9 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


503 Hapoel Haifa – Atalanta = 2,5 üstü   1,50
Yorum= UEFA Avrupa Liginde 3.eleme turları oynanıyor. İsrail temsilcisi Hapoel Haifa takımı evinde İtalya temsilcisi Atalanta’yı ağırlıyor. Ev sahibi Hapoel Haifa ekibi bir önceki turda İzlanda temsilcisi Hafnarfjordur’u elemeyi başarmıştı. İki müsabakada da daha etkili oynadıklarını düşünüyorum. Atalanta takımı ise bir önceki turda Bosna temsilcisi Sarajevo’yu elemişti. İlk maçta zorlansalar da rövanş karşılaşmasında farklı kazandılar. Bir nevi kendilerini toparladılar. 8-0’lık sonuç intikam gibi olmuştu. Sonuç olarak bu karşılaşma da Atalanta’yı bir adım önde görüyorum. Yine de Haifa’nın bu zorlu rakibe karşı çok iyi şekilde defans yapamayacağını ve de skora engel olamayacağı kanısındayım. Tercihim 2,5 gol barajının aşılacağı yönünde olacak. Ayrıca oranda cazip duruyor.

528 Vitesse – Basel = 2,5 üstü    1,55
Yorum= Hollanda temsilcisi Vitesse ekibi İsviçre temsilcisi Basel’i konuk ediyor. Ev sahibi Vitesse ekibi bir önceki turda Rumen temsilci Vittorul’u elemişti. 2 müsabakada da etkili oynadılar. Her ne kadar deplasmanda 2-2 berabere kalsalar da rövanşta kazanmayı başardılar. Basel takımı ise lige kötü bir başlangıç ardından gelen Paok mağlubiyetleri ile adeta dibe vurdu. Özellikle ligdeki ilk 2 müsabaka ve Paok karşılaşmaları çok tartışma yarattı. Son lig mücadelelerinde Grasshoppers’e karşı 4-2 kazanarak baskıları biraz olsun üzerlerinden attılar. Fakat burada da rakip güçlü çıktı. Onlar adına da zor bir 90 dakika olacağı kesin. İki ekibi de genel anlamda incelediğimde ofans hattını etkili buluyor, karşılaşmanın 2,5 gol üstünde tamamlanacağına inanıyorum.

536 Hibernian – Molde = Var    1,45
Yorum= İskoçya temsilcisi Hibernian takımı evinde, Norveç ekibi Molde’yi ağırlıyor. Ev sahibi Hibernian ekibi son eleme turunda Yunan temsilcisine karşı zorlansa da kazanmayı başarmıştı. Lige de güzel bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum. Üretkenlik adına iyi bir grafik çizdikleri ortada. Sezona bomba gibi başladılar. Molde ekibi ise ilk 2 turda rakiplerini elemeyi başardı. Kuzey İrlanda temsilcisi Glenavon’a karşı zorlansalar da 2.müsabakada işi bitirmeyi başardılar. Genel olarak bakıldığında ligde de çok kötü olmadıklarını düşünüyorum. Bu karşılaşmada gol yollarında zorlanmayan iki ekibinde gol atacağı kanısındayım.

538 Sarpsborg 08 – Rijeka = Var     1,55
Yorum= Norveç temsilcisi Sarpsborg takımı evinde, Hırvatistan temsilcisi Rijeka’yı konuk ediyor. Ev sahibi Sarpsborg Avrupa’da iyi bir ivme yakalayıp ilk 2 turu geçmeyi başardı. Rakiplerini de küçümsememek gerek. Özellikle son müsabakada gol averajı ile St.Gallen’i elemeyi başardılar. Ligde de kötü gitmiyorlar. Mütevazı bir kadroya sahip ve de iyi işler çıkardıkları ortada. Rijeka ekibi ise rakibine oranla daha kaliteli bir kadroya sahip. Hazırlık maçları dahil henüz yenilgi yüzü görmediler. Lige de oldukça iyi başladıklarını düşünüyorum. Genel olarak bakıldığında tam bir kontra atak oyunu oynuyorlar. İki ekibinde gol yollarında zorlanmadıklarını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

0 Yorum "9 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate