14 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


            Şampiyonlar liginde 3.ön eleme müsabakaları oynanacak. Öne çıkan takım ve oranları inceleyeceğiz. Turu geçen takımlar playy off turuna kalıp 1 ön eleme daha oynayacaklar.
410 Spartak Moskova – Paok = Var   1,50
Yorum= Rusya temsilcisi Spartak Moskova evinde Yunanistan temsilcisi Paok’u ağırlıyor. Ev sahibi Spartak Moskova’ya 3-2’ye kadar tek farklı galibiyetler yetecek. İlk müsabakada alınan skor 3-2 tekrar çıkarsa maç uzayacak. İyi bir hazırlık dönemi ve de lige iyi bir başlangıç yapan Moskova görüyorum. Formda bir görüntü sergiliyorlar. Paok takımı ise bir önceki turda Basel’i elemeyi başarmıştı. Ardından da ilk müsabakada evinde Moskova’yı yenmeyi başardılar. İki takım açısından da önemli bir karşılaşma olacak. Skorun her an değişime yakın olduğunu düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

404 Dynamo Kiev – Slavia Prag = 1     1,65
Yorum= Ukranya temsilcisi Kiev evinde Slavia Prag’ı konuk ediyor. Ev sahibi ilk karşılaşmada avantajlı sayılacak bir skor elde etti (1-1). Bol pozisyonlu bir karşılaşma olmasına rağmen 2,5 gol barajı aşılamamıştı. Prag ev sahibi avantajını skor anlamında kullanamadı. Dynamo Kiev takımı lige de iyi bir başlangıç yaparak son maçta ezeli rakibi Shaktar’ı mağlup etmeyi başardı. Aynı zamanda şampiyonlar ligine de katılmak istiyorlar. Slavia Prag takımını da genel anlamda başarılı buluyorum. Ancak işleri kolay olmayacak. Çünkü Kiev gerçekten iyi kapanan bir ekip. Genel olarak bakıldığında zor bir mücadele bekliyorum. Ancak belli bir zaman diliminden sonra skoru değiştirme adına riske girecek taraf Prag. Bu yüzden ev sahibini saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak müsabakayı kazanabileceğini düşünüyorum. Oran fena gözükmüyor.

425 AEK Atina – Celtic = 0-2 (ç)    1,27
Yorum= Yunanistan temsilcisi Aek evinde İskoçya temsilcisi Celtic’i konuk edecek. Hatırlayacağımız üzere ilk müsabaka 1-1 sona ermişti. Celtic’in inanılmaz derecede gol kaçırdığını belirtmekte yarar var. Aek kalecisini yürekten tebrik etmek gerekiyor. Aek tarafında önemli eksik ise orta alan oyuncusu Galanopoulos kart cezalısı olması. Her ne kadar ilk maçta avantajlı bir skor elde eden Aek takımı olsa da karşısında daha tecrübeli bir takım olan Celtic var. Celtic takımı lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son müsabaka da Hearts deplasmanında kaybettiler. Tamamen burayı düşündüklerini tahmin ediyorum. Taraf bahsi biraz riskli dursa da bu tarz deplasmanlara alışkın olan Celtic’in kaybetmeyeceğine inanıyorum.

426 Dinamo Zagreb – FC Astana = 1     1,60
Yorum= Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ekibi evinde Kazakistan temsilcisi Astana’yı ağırlıyor. Ev sahibi Zagreb ilk müsabakayı deplasmanda da olsa 2-0 kazanıp avantajlı bir skor elde etmişti. Genel olarak takımı incelediğimizde gayet formda olduğunu düşünüyorum. Ancak yine de skor avantajına rağmen rakibini küçümsemeyeceklerdir. Astana takımına ise tur adına mucize gerekiyor. Mütevazı bir kadro ile buralara kadar gelmeleri bile onlar adına iyi bir senaryo. Tabii ki daha fazlasını istiyorlardı ama bazen yapacak bir şey kalmıyor. Zor bir rakip çıktı. Sonuç olarak ev sahibi Zagreb’in hata yapmayacağını bu müsabakayı da kazanacağına inanıyorum.

436 Ajax – Standard Liege = 2,5 üstü   1,40
Yorum= Hollanda temsilcisi Ajax evinde Belçika temsilcisi Standart Liege’yi konuk ediyor. Ajax takımı ilk karşılaşmada deplasmanda rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. 2-0 öne geçmelerine rağmen skoru koruyamamaları biraz enteresan oldu. Bir önceki turda Sturm Graz’ı elemeyi başarmışlardı. Lige iyi bir başlangıç yapamamalarını bu müsabakaya bağlıyorum. Standard Liege ekibi ise ilk müsabakada iyi bir geri dönüş yapmıştı. Lige çok iyi bir başlangıç yapamadılar. Son 2 müsabakada berabere kaldılar. Sonuç olarak iki ekibi incelediğimde ilk maçta olduğu gibi 2,5 gol barajının aşılacağını umuyorum.

437 Spartak Trnava – Crvena Zvezda = 1-0 (ç)   1,54
Yorum= Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ekibi evinde Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’ı ağırlıyor. Ev sahibi adına sürpriz olarak görünen buraya kadar gelmesi ve de ilk karşılaşmada aşırı derecede küçümsenmesi onları avantajlı kılıyor. Evet Spartak Trnava ekibi ilk maçta Kızılyıldız’a kök söktürerek 1-1 ile önemli bir skor avantajı yakaladı. Bir önceki turda Legia’yı elemeleri de önemli bir sonuç. Her ne kadar Legia formsuz olsa da Spartak Trnava takımı iki müsabakada da iyi defans yaparak turu geçti. Yine öyle bir şey söz konusu olabilir. Kızılyıldız cephesine bakacak olursak bir önceki turda Litvanya’nın Sudova ekibini elemişti. İlk kez dişli bir rakip ile oynuyorlar. Genel anlamda soğuk bir karşılaşma olacağını bekliyorum. Çok büyük bir sürpriz veya eyyam olmaz ise ev sahibi tura yakındır.

427 Fenerbahçe – Benfica = ilkyarı 0    1,90
Yorum= Temsilcimiz Fenerbahçe evinde Portekiz temsilcisi Benfica’yı konuk ediyor. Ev sahibi Fenerbahçe ilk karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti. Portekiz’den avantajlı bir skor alamadığı ortada. Futbol anlamında da rakibinin baya bir gerisinde kaldığını düşünüyorum. Bursaspor karşısında biraz toparlanmış bir takım gördüm. Tur için yeterli olmadığını düşünüyorum. Benfica’yı da hafta sonu lig maçında izleme fırsatı buldum. Onlarında eksik yönleri var. 3-0 öne geçmelerine rağmen neredeyse skoru koruyamayacaklardı. Guimares müsabakasından bahsediyorum ve karşılaşma 3-2 sona erdi. Sonuç olarak tek maç statüsündeki bu karşılaşmanın ilk müsabakada olduğu gibi kontrollü geçeceğini düşünüyor ilkyarının berabere biteceğine inanıyorum. Oran denemeye değer.

408 Bate Borisov – Qarabağ = 1    1,85
Yorum= Belarus temsilcisi Bate Borisov evinde Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ı konuk edecek. Ev sahibi Bate ilk müsabakada istediği skoru almıştı (1-0). Bir önceki turda da Finlandiya temsilcisi Helsinki’yi elemeyi başarmışlardı. Genel olarak defansif yönleri kuvvetli gözüküyor. Karabağ takımı ise önceki turda Arnavutluk temsilcisi Kukesi’yi elemişti. Ancak evlerinde ilk karşılaşmayı kaybettikleri için bu maçta işleri bir hayli zor gözüküyor. Sonuç olarak iki ekibinde defansif yönünü güçlü buluyorum. Ancak yine belli bir zaman diliminin ardından yada müsabakanın ilk dakikalarından itibaren yoğun risk alacak ekip Karabağ. Bu yüzden saha ve seyirci açısından da avantajlı olan Bate’yi galibiyet adına bir adım önde görüyorum.

428 Videoton – Malmö = 2     2,10
Yorum= Macaristan temsilcisi Videoton sahasında İsveç temsilcisi Malmö’yü ağırlıyor. İsveç’teki ilk müsabakada beklenmeyen bir skor çıkmış iki ekip yenişememişti (1-1). Ev sahibi adına ilk skor avantajlı gibi gözükse de karşılarındaki rakip pekte küçümsenecek bir rakip değil. Ev sahibi bir önceki turda Bulgaristan temsilcisi Ludogorest’i elemeyi başarmıştı. Malmö takımı ise Romanya temsilcisi Cluj’u elemişti. Sonuç olarak ev sahibinin defansif yönünün kuvvetli olduğunu görüyoruz. Fakat Malmö ekibini turnuva adına daha tecrübeli ve de etkili futbolcuları var. Genel anlamda zor bir müsabaka bekliyor, Malmö’nün bir şekilde sonuca ulaşacağına inanıyorum.

0 Yorum "14 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate