27 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


153 Medipol Başakşehir – Akhisarspor = 2,5 Altı   1,95
Yorum= Spor Toto Süper Ligde 3.haftanın kapanış mücadeleleri oynanacak. Ev sahibi Medipol Başakşehir geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanından mağlubiyet ile dönmüştü. Genel anlamda Kasımpaşa daha etkili bir oyun sergilemişti. Avrupa defterini de Burnley’e karşı alınan mağlubiyet ile noktaladıklarını belirtelim. Yani artık tamamıyla lig var. Akhisar’da müthiş bir süper kupa finali ile başlayıp, Galatasaray’ı yenmesine rağmen bunu lige yansıtamadı. 2 haftası geride kalan ligde, sırasıyla Beşiktaş’a yenilerek, son müsabakada da Rize ile 1-1 berabere kaldılar. Genel olarak iki ekibi de incelediğimde Başakşehir’i bir adım önde görüyorum. Fakat aynı zamanda 2,5 altı seçeneğini mantıklı buluyorum.

157 Manchester United – Tottenham = 1-0 (ç)    1,30  (TEK MAÇ)
Yorum= Premier Ligde Manchester United takımı Tottenham’ı konuk edecek. Aynı zamanda tek maç statüsünde olan bu karşılaşma için ev sahibinden başlamak gerekirse; Geçtiğimiz hafta Brighton deplasmanında önemli bir 3 puan bıraktılar. Oysa lige Leicester galibiyeti ile başlamışlardı. Bu sezonda deplasmanda zorlanabileceklerini bize gösterdiler. Tottenham takımı ise lige iyi bir başlangıç yaparak 2 müsabakasını da kazanmayı başardı. Onlarda tamamen bu karşılaşmayı bekliyorlar. Ancak Jose Morinho faktörünün yine ön plana çıkacağı saha ve seyirci avantajını çok iyi değerlendireceğini düşündüğüm Machester United’in en kötü ihtimal ile yenilmeyeceğine inanıyorum.

155 Roma – Atalanta = ilkyarı 0    2,10
Yorum= İtalya Seri A’da kapanış müsabakasında Roma evinde, Atalanta’yı ağırlıyor. Ev sahibi Roma ilk haftada Torino deplasmanında zorlansa da son anlarda bulduğu golle 3 puanı almayı başarmıştı. Atalanta takımı ise zorlu bir süreçten geçiyor. Bir Avrupa Ligi maçları bir normal lig maçları derken dolu dizgin buralara geldiler. Genel olarak bakıldığında iyi gittiklerini söyleyebiliriz. Kopenhag karşısında oldukça gol kaçırmalarına rağmen tur adına bana kalırsa hala avantaj sahibiler. Her neyse bu karşılaşmaya dönecek olursak Roma adına Torino’dan çok daha zor bir takımla oynayacaklarını söyleyebilirim. Sonuç olarak iki ekipten de kontrollü bir ilk yarı bekliyor, tercihimi ilkyarı 0’dan yana kullanıyorum. Oran cazip duruyor.

0 Yorum "27 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate