16 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


594 Rapid Wien – Slovan Bratislava = 2,5 üstü   1,55
Yorum= Uefa Avrupa Ligi’nde rövanş karşılaşmaları oynanacak. Avusturya temsilcisi Rapid Wien evinde Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava’yı konuk ediyor. İlk müsabaka hatırlayacağımız üzere Bratislava’nın 2-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti. Genel olarak karşılaşmayı incelediğimizde Rapid’in çok kötü bir oyun ortaya koymadığını düşünüyorum. Deplasmanda gol atmak oldukça işlerine geldi. Ligde de son 2 müsabakada berabere kaldılar. Bratislava ekibi ise lige iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta kaybetmedi. İki ekip açısından da her dakikanın büyük önem taşıdığı müsabakada 2,5 gol barajının aşılacağı yönündeyim.

602 Valur – FC Sheriff = 2,5 altı    1,50
Yorum= Finlandiya temsilcisi Valur sahasında Moldova temsilcisi Sheriff’i ağırlıyor. Ev sahibi Valur takımı ilk müsabakada rakibine 1-0 boyun eğmişti. Şimdi sahalarında oynayacaklar. Ancak 1-0 tehlikeli bir skordur. Ligde son müsabakada Grindavik ekibini farklı yenmişlerdi. Sheriff takımı ise Moldova liginde 4 puan fark ile lider durumda. Genel olarak defansif yapının ön planda olacağı mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyor, taraf bahsinden ziyade 2,5 alt tercihinde bulunmak istiyorum.

587 Maribor – Rangers = Var    1,55
Yorum= Slovenya temsilcisi Maribor evinde İskoçya temsilcisi Rangers’i konuk edecek. Ev sahibi ilk müsabakayı 3-1 kaybetmişti. Gerçi her ne kadar skor 3-1 olsa da bu prestij niteliği taşımıyor. Maribor’un yine de şansı var. Mücadeleyi bırakmayacaklardır. Lige de iyi bir başlangıç yaptılar. Son müsabakada aldıkları 5-0’lık galibiyet ile bunu fazlasıyla gösterdiklerini düşünüyorum. Rangers ekibi ise ligde son maçta St.Mirren’i 2-0 ile geçmeyi başardı. Her ne kadar Rangers güçlü bir ekip olsa da Maribor’un da skora dahil olacağını karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

575 Maccabi Tel Aviv – Pyunik = 1    1,15
Yorum= İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv evinde Ermenistan temsilcisi Pyunik’i konuk ediyor. İlk müsabakada inanılmaz derecede gol pozisyonuna girip bunları değerlendiremeyen Maccabi Tel Aviv takımı artık şeytanın bacağını kırmalı. Evet ilk maç hatırlayacağımız üzere golsüz bitmişti. Bu karşılaşmada İsrail temsilcisi Maccabi’nin kazanacağını düşünüyorum. Her ne kadar oran olarak cazip gelmese de maç tamamlamak adına iyi bir müsabaka olduğuna inanıyorum.

0 Yorum "16 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate