25 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


122 Göztepe – Fenerbahçe = 2      1,55
Yorum= Spor Toto Süper Ligde 3.müsabakalar oynanıyor. Ligde ilk 2 maçını kaybeden Göztepe evinde, Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Ev sahibi Göztepe kadro kalite anlamında yeni bir oluşuma gitti. Ancak bunun ters gittiğini 2 ilk karşılaşmada rahat söyleyebiliriz. Takım halinde oyun anlamında zayıf olduklarını düşünmekteyim. İşler iyi gitmiyor. Fenerbahçe takımı da yine onlar gibi aynı süreçten geçmesine rağmen iskeleti ve oyun stilini aynen koruduğunu düşünüyorum. Yine üste bir oran çekmesi yapılmış tuzak gibi gözüken bir karşılaşma gibi görüntü var. Son maçta Fenerbahçe takımı da Yeni Malatya’ya deplasmanda kaybetti. Genel olarak bakarsak Fenerbahçe’nin hak ettiği bir karşılaşma olduğunu şanssızlıktan dolayı kaybettiklerini düşünüyorum. Son olarak da daha çok ne yaptığını bilen bir görüntü çizen Fenerbahçe’nin bu zorlu deplasmandan 3 puan ile döneceği yönündeyim.

109 Southampton – Leicester City = Var    1,60
Yorum= Premier Ligde Southampton evinde Leicester’ı konuk ediyor. Ev sahibi Southampton ekibi son maçta Everton deplasmanında 2-1 yenilmişti. Genel olarak kafa kafaya oynamaya çalışsalar da zor bir deplasman olduğundan kazanamadılar. Leicester City takımı ise ilk müsabakada Manchester United deplasmanında yenilmiş son maçta da ligin yeni ekibi Wolverhampton’u 2-0 ile geçmeyi başardı. 66.dakikadan itibaren de 10 kişi kaldığını belirtmekte fayda var. Bu tip maçlara 3 puan gözüyle bakan Southampton’un açık futbol oynayacağını düşünerek iki ekibinde gol ve goller bulacağına inanıyorum. Oran açısından da cazip gözüküyor.

388 Standard Liege – Sint-Truden = 1     1,40
Yorum= Belçika Liginde 4.sırada bulunan Standard Liege evinde 10.basamaktaki rakibi Sint-Truden’i konuk ediyor. Ev sahibi Standard Lige takımı lige çok iyi bir başlangıç yapamasa da iyi toparlamış gözüküyor. Genel anlamda iyiler. Zaten o puan kayıpları da Avrupa müsabakaları yüzünden olmuştu. Her neyse geçtiğimiz hafta da Lokeren deplasmanından 3 puanı 3 gol ile aldılar. Seriye başlamak istiyorlar. Sint-Truden ekibi ise 4 müsabakada da beraberlik elde etti. Artık farklı bir sonuç almaları gerektiğini düşünmekteyim. Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Standard Liege’nin 3 puan alacağı yönündeyim.

400 İstanbulspor – Altay = ilkyarı 0      1,70
Yorum= Spor Toto 1.Ligde İstanbulspor evinde Altay’ı konuk edecek. Ev sahibi İstanbulspor oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İlk müsabakada Afyonspor’a karşı çok iyi başlasalar da neredeyse biraz daha süre olsa maçı verecek konuma geldiler. Son müsabakada da Gazşehir deplasmanından 83.dakikakada buldukları gol ile önemli 1 puan aldıklarını düşünüyorum. İzmir temsilcisi Altay takımı ise Ümraniye galibiyeti ile lige başladı. Son müsabakada onlarda Afyon deplasmanında biraz daha direnebilselerdi 3 puan alacaklardı. Defans ağırlıklı maçın gidişatına göre şekillenen bir oyun oynadıklarını düşünmekteyim. Genel olarak iki ekibi de incelediğimde karşılaşmanın ilk yarısının berabere biteceği kanısındayım.

128 Fortune Düsseldorf – Augsburg =  Var     1,45
Yorum= Almanya Bundesliga’da ligin yeni ekibi Fortune Düsseldorf ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Fortune Düsseldorf ekibi iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Ofans hattında pekte zorlanmadıklarını düşünmekteyim. Ancak bu sefer ilk resmi müsabakalarına çıkacaklar. Augsburg ekibi ise son maçlarında iyi bir hazırlık geçirmediği gözlemse de daha kaliteli rakiplerle oynadılar. Genel olarak bakacak olursak ilk müsabakaların oynanacak olması ve de iki ekibinde açık oynayacağını düşünmekteyim. Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

293 Blackburn Rovers – Brentford = 1-0 (ç)     1,42
Yorum= İngiltere Championship’de Blackburn Rovers evinde, Brentford’u ağırlıyor. Ev sahibi Blackburn’u geçtiğimiz sezondan uzak olması dikkat çekiyor. Genel olarak aldığı beraberlikler ve de zorlanması bunu gösterdi. Ancak toparlayacaklardır. 4 müsabakanın geride kaldığı ligde Brentford ekibi ise lige hemen hemen Blackburn gibi başladı. Denk bir mücadele bekliyorum. Yine de ev sahibi Blackburn’un saha ve seyirci avantajıyla en kötü ihtimalle kaybetmeyeceği yönündeyim.

0 Yorum "25 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate