18 haziran 2013 iddaa tahminleri



Kod                                           Tahmin
506 İtalya U21 – İspanya U21 = 2   1,60
Yorum=İtalya geçen turda güçlü rakibi Hollanda’yı 1-0 yenmişti.İspanya ise Norveç karşısında pek zorlanmadan farklı kazandı.İki güçlü takımın karşılaşacağı bu karşılaşmada İtalya’nın da İspanya’ya karşı direnemeyeceğini düşünüyorum.

501 Avustralya – Irak = 1 (h)  1,55
Yorum=Dünya kupasına katılma yolunda son maçlar oynanıyor.Grupta 2.sırada bulunan Avustralya evinde son sırada bulunan rakibi Irak’ı konuk ediyor.Bu karşılaşmada Avustralya’nın grupta ince hesaplar yapan rakiplerine karşı kendi işini kendisinin görüp farklı kazanacağını düşünüyorum.

504 KooTeePee – PK-35 = 1-0 (ç)  1,30
Yorum=Finlandiya 2.liginde 2.sırada bulunan Kotkan evinde 6.sırada bulunan rakibi Pk-35’i konuk edecek.Kotkan evinde iyi maçlar çıkarıyor.Pk-35’de 3 maçtır kaybetmiyor.Bu karşılaşmada Kotkan’ın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

509 ABD – Honduras = 1   1,30
Yorum=Dünya kupasına gitme grubunda lider durumda bulunan Amerika evinde 4.sırada bulunan Honduras’ı ağırlıyor.Son maçlarda gayet istekli ve formda gözüken Amerika’nın bu karşılaşmayı da kazanıp liderliği sağlamlaştıracağına inanıyorum.

791 Miami – San Antonio = 1   1,70
Yorum=NBA’da oynanacak playy off maçında Miami evinde San Antonio ile karşılaşıyor. San Antonio sette 3-2 üstün durumda.Eğer kazanırsa Miami için her şey bitiyor.O yüzden kendi seyircisini de arkasına alarak Miami’nin 7,5 barajını aşıp kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "18 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate