7 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


403 FC Astana – Dinamo Zagreb = Var   1,75
Yorum= Şampiyonlar Liginde 3.ön eleme turları oynanıyor. Kazakistan temsilcisi Astana evinde Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb’i ağırlıyor. Ev sahibi Astana takımı bir önceki turda Midtjylland takımını elemeyi başarmıştı. 2.müsabakada akıllı oynayarak beraberliği koparmayı başamışlardı. Ancak bu sefer işlerinin çok kolay olmayacağı kanısına sahibim. Çünkü rakibin biraz daha güçlü ve istekli olduğuna inanıyorum. Evet Zagreb’den bahsediyorum. Dinamo Zagreb ekibi de bir önceki turda İsrail’in Hapoel Beer Sheva ekibini saf dışı bıraktı. Turu rahat geçtiler. Sonuç olarak iki ekibi de incelediğimde bu karşılaşmada var tercihini daha mantıklı buluyorum. Oran cazip gözüküyor.

416 Slavia Prag – Dynamo Kiev = 2,5 üstü   2,05
Yorum= Bir diğer eleme müsabakasında ise Çek Cumhuriyeti temsilcisi Slavia Prag evinde Ukrayna temsilcisi Dynamo Kiev’i konuk edecek. Oran anlamında bana enteresan gelen bir karşılaşma görüntüsü veriyor. Sanki altta yönlendirme yapılmış gibi. Ev sahibi Slavia Prag takımını futbol anlamında çok beğeniyorum. Açık oyun oynuyorlar. He Avrupa’da ne kadar açık oynarlar belki tartışılır. Ama genel olarak lig ve hazırlık müsabakaları ve de geçtiğimiz sezon oldukça başarlı bir takım görüntüsü veriyorlar. Dynamo Kiev ise maçın gidişatına göre renk değiştirebilen bir takım. Bana kalırsa bu müsabaka onlar adına da çok farklı geçecek. Oran da bir sanki maçı alt bitecek gibi gösterme çabası var. Benim görüşüm eğer ki ev sahibi futbol anlamında standart yani sıradan nasıl oynuyorsa o şekilde mücadele ederse maç çok rahat üst olacaktır. Oran cazip duruyor.

418 Standart Liege – Ajax = Var    1,45
Yorum= Belçika temsilcisi Standart Liege evinde Hollanda temsilcisi Ajax’ı konuk edecek. Ev sahibi Standart Liege takımı hafta sonunda bu müsabakayı düşündüler ki oynayamadılar. Tamamen kendilerini bu maça hazırladılar. Ancak rakip hayli zorlu Ajax. Ajax takımı da bir önceki turda Sturm Graz’ı elemişti. Bu sefer onlar içinde biraz daha zor bir rakip geldi. Genel olarak iki ekibinde ofans hattını yerinde buluyor ve de karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

415 Malmö FF – Videoton = 1    1,30
Yorum= İsveç temsilcisi Malmö takımı evinde Macaristan temsilcisi Videoton’u konuk ediyor. Ev sahibi Malmö her ne kadar ligde çok iyi durumda olmasa da Avrupa’da adım adım yoluna devam ediyor. Şampiyonlar Ligine katılmak istiyorlar. Gerçi bu aralar ligde de kendilerini baya bir toparladılar. Önceki turda Rumen temsilcisi Cluj’u elemeyi başarmışlardı. Yine aynı tip bir rakip karşılarına çıktı. Macar temsilcisi Videoton’da bir önceki turda zorlanmasına rağmen Ludogorest’i elemişti. Ancak işleri bu sefer oldukça zor. Bu karşılaşmada ev sahibi Malmö’nün ilk maçtan işi bitireceğini düşünüyorum.

406 Pyunik – Maccabi Tel Aviv = 2    1,65
Yorum= Ermenistan temsilcisi Pyunik ekibi evinde İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i konuk ediyor. Ev sahibi Pyunik önceki turda Tobol’u gol farkı ile elemişti. Ancak bu sefer karşılarına daha dişli bir rakip çıktı. Hemen hemen her turnuva da adını fazlasıyla duyuran Maccabi Tel Aviv. Her ne kadar İsrail’e karşı da olsak bu takımın Avrupa’da ismini duymayan yoktur herhalde. Önceki turda onlarda Sırbistan temsilcisi Radnicki ekibini elemeyi başarmıştı. Ancak bu sefer ilk maçtan işi bitirmek isteyeceklerdir. Zor bir deplasman olarak gözükse de Maccabi Tel Aviv’in bu sefer kazanacağı kanısındayım.

424 Nottingham Forest – West Bromwich = 2,5 üstü   1,85
Yorum= İngiltere Championship’de henüz daha 2.maçlar oynanıyor. Yani lig henüz oturmadı. Nottingham Forest sahasında West Bromwich’i konuk ediyor. Ev sahibi ilk maçta Bristol deplasmanından 1 puan ile dönmüştü. West Bromwich ise evinde Bolton’a 2-1 mağlup oldu. Genel olarak ilk haftayı incelediğimde bu sezon ligin oldukça çetin geçeceğini tahmin ediyorum. İki ekibinde kazanma adına ellerinden geleni yapacağı gollü bir karşılaşma bekliyorum. Yine oranda alta çekicilik var. Alternatif olarak Var seçeneği de denenebilir.

430 Halifax Town – Barrow = 1    1,85
Yorum= İngiltere Ulusal Lig’de Halifax takımı evinde Barrow’u ağırlıyor. Ev sahibi geçtiğimiz hafta deplasmanda Braintree’yı 2-0 ile geçerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Barrow takımı da evinde ligin yeni takımı Havant’ı farklı yenmeyi başardı. Genel olarak zor bir müsabaka bekliyorum. Ancak ev sahibi Halifax’ın artık bir üst lig adına seri bir şekilde kazanması gerekiyor. Evinde de iyi maçlar çıkardıklarını düşünüyorum. Saha ve seyirci desteğini de arkasına alan Halifax’ın bir şekilde kazanacağını umuyorum.

0 Yorum "7 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate