21 haziran 2013 iddaa tahminleri



Kod                                         Tahmin
102 Fransa U20 – Gana U20 = 0-2 (ç)   1,69
Yorum=Bilindiği üzere Avrupa şampiyonası U20 turnuvası başlıyor.İlk maçlarda bugün oynanacak.Fransa ile Gana karşı karşıya geliyor.İki takımında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini düşünüyorum.Gana’nın grubun gizli favorilerinden olduğunu ve bu karşılaşmada da bunu göstereceklerine inanıyorum.

104 Abd U20 – İspanya U20 = 2 (h)   2,05
Yorum=A grubunun bir diğer karşılaşması ise bu maç olacak.Abd İspanya ile karşılaşacak. Abd’nin turnuva genelinde tecrübe anlamında eksik olması en büyük handikabı olarak göze çarpıyor.Ancak tabii ki yinede mücadeleyi elden bırakmamaya çalışacaklardır.İspanya ise aynı A milli takımı gibi pas yapmayı çok seven bir takım.Turnuvanın da en büyük favorilerinden birisi olarak gösteriliyor.Maçlarını da İstanbul’da oynayacak olmaları onlar için bir avantaj olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada handikaplı İspanya galibiyeti denenebilir.

103 Nijerya U20 – Portekiz U20 = Var   1,60
Yorum=B grubunda Nijerya ile grubun diğer favorisi Portekiz karşı karşıya geliyor.Hazırlık döneminde Portekiz rakibini 2-1 lik bir skorla yenmişti.Nijerya’ya göre Portekiz’in daha iyi bir kamp geçirdiğini düşünüyorum.Ancak savunma hattında ciddi sıkıntılar bel büküyor. Portekiz bir adım önde olsa da tercihim karşılıklı gol’den yana olacak.

0 Yorum "21 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate