1 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


448 HJK Helsinki – Bate Borisov = 1-0 (ç)   1,27
Yorum= Şampiyonlar Liginde rövanş karşılaşmaları oynanıyor. Finlandiya temsilcisi Helsinki evinde Belarus temsilcisi Bate’yi ağırlıyor. Ev sahibi Helsinki takımı ilk maçta iyi direnerek avantajlı bir skor almayı başardı. Belki de turu geçecekler. Uzun bir aradan sonra Finlandiya’dan bir ekip 1.ön eleme oynayacak. Bu sezon onları oldukça beğeniyorum. İyi mücadele ediyorlar. Ligde de alınan iyi sonuçlarla birlikte liderlikteki konumlarını daha da sıkılaştırdılar. Şuanda ligde 2.sıradaki rakiplerine 10 puan fark atmayı başardılar. Bate Borisov takımı da ligde iyi konumda. Şuan onlarda Belarus liginde 7 puan fark ile liderler. Baştan sona mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyorum. Ancak genel anlamda bakacak olursak Helsinki’yi saha ve seyirci avantajı ile birlikte bir adım önde görüyorum.

449 Midtjylland – FC Astana = Var   1,55
Yorum= Danimarka temsilcisi Midtjylland takımı evinde Kazakistan temsilcisi Astana’yı konuk ediyor. Ev sahibi Midtjylland takımı ligde oynadığı son maçta evinde Esbjerg’i 3-1 ile geçerek bir rahatlama yaşadı. Çünkü sezona iyi bir başlangıç yapamamışlardı. İlk karşılaşmayı 2-1 kazanan Astana takımı da ligde 6 puan fark ile lider konumda bulunuyor. Genel anlamda geçen yorumumda söylediğim gibi tur adına buralarda daha fazla görmeye alışık olduğumuz Astana’nın bir şekilde turu geçeceğini umuyorum. Ancak yine de alternatif tercih olan karşılıklı gol seçeneği daha mantıklı duruyor.

463 Rosenborg – Celtic = Var   1,50
Yorum= Norveç temsilcisi Rosenborg evinde İskoçya temsilcisi Celtic’i konuk ediyor. Ev sahibi ilk müsabakayı 3-1 kaybetmişti. Avantajlı bir skor aldığını düşünmüyorum. Bir önceki turda Valur’u elemişlerdi. Devam eden Norveç liginde 2.sıradalar. Tahminimce onlar adına prestij niteliğinde bir karşılaşma olacak. Celtic takımı da ilk maçın vermiş olduğu özgüven ile sahaya çıkacak. Bu karşılaşma da karşılıklı gol veya gollerin kaçınılmaz olduğu kanısındayım.

456 Basel – PAOK = 0    3,10
Yorum= İsviçre temsilcisi Basel evinde Yunanistan temsilcisi Paok’u konuk ediyor. Ev sahibi Basel takımı hatırlayacağımız üzere ilk müsabakadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılmıştı. Onlar adına zor bir karşılaşma olmuştu. Ayrıca ligde alınan sonuçlarla birlikte teknik direktöre yol verdiler. Gerçi takım oynamıyorsa teknik direktör ne yapacak ? Yada oynamak mı istemiyorlardı ? Genel olarak lig ve burası olarak incelediğimde tura Paok takımını daha yakın görmekteyim. Basel’in bu sezon iyi olmadığını gözlemliyorum. Zor bir mücadele olacak. Tipik Yunan klasiği izleyeceğimiz bir mücadele bekliyorum. Bu karşılaşma da tercihim beraberlikten yana olacak.

461 Sturm Graz – Ajax = 2,5 üstü   1,60
Yorum= Austria temsilcisi Sturm Graz evinde Hollanda temsilcisi Ajax’ı konuk edecek. Ev sahibi Sturm Graz takımı ilk müsabakada 2-0 kaybetmişti. Lige galibiyet ile başladılar. Zorlansalar da Hartberg takımını yenmeyi başardılar. Artık tamamen gözler bu karşılaşmada. Ancak işleri epey zor gözüküyor. Ajax takımı ise aldığı galibiyet ile turnuvaya hazır olduğunu gösterdi. Bu karşılaşmada her ne kadar Ajax favori olsa da defans hatlarının tamamıyla kopacağını ve 2,5 gol barajının da aşılacağını düşünmekteyim. Tahmini skor = 2-2

457 Videoton – Ludogorest = 2-3 gol   1,75
Yorum= Macaristan temsilcisi Videoton takımı evinde Bulgaristan temsilcisi Ludogorest’i konuk ediyor. Günün merakla beklenen bir karşılaşması olacağı kesin. İlk karşılaşma 0-0 sona ermişti. Ancak Ludogorest takımı oldukça gol kaçırdığını belirtmekte fayda var. Ev sahibi adına da ayrı bir önem taşıyan karşılaşmada Ludogorest’i avantajlı görmekle birlikte  2-3 gol aralığında kalacağı yönündeyim.

0 Yorum "1 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate