8 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                                       Tahmin
316 Akhisar Bld. – Konyaspor = 1     1,70
Yorum=Spor Toto Süper Ligde 11.sırada bulunan Akhisar evinde aynı puana sahip bir basamak altında bulunan Konya’yı konuk edecek.Ev sahibi Akhisar takımı geçtiğimiz haftada  Kayseri deplasmanından 1 puan almayı başarmıştı.Genel olarak maça ortak olmaya çalıştılar. Hafta arasında da Türkiye kupası maçında deplasmanda Tavşanlı Linyit’i elemeyi başardılar. Konyaspor’da geçtiğimiz hafta evinde Çaykur Rize’yi dengede giden karşılaşmada 80.dakikada bulduğu golle devirmeyi başarmıştı.Ev sahibi Akhisar’ın evinde iyi maçlar çıkardığını düşünüyorum.Maçın skorunu her an etkileyecek iyi isimler var takımda.Bu karşılaşmada Akhisar’ın zorlansa da galibiyete ulaşacağına inanıyorum.

376 Sampdoria – Catania = 1    1,60
Yorum=İtalya Seri A’da son iki sırada mücadele eden iki takımın maçında Sampdoria evinde Catania’yı konuk ediyor.Sampdoria takımında son haftalarda bir toparlanma söz konusu.Ligde Lazio ve İnter’den aldıkları beraberlikler onlar adına önemliydi.Hafta arasında da İtalya Kupasında rakibi Verona’yı devirip tur atarak moral depoladılar.Catania ise son 2 karşılaşmasını kaybetti.Futbol olarak da iyi değiller.Ayrıca as takımdan önemli isimlerin sakatlığı bulunuyor.Eksik listesi hayli kabarmış durumda.Bu karşılaşmada rakibine oranla daha derli toplu olarak gördüğüm ve saha seyirci avantajını da kullanacak olan Sampdoria takımının galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

431 İnter – Parma = Var   1,50
Yorum=Seri A’da 4.sırada bulunan İnter evinde 10.sıradaki rakibi Parma’yı ağırlıyor.Ev sahibi İnter takımı ligde 2 haftadır berabere kalarak üst sıralara çıkma adına yara aldı.Geçtiğimiz hafta Sampdoria ile evlerinde berabere kalmışlardı.Golü erken bulup yaslanmaya başladılar ve sonunda dakika 89’da Renan’ın golüne engel olamadılar.Hafta arasında da kupa maçında alt lig takımlarından Trapani’yi 3-2 yenerek tur atladılar.Bu maçta teknik direktör Walter Mazzarri’nin rotasyona gittiğini söylemek gerekiyor.Parma takımı da ligde 3 haftadır kaybetmiyor.Geçtiğimiz hafta rakiplerinde üstün oynamalarına karşı bir türlü galibiyet golünü bulamadılar ve Bologna takımıyla berabere kaldılar.Ancak son 3 maç geneline baktığımızda sınıfı geçebilecek bir oyun ortaya koyduklarını düşünüyorum.Hafta arasında da evlerinde Varese’yi farklı geçtiler.Bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

363 Bordeaux – Lille = 0-2 (ç)   1,30
Yorum=Fransa Liginde 8.sırada bulunan Bordeaux takımı evinde 2.sırada bulunan Lille’yi konuk edecek.Bordeaux takımı son iki karşılaşmasını da kazandı.Son oynadıkları karşılaşmada deplasmanda Guingamp’ı tek golle geçmeyi başardılar.Lille takımı da evinde Marsilya’yı uzatmalarda attığı golle mağlup ederek çıkışını sürdürdü.Lille’nin de 11 maçtır kaybetmiyor olması iyi bir grafik çizdiğini fazlasıyla ortaya koyuyor.Bu karşılaşmada Lille’nin kaybetmeyeceğine inanıyorum.Alternatif seçenek olarak 2,5 gol altı seçeneği mantıklı duruyor.

395 Bastia – Lyon = 1-0 (ç)    1,33
Yorum=Fransa Liginde 11.sırada bulunan Bastia takımı 2 basamak altında bulunan Lyon’u konuk ediyor.Ev sahibi Bastia son oynadığı karşılaşmada deplasmanda Ajccio ile berabere kalmıştı.Genel anlamda kazanmak için ellerinden geleni yapsalar da bir türlü atamadıkları 2.gol yüzünden 82.dakikada kalelerinde gol görerek skora razı olmak zorunda kaldılar.Lyon takımı da evlerinde Toulouse ile 1-1 berabere kalmıştı.Üstün bir oyun sergileseler de form durumları iyi gözükmüyor.Sakatlıklarda ona keza bel büküyor.Evinde açık futbol oynamayı seven Bastia’nın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Alternatif olarak da Var seçeneği uygun olabilir.

433 Monaco – Ajaccio = 1 (h)   1,45

Yorum=Psg’nin kazanmasıyla birlikte bir anda zirvenin 5 puan gerisine düşen Monaco takımı evinde ligin 19.sırasında bulunan Ajaccio’yu ağırlıyor.Ev sahibi Monaco takımı hafta arasında aldığı Nice galibiyeti ile üst üste 3.maçını da kazanmış oldu.2 haftalık bocalamanın ardından takım iyi toparlandı.Ajaccio takımında da kötü gidişat devam ediyor.9 maçtır galip gelemiyorlar.Bu karşılaşmada da işleri epey zor olacak.Monaco takımını seyircisini de arkasına alarak farklı kazanacağını düşünüyorum. 

0 Yorum "8 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate