24 haziran 2013 iddaa tahminleri

Kod                      Tahmin
184 Honka – Mypa = 1     1,80
Yorum=Finlandiya’da 3.sıradaki Honka evinde 6.sırada bulunan Mypa’yı ağırlıyor.Honka ligde iyi futbol oynuyor.Önemli bir seri yakalamış durumda.Turku mağlubiyeti saymıyorum. Çünkü o maçta harika oynayıp kaybettiler.Mypa ise evinde daha iyi oynuyor.Bu karşılaşmada Honka’nın kazanacağını düşünüyorum.

188 Rops – Vps = Var    1,65
Yorum=10.sırada bulunan Rops evinde 2.sıradaki rakibi Vps’yi konuk ediyor.Rops ligin alt sıralarında olmasına rağmen evinde aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor.Vps ise 2 haftadır güçlü rakiplerle oynadı.Evinde olmasına rağmen 1 puanlarla yetindi.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğine inanıyorum.

194 Göteborg – Mjallby = 1  1,45
Yorum=İsveç’te 2.sıradaki Göteborg evinde orta sıralardaki rakibi Mjallby’ı ağırlıyor. Göteborg lige rakibine göre erken başladı.Djurgarden beraberliği ve hafta arası Norkoping galibiyeti takıma iyi geldi.Bu karşılaşmayı da kazanırlarsa maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacaklar.Mjallby takımı ise lige iyi başlayamadı.Hafta arası evinde Kalmar’a boyun eğdiler.Göteborg’un saha ve seyirci avantajıyla bu karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum.

198 Malmö – Elfsborg = 1    2,00
Yorum=Ligin 1.yarısında çok iyi bir performans sergilemeden iyi işler çıkaran Malmö takımı 2.yarıya iyi başlamış gözüküyor.Aldıkları 2 deplasman galibiyeti ne kadar alt sıralardaki takımlarda olsa takımın moralini ve şampiyonluk hedefini üst seviyelere çıkardığını düşünüyorum.Elfsborg ise geçen hafta Gefle ile berabere kalarak büyük şok yaşattı.Baştan sona üstün götürdüler maçı ancak gol yollarındaki etkisizlik yüzünden kazanamadılar.Bu karşılaşmada Malmö’nün kazanacağı yönündeyim.Alternatif olarak da Var seçeneği mantıklı duruyor.

199 Falkenbergs – Degerfors = 1   1,40
Yorum=İsveç 2.liginde 2.sırada bulunan ev sahibi Falkenbergs orta sıralardaki rakibi Degerfors’u ağırlıyor.Falkenbergs’in bir basamak üzerinde bulunan rakibi Örebro hafta arası puan kaybetmişti.Bu maçta Falkenbergs kazanırsa puan farkını da 1’e indirecek. Evinde iyi mücadele eden Falkenbergs’in kazanacağını düşünüyorum.

190 Jippo – Kotkan = 2     1,80
Yorum=Finlandiya 2.liginde ligin dibine demir atan Jippo bu haftada 3.sırada bulunan Kotkan’ı ağırlıyor.Jippo adına ligde pekte olumlu şeyler söylemek mümkün değil.9 maçta 5 puan toplayabildiler.2 haftadır kaybediyorlar.Kotkan ise evinde harika bir futbol oynuyor. Ancak deplasmanda aynısını söyleyemeyiz.5 deplasmanda henüz galip gelemediler.Bu karşılaşmada Kotkan’ın deplasmanda ilk galibiyetine uzanacağına inanıyorum.

201 İspanya U20 – Gana U20 = 1     ?
Yorum=A grubunda 2.maçlarda İspanya ile Gana karşı karşıya geliyor.İspanya ilk maçta Abd’ye karşı iyi oynayıp farklı kazandı.Gana ise Fransa’ya kaybetti.Bu karşılaşmada İspanya’nın kazanacağı yönündeyim.

200 Portekiz U20 – Güney Kore U20 = 1(h)     ?
Yorum=B grubu 2.karşılaşmasında Portekiz ile G.Kore karşılaşıyor.Portekiz ilk maçta grubun favori takımlarından Nijerya’yı zorlanmasına rağmen mağlup etmeyi başardı.Kore’yi de Küba karşısında tutuk bir oyun sergilediğini düşünüyorum.Portekiz’in bu karşılaşmada farklı galip geleceğine inanıyorum.

0 Yorum "24 haziran 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate