23 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


582 Apoel Nicosia – FC Astana = Var    1,60
Yorum= UEFA Avrupa Liginde playy off ilk karşılaşmaları oynanacak. Kıbrıs temsilcisi Apoel Nicosia ekibi evinde Kazakistan temsilcisi Astana’yı konuk ediyor. Ev sahibi Apoel Nicosia takımı bir önceki turda İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheava’yı elemeyi başarmıştı. Kolektif açıdan iyi bir yapıya sahip olduklarını düşünüyorum. Yani yenik duruma düşmesine rağmen maçı dengelemeyi başarıyorlar. Bu önemli bir şey. Astana ekibi ise şampiyonlar ligi turunda Zagreb’e karşı elenerek buraya geldi. Özellikle ilk müsabakada çok etkili oynasalar da tecrübesizlikleri sonucu yenilmekten kurtulamadılar. Genel anlamda iki ekibinde gruplara kalma adına ilk maçtan işi bitirme düşüncesiyle saldıracakları bir karşılaşma bekliyor ve her iki filenin de karşılıklı olarak sallanacağına inanıyorum.

586 Sarpsborg 08 – Maccabi Tel Aviv = 1-0 (ç)    1,47
Yorum= Norveç temsilcisi Sarpsborg evinde İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i ağırlıyor. Ev sahibinin turnuvaya ilk kez katıldığını belirtelim. Gayet güzel gittikleri de ortada. Evet Sarpsborg takımından bahsediyoruz. Tabii ki bu güzel gidişte liginde büyük katkısı var. Açıkçası son turda Rijeka’yı elemeleri beni de şaşırttı. Özellikle açık futbol oynayan takımlara karşı çok akıllı oynuyorlar. İsrail temsilcisi Maccabi’nin de deplasmanlarda ne kadar zorlandığını hepimiz biliyoruz. Onlar adına zor bir müsabaka olacağını düşünmekteyim. Ev sahibi Sarpsborg’un en önemli avantajlarından biride liginin devam etmesidir. Takım hazır bir şekilde bekliyor. Bu karşılaşmada Sarpsborg’un en kötü ihtimalle yenilmeyeceğini düşünüyorum. Oran fena değil. Oran yükseltmek adına direkt Sarpsborg galibiyeti de denenebilir.

605 Rangers – FK Ufa = 1    1,50
Yorum= İskoçya temsilcisi Rangers evinde Rusya temsilcisi Ufa’yı konuk edecek. Rangers takımı bir önceki turda rahat bir şekilde Slovenya temsilcisi Maribor’u elemeyi başardı. Ondan önceki turda biraz zorlansalar da buralara kadar geldiler. Özellikle bu sezon Avrupa’da gruplara katılmak istiyorlar. Rus temsilcisi Ufa ekibi ise ilk iki turda da zorlanarak çıktı. Sırasıyla Slovenya’nın Domzale ekibi ile Lüksemborg’un Niedercorn takımını elemeyi başarmışlardı. Ancak 2 turda da bariz zorlandılar. Lige fena bir başlangıç yapmasalar da son 2 karşılaşmada lastik patladı. Yani bundan çıkaracağımız sonuç; 2 taraf olmuyor. Kadro kalite yeterli değil. Zaten şuanda en ciddi sınavlarını verecekler. Bu karşılaşmada zaten sözlerimden de anladığınız üzere Rangers’in kazanmasını bekliyorum. Çok büyük bir eyyam olmaz ise farklı kazanacaklardır. Oran tatmin edici gözüküyor.

597 Genk – Brondby = 2,5 üstü   1,55
Yorum= Belçika temsilcisi Genk evinde Danimarka temsilcisi Brondby takımını ağırlıyor. Ev sahibi Genk ekibi bir önceki turda Polonya temsilcisi Lech Poznan’ı elemeyi başarmıştı.Genel anlamda iyi oynadılar ve kazandılar. 2 müsabakada da rakipleri yendiler. Yeni başlayan ligde de iyi durumda olduklarını düşünüyorum. 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik almaları bu sezonda ligi yukardan izleyeceklerinin bir göstergesi. Brondby takımı ise önceki turda Sırbistan temsilcisi Spartak Subo’yu elemişti. Onlarda rahat bir karşılaşma çıkardılar. Lige iyi bir başlangıç yapsalar da son 2 maçta bir tökezleme söz konusu. Ama toparlanacaklarını düşünüyorum. Her iki ekibi de incelediğimde saha seyirci adına Genk favori olsa da taraf bahsinden ziyade 2,5 gol üstü tercihi daha ağır basıyor.

599 Rapid Wien – FC Steau Bükreş = 1     1,70
Yorum= Avustria temsilcisi Rapid Wien evinde, Romanya temsilcisi Steau Bükreş’i konuk edecek. Ev sahibi Rapid Wien takımı ilk müsabakayı kaybetmesine rağmen evinde iyi bir performans ortaya koyarak Sloven Bratislava’yı elemeyi başarmıştı. Lige iyi bir başlangıç yapamasalar da ilerleyen bölümlerde toparlayacaklarını düşünmekteyim. Steau Bükreş ekibi ise bir önceki turda Hırvatistan temsilcisi Hajduk’u elemişti. 90+4’te gelen gol ile. Zorlandıklarını açık açık söylemekte fayda var. Bu sefer rakipleri bir tık daha tecrübeli. Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını fazlasıyla kullanacak Rapid Wien’in bir şekilde kazanacağı yönündeyim. Oran yükseltme adına tek farklı Rapid galibiyeti de denenebilir.


583 FC Sheriff – Qarabağ Ağdam = 0     2,70
Yorum= Moldova temsilcisi Sheriff takımı evinde Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ı konuk ediyor. Ev sahibi Sheriff takımı Finlandiya temsilcisi Valur karşısında baya bir zorlanmış ve de elemeyi başarmıştı. Azeri ekip Karabağ ise şampiyonlar ligi turunda BATE’yi 2 müsabakada da iyi mücadele etmesine rağmen eleyememişti. Birazda şanssızlık diyebiliriz. Ancak bu sefer bana göre daha dişine göre bir rakip karşılarına çıktı. 180 dakikalık 2 ayaklı maç olarak düşünecek olursak buradan alacakları beraberlik onlara turu getirecektir. Genel anlamda dengeli 0-0’lık bir maç bekliyorum.

Bazı günlerde bültenin dar olduğu ve de kolay görünmediği günlerde müsabaka vermiyorum. Buradan söylüyorum: Bırakma, ara verme gibi bir durum yoktur. Takipte kalmaya devam edin. Ayrıca çok yüksek meblağlarla kendinizi üzecek bahisler almayın. Bu maçların gelme garantisi, %100 gelme ihtimali diye bir şey yoktur. Kimse kain değil ve de geleceği göremez.
Sadece iddaa tahminleri ve de iddaa kuponları veriyoruz. Adı üzerinde zaten; Tahmin yani kesinliği olmayan bir şey.
Herkese bol şanslar dilerim.

0 Yorum "23 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate