8 Ağustos 2018 iddaa tahminleri


477 Celtic – AEK Atina = 1    1,50
Yorum= Şampiyonlar Liginde 3.Eleme turları devam ediyor. İskoçya temsilcisi Celtic evinde Yunanistan temsilcisi AEK’yı konuk ediyor. Ev sahibi Celtic takımı 1.ve 2. Ön eleme turlarında kalesini gole kapattı. Defans hatlarının gerçekten iyi olduklarını hep birlikte gördük. Sırasıyla Alashkert ve Rosenborg’u elemeyi başardılar. Lige de Livingston galibiyeti ile başlayan Celtic oldukça formda gözüküyor. Aek ise genel olarak hazırlık karşılaşmalarında henüz daha hazır olmadıklarının sinyallerini verdi. Her ne kadar hazırlık karşılaşmasında Galatasaray’ı yenseler de 3-2’lik skor güven vermedi. 2 ekibi de teraziye koyduğumuzda Avrupa adına tecrübesiyle Celtic’in bir adım önde olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca saha ve seyirci avantajını da arkasına alacak olan Celtic rahat kazanacaktır. Oranda muhtemelen yarın biraz daha aşağıya çekilecektir.

467 Hansa Rostock – Wehen = Var   1,45
Yorum= Almanya 3.Lig müsabakasında Hansa Rostock takımı evinde Wehen’i konuk ediyor. Ev sahibi Hansa Rostock son maçta evinde Braunschweig’i konuk etmiş ve 2-0 ile geçmeyi başarmıştı. En azından kötü başlangıcı toparladılar. Şimdi devam etmeleri gerekiyor. Wehen ekibi ise ilk haftada Aalen’i deplasmanda yenmeyi başarmış, ardından sahasında Cottbus’a mağlup olmuştu. Yine onlarında toparlanmaları gerekiyor. İki ekip adına kazanmak için önemli bir müsabaka olacaktır. Kolay gol olabileceğini düşünerek karşılıklı gol seçeneğini ideal olarak görüyorum. Oran çokta kötü değil.

455 Tom Tomsk – Baltika Kaliningrad = 1-0 (ç)    1,22
Yorum= Rusya 2.Liginde lider Tom Tomsk evinde 18.basamakta bulunan rakibi Baltika ile karşılaşıyor. Ev sahibi Tom Tomsk ligde 4’te 4 yaparak liderlik koltuğuna oturdu. Genel olarak iyi bir hava yakaladıkları ortada. Baltika takımı da henüz ligde galibiyet ile tanışamadı. Son oynadıkları karşılaşmada Vladivostok ile golsüz berabere kaldılar. Ondan önceki 3 müsabakalarını da kaybettiler. Oran açısından biraz enteresan çıkmış gibi dursa da ev sahibinin hata yapmayacağını en kötü ihtimal ile yenilmeyeceğini düşünüyorum.

487 Houston Dynamo – Los Angeles FC = Var    1,30
Yorum= Amerika Açık kupası yarı final mücadelesinde Houston ile Los Angeles karşı karşıya geliyor. Houston takımını incelediğimde ligde oldukça dengesiz olduğunu görüyorum. Ancak kupada zirveye doğru emin adımlar ile gidiyorlar. Genel olarak baktığımızda çok gol atıp yiyen bir görüntü sergiliyorlar. Los Angeles ekibi ise rakiplerine oranla ligde daha düzgün bir performans sergiliyorlar. Genel olarak onlarında deplasmanda Houston takımından kalır yanları yok. Sonuç olarak bu karşılaşma da iki ekibinde gol ve gollerini bekliyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak. Bültenin darlığından dolayı bu karşılaşmayı koyuyorum.

0 Yorum "8 Ağustos 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate