi grubunu lider tamamlamıştı.İtalya’da Balotelli’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği açıklandı. İspanya’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.İspanya’nın kazanacağını düşünüyorum.Oran yükseltmek açısından handikaplı İspanya tercihi
de fena durmuyor.

722 Türkiye – Beyaz Rusya = 1   1,70
Yorum=Eurobasket bayanlarda çeyrek final mücadelesinde Türkiye ile Beyaz Rusya karşılaşacak.Tek mağlubiyetimizi İspanya’ya karşı almış durumdayız.Bu karşılaşmada da rakibimize göre daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.Bayan basketbol takımımızın 4,5 sayı handikabını aşacağına inanıyorum.

0 Yorum "27 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate