12 haziran 2013 iddaa tahminleri



Kod                               Tahmin
555 Alcorcon – Girona = 1   1,65
Yorum=İspanya play off ilk maçında Alcorcon evinde Girona’yı ağırlıyor.Alcorcon ligde oynadığı Sabedell maçını farklı kazanarak moral buldu.Girona ise R.Madrid B ile berabere kalmıştı.Saha ve seyirci desteğini de alarak Alcorcon’u galibiyete yakın görüyorum.

553 İspanya U21 – Hollanda U21 = İ.y. 0  2,10
Yorum=Avrupa U21 grubunda iki ekipte üst tura çıkmayı garantilemiş durumda.Yani bir prestij karşılaşması havasında geçmesini bekliyorum.Her ne kadar Hollanda ofansif anlayışta iyi olsa da İspanya’nın katı savunmasını ilk yarıda geçeceklerini düşünmüyorum.Tercihim ilk yarı beraberliğinden yana olacak.Oranda cazip gözüküyor.

554 Gana – Fildişi Sahilleri = Var   1,65
Yorum=Dünya kupası eleme maçları öncesi iki takım açısından da önemli bir hazırlık karşılaşması olduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda Afrika kupası maçları da başlayacak.Bu hazırlık karşılaşmasında karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

714 Oldenburg- Bamberg = 1    1,70
Yorum=Almanya basketbol ligi finalinde serinin ilk maçında kazanan Bamberg bu sefer deplasmanda Oldenburg’a konuk oluyor.Bamberg adına 3,5 handikabı fazla bularak ev sahibini avantajlı görüyorum.Alternatif olarak da Alt tercihi uygun gözüküyor.

0 Yorum "12 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate