28 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


547 Dinamo Zagreb – Young Boys = 1     2,10
Yorum= Şampiyonlar Liginde playy off rövanş karşılaşmaları oynanıyor. Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb sahasında İsviçre temsilcisi Young Boys’u konuk edecek. Ev sahibi Dinamo Zagreb ekibi ilk maçta deplasmanda rakibi ile 1-1 berabere kalıp, önemli bir avantaj elde etmişti. Müsabakanın bir kısmını izleme fırsatım oldu. İstatistiklerde her ne kadar Young Boys’un üstün olduğu görülse de, sahada ne yaptığını bilen, daha etkili bir Zagreb takımı olduğunu düşünüyorum. Bir topları da direkten döndü. Son lig müsabakasında evlerinde oynadıkları maçta Lokomotiva Zagreb’i 1-0 ile geçmeyi başardılar. Genel olarak savunma hattını iyi buluyorum. Young Boys ekibi ise yine sahasında N.Xamax’ı farklı yenmeyi başardı. Bu sezonda oldukça formda gözüküyorlar. Ancak ofans hattının yeterli olmasına rağmen, savunmayı yeterli bulmuyorum. Genel anlamda her iki takımı incelediğimde Dinamo Zagreb’in saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak kazanacağını düşünüyorum.

548 Dynamo Kiev – Ajax = Var    1,30
Yorum= Ukrayna temsilcisi Dynamo Kiev takımı evinde , Hollanda temsilcisi Ajax’ı ağırlıyor. İlk müsabaka hatırlayacağımız üzere Ajax’ın 3-1’lik galibiyeti ile tamamlanmıştı. Ev sahibi adına ya tamam, ya devam maçı olacak. Evet, çünkü zor bir skor aldılar. Belki de şansları yanlarında değildi. Ancak Ajax gerçekten güzel oynadı. Her neyse Kiev ekibinin kesinlikle gol atması gerekiyor. Hafta sonu Chernomorets karşısında bile tamamen bu maç dolayısıyla konsantre olamadılar ve puan kaybı yaşadılar. Ajax ekibi ise ilk müsabakada oldukça etkili oynadı ve bunu skora yansıtmayı bildi. He tabii ki golü yemeleri iyi olmadı belki de ama standart Hollanda ekipleri maalesef bu şekilde. Ofans hatları çok güçlü olmalarına rağmen defans hattı bazen sendeliyor. Önceki turlar ve lig maçları dahilinde genel olarak değerlendirme yaparsak 3-1’in rövanşında her iki takımında rahat gol bulacağına inanıyorum.

523 Brentford – Cheltenham Town = 2,5 üstü    1,40
Yorum= İngiltere Lig Kupası 2.tur maçları oynanıyor. Championschip’de mücadele eden Brentford ekibi evinde İngiltere 2.Ligde mücadele veren Cheltenham Town’u konuk ediyor. Ev sahibi Brentford takımı lige iyi bir başlangıç yaptı. Ancak son maçta Blackburn Rovers’e yenildiler. Müsabakada üstün oynayan tarafın kendileri olmasına rağmen bir türlü kazanamadılar. Bir önceki turda da İngiltere 1.Lig ekiplerinden Southend United’i deplasmanda 4-2 yenmişlerdi. Cheltenham Town takımı ise lige iyi bir başlangıç yapamadı. Son maçta Cambridge deplasmanında aldıkları 3 puan ile biraz olsun toparlamaya çalıştılar. Onlarda bir önceki turda aynı ligde mücadele ettikleri Colchester’ı normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta penaltılarla geçmeyi başarmışlardı. Genel olarak incelediğimde ciddi anlamda sıklet farkının olduğu kadro, kalite anlamında ev sahibinin daha baskın olduğunu görüyorum. Ancak oran anlamında tatminkar bir görüntü vermiyor. O yüzden bu karşılaşmada çok büyük bir eyyam olmaz ise 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

0 Yorum "28 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate